שונות > מה שבראש

סקר: אתם מאמינים באלוקים?

<< < (23/67) > >>

נץ וגאה בזה:
פולמוס ו"ימני מתון", את האמת? אם תקפצו מרמת הגיחוך שלכם לרמת ה-IQ המשותפת שלכם, פשוט תתרסקו וזק"א יצטרכו לגרד את הגופות שלכם עם שפכטל.

ימין מתון:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 17, 2008, 15:28:17 ---פולמוס ו"ימני מתון", את האמת? אם תקפצו מרמת הגיחוך שלכם לרמת ה-IQ המשותפת שלכם, פשוט תתרסקו וזק"א יצטרכו לגרד את הגופות שלכם עם שפכטל.

--- סוף ציטוט ---
אז לא חושבים כמוך איזה אסון !!!!! כולם צריכים לחשוב כמוך אם לא הם מפגרים נכוןןןןןןןןןן??????

צדק:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 17, 2008, 15:28:17 ---פולמוס ו"ימני מתון", את האמת? אם תקפצו מרמת הגיחוך שלכם לרמת ה-IQ המשותפת שלכם, פשוט תתרסקו וזק"א יצטרכו לגרד את הגופות שלכם עם שפכטל.

--- סוף ציטוט ---
הרגת אותי נץ. חוץ מזה תופעה מעניינת היא ששניהם מגיבים תמיד ביחד, אני חותם שהם סוכני שב"ק  :2funny:

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: ימין מתון על יולי 17, 2008, 15:30:10 ---אז לא חושבים כמוך איזה אסון !!!!! כולם צריכים לחשוב כמוך אם לא הם מפגרים נכוןןןןןןןןןן??????

--- סוף ציטוט ---
אין לי בעיה שאנשים לא יחשבו כמוני, אבל שקודם יחשבו ויחשפו לקובץ עובדות, יעבדו אותם, יתמודדו איתם, ואז יגיבו תגובה שקולה ורצינית ולא יריות מהמותן ברמת אינפנטיל.

Polemos:
לא זה פשוט ששנינו אשכנזים... :-\
"אם תקפצו מרמת הגיחוך שלכם לרמת ה-IQ המשותפת שלכם, פשוט תתרסקו וזק"א יצטרכו לגרד את הגופות שלכם עם שפכטל"
דווקא זה יכל להיות ככה רק ההפך...
יש לשנינו IQ מאוד גבוה ואם נקפוץ אז נתרסק....
אבל דווקא מה שאמרת מתאים דווקא לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 :smil086:

הערת המנהל נץ: כפי שאתם רואים חברי פורום יקרים, להלן תצוגת IQ "גבוהה" בהתגלמותה, אפילו לענות הבחור לא מסוגל חוץ ממילת מפתח אחד: "להפך", ממש איינשטייניזם בהתלגמותו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה