שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
ימין מתון:
תבין אני חושב אחרת ממך נץ ומצדק . זה לא אסון!ושאין לך מה לטעון אתה פשוט אומר משפטים מוזרים... אני מתמודד עם העובדות ותאמין לי שאם יש פה מישהו שלא מתמודד עם העובדות זה אתה!!! ומי שמדבר על רמת גיחוך..
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Polemos על יולי 17, 2008, 15:42:55 ---"אותם, יתמודדו איתם, ואז יגיבו תגובה שקולה ורצינית ולא יריות מהמותן ברמת אינפנטיל."
לא קל לי להגיד לך את זה אבל אנחנו כן בדקנו את העובודת והכל ו..מצאנו שהוא רוצח.(יחד עם כל העולם)
"יתמודדו איתם"
נראה לי שלך קשה להתמודד איתם.
--- סוף ציטוט ---
אתה שוב לא מתמודד, תקרא את בבקשה את הקישורים שהבאתי, תריץ גם בדיקה בגוגל על הפיזיקאי נחופ שחף, וגם שם תראה כמה מאמרים שלו בנדון ושוב אין לזה כל קשר לברי חמיש, אל תערבב ביניהם.
ומעבר לזה, סתם ככה שאלה דומה בעניין אחר, מה דעתך על מקרה "מוחמד א דורה"?
Polemos:
--- ציטוט של: ימין מתון על יולי 17, 2008, 15:52:51 ---תבין אני חושב אחרת ממך נץ ומצדק . זה לא אסון!ושאין לך מה לטעון אתה פשוט אומר משפטים מוזרים... אני מתמודד עם העובדות ותאמין לי שאם יש פה מישהו שלא מתמודד עם העובדות זה אתה!!! ומי שמדבר על רמת גיחוך..
--- סוף ציטוט ---
אין אין עלינו שנינו גאונים!
עוד מעט נכבוש את באר שבע ונזרוק את צדק לבדואים!
חחחחח
אחריו יבוא נץ...
צדק:
חחחחח אתה יודע מה אתה מצחיק אותי אתה הורג אותי אני בכלל לא כועס אפילו נשבע לך . אין אין הרגת אותי :2funny: :2funny: :2funny: ;D
ואגב לשתי האשכנזים המתונים אני לא שומר שבת אם בא לכם לדעת אבל מאמין בה'. חוץ מזה אני לא יודע מה קרה עם יגאל עמיר,אם הוא רצח או לא אבל אני אומר שיהודי לא צריך להרוג יהודי. קצת מוזר לכם לא ? בטח חשבתם אני נטור קרתא אה?
Polemos:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 17, 2008, 15:58:12 ---אתה שוב לא מתמודד, תקרא את בבקשה את הקישורים שהבאתי, תריץ גם בדיקה בגוגל על הפיזיקאי נחופ שחף, וגם שם תראה כמה מאמרים שלו בנדון ושוב אין לזה כל קשר לברי חמיש, אל תערבב ביניהם.
ומעבר לזה, סתם ככה שאלה דומה בעניין אחר, מה דעתך על מקרה "מוחמד א דורה"?
--- סוף ציטוט ---
זה כבר משהו אחר לגמרי!
כי אומרים שהוא מת ע"י חייל יהודי אבל יש הוכחות ברורות לכך שיכל להיות שזה, הכל סיפור אחד גדול של הערבים...
זה משהו אחר לגמרי!
דבר נוסף לך תקרא מאמרים אחרים והם יגידו לך דברים שאתה לא שמעת ...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה