שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: ימין מתון על יולי 17, 2008, 22:12:18 ---נץ משתמש בסמכויות שלו כמנהל הפורום נגד מי שלא מסכים איתו..
--- סוף ציטוט ---
לא, נץ משתמש בסמכויות שלו כמנהל הפורום (בין השאר) נגד מי שעסוק בהתקפות לא רציניות ולא מנהל דיון רציני, אז נץ בוחר לדרבן אותו.
MATAN:
נץ אני איתך!!! O0.....והמפגרים כאן זה רק אתם הזוג האשכנזי!!!
PhobetorXVII:
--- ציטוט של: MATAN על יולי 11, 2008, 16:02:38 ---
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
בושה בכלל השאלה הזאתי ברור שחייבים להאמין!!! אנחנו יהודים זה מה שמבדיל אותנו מהגוים!!!
אני לא מאמין שיש שהצביעו לא :tickedoff:
--- סוף ציטוט ---
זה שאנחנו יהודים זה לא אומר אנחנו חייבים להאמין ברור שיש כוח עליון היקום לא נוצר סתם ככה אבל פשוט אני לא מסוגל לאמין לסיפורי האגדות של התנ"ך כמו התיבה של נוח ובריאת העולם שזה פשוט תסלחו לי אבל טימטום מוחלט ושטויות במיץ עגבניות ועוד יש פה אנשים שחושבים שבעולם קיים 5800 שנה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ובקשר לתיבה של נוח בתנך כתוב שהיה מבול בגלל שהיו אנשים רעים בעולם וכול זה וזה פשוט שטויות היה מבול כי עידן הקרח הסתיים המעלות על פניי כדור עלו קרחונים נמסו והיה שיטפון גדול בכול רחבי העולם זה הוכח מבחינה מדעית ברור שאנשים באותה תקופה יגידו שזה היה בגלל הכעס של אלוהים אבל יש אנשים שעד היום מאמינים בחרטא הזה פשוט לא יאמן
Polemos:
--- ציטוט של: MATAN על יולי 17, 2008, 23:34:23 ---נץ אני איתך!!! O0.....והמפגרים כאן זה רק אתם הזוג האשכנזי!!!
--- סוף ציטוט ---
"כאן זה רק אתם הזוג האשכנזי!!!"
יש לך בעיה עם אשכנזים?
למה מאיפה המשפחה שלך באה מארץ הבננות תימן?
מה אתה עכשיו מכניס לדיון אנשכזים יא דפקת!
Polemos:
וכרגיל נץ לא יעשה כלום !
למה אכפת לו הרבה?
לא!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה