שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
Polemos:
--- ציטוט של: צדק על יולי 17, 2008, 16:00:56 ---חחחחח אתה יודע מה אתה מצחיק אותי אתה הורג אותי אני בכלל לא כועס אפילו נשבע לך . אין אין הרגת אותי :2funny: :2funny: :2funny: ;D
ואגב לשתי האשכנזים המתונים אני לא שומר שבת אם בא לכם לדעת אבל מאמין בה'. חוץ מזה אני לא יודע מה קרה עם יגאל עמיר,אם הוא רצח או לא אבל אני אומר שיהודי לא צריך להרוג יהודי. קצת מוזר לכם לא ? בטח חשבתם אני נטור קרתא אה?
--- סוף ציטוט ---
ווופה!!!!!
חכם!
סוף סוף קיבלת שכל!
אני חילוני..
יודע מה,לא נזרוק אותך לבדואים.אנחנו נכניס אותך אלינו וביחד נכבוש את העולם!
ואני יהיה ראש הממשלה האשכנזי עם הרבה מעטפות מזומנים חהחהחה!!!
צדק:
לא קיבלתי שכל תמיד הייתי ככה. לא התפשרתי איתך על כלום אם אתה חושב ככה.מצידי זרקו אותי לבדואים תוך שבוע הם משתחווים אליי. ואני הכי קיצוני נגד ערבים אבל נגד יהודים לא. זהו בקצרה קורות חיי
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Polemos על יולי 17, 2008, 16:01:43 ---זה כבר משהו אחר לגמרי!
כי אומרים שהוא מת ע"י חייל יהודי אבל יש הוכחות ברורות לכך שיכל להיות שזה, הכל סיפור אחד גדול של הערבים...
זה משהו אחר לגמרי!
דבר נוסף לך תקרא מאמרים אחרים והם יגידו לך דברים שאתה לא שמעת ...
--- סוף ציטוט ---
קראתי הרבה מאמרים, יש שיאמרו גם יותר מדי, כל העולם למעט איזה שופט-צרפתי ואיזה עו"ד יהודי צרפתי-הזוי אומרים שכל המקרה של מוחמד א דורה היה אוטנטי לחלוטין וחיילי צה"ל אשמים במיישרין במותו, והנה אתה מאמין להם.
ולגבי רבין אתה אוכל את הלוקשים של ארגון שלא היסס בעברו לעשות כל מניפולוציה אפשרית למען המטרות של האליטה (ע"ע פרשת קו 300, ילדי תימן, קאסטנר, מחתרת הקצינים של מפ"ם וכו' וכו') אז הרשה לי שלא להרגש.
Polemos:
--- ציטוט של: צדק על יולי 17, 2008, 16:06:18 ---לא קיבלתי שכל תמיד הייתי ככה. לא התפשרתי איתך על כלום אם אתה חושב ככה.מצידי זרקו אותי לבדואים תוך שבוע הם משתחווים אליי. ואני הכי קיצוני נגד ערבים אבל נגד יהודים לא. זהו בקצרה קורות חיי
--- סוף ציטוט ---
חחחחחחחח רק תזהר שהבדואים לא יזרקו עליך ביצים פיתות ולבנה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני צוחק שאני אומר שפתאום קיבלת שכל זה סתם בצחוק.
Polemos:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 17, 2008, 16:08:54 ---קראתי הרבה מאמרים, יש שיאמרו גם יותר מדי, כל העולם למעט איזה שופט-צרפתי ואיזה עו"ד יהודי צרפתי-הזוי אומרים שכל המקרה של מוחמד א דורה היה אוטנטי לחלוטין וחיילי צה"ל אשמים במיישרין במותו, והנה אתה מאמין להם.
ולגבי רבין אתה אוכל את הלוקשים של ארגון שלא היסס בעברו לעשות כל מניפולוציה אפשרית למען המטרות של האליטה (ע"ע פרשת קו 300, ילדי תימן, קאסטנר, מחתרת הקצינים של מפ"ם וכו' וכו') אז הרשה לי שלא להרגש.
--- סוף ציטוט ---
דבר ראשון אני אמרתי שאני לא יודע בקשר לילד הערבי ההוא...אמרתי שאני לא יודע..יכל להיות שהערבים באמת הם אלה שהרגו את הילד.
לא אמרתי שאני מאמין להם.
אני באמת לא יודע.
יאלה אני מכיר הכל...את כל הסיפורים....
אני לא הולך להתווכח איתך אז תן לי להגיד שלא אכפת לי הרבה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה