חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
מי יגול עפר מעיניך-ג'ורג' אורוול
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: Neo על יולי 28, 2009, 19:29:05 ---יפה כתבת.
מומלץ לכולם לקרוא את 1984. ספר נהדר O0
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
כולם נהדרים אבל כמו שאמרתה 1984 באמת הכי נהדר
הנץ שבניצים:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על יולי 24, 2009, 15:03:34 ---בס''ד
האמור לעיל נקרא בלשון העם ''שטיפת-מוח תשקורתית שמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית '' !!
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הלוואי הייתה שטיפת מח ציונית.
אני כרגע בשנה האחרונה שלי בתיכון, והדבר האחרון שמלמדים אותנו זה ציונות. מלמדים על "אהבת הזולת" ו"סובלנות", ובאותה נשימה דואגים להזכיר לנו שבאנו מהקוף ומקומינו האמיתי זה בגולה.
yossso:
ניפצת לרסיסים את הנישה ש- "הימין עשוי מבורים, והשמאל מאינטלקטואלים.". יש מן רעיון כזה. גם אני נפלתי אליו.
yossso:
--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 04, 2010, 09:23:55 ---ניפצת לרסיסים את הנישה ש- "הימין עשוי מבורים, והשמאל מאינטלקטואלים.". יש מן רעיון כזה. גם אני נפלתי אליו.
--- סוף ציטוט ---
מה יש ללמד על סבלנות ואהבה לזולת? זה לא אמורים להיות דברים שקיימים בך באופן טבעי? אם זה היה משהו שצריך ללמוד... אז איך האדם הראשון למד את זה? (אתה יודע, זה שהגיע לרעיונות האמיצים האלה 'אהבה לזולת' ו- 'סבלנות' בלי שמישהו לימד אותו את זה.)
בהיותי ילד, דיברו על "לא לאלימות", למה שזה יגרום לילדים להיות פחות אלימים? המורות והמנהלת אינם מופת ומושא לחיקוי עבור הילדים. הן יותר טיפשות מהילדים. מטילות עליהן את העצבים שלהן.. לוקחות את התלמידים שיש להם פחות חברים, ומנסות לדפוק אותם, בדיוק כמו ערסים.. מי לעזאזל בחר את הערב רב הזה להיות מחנכות דור העתיד? הדור לא אשם קיבינימט! אין שם בבית הספר גברים כמעט מודל לחיקוי עבור הבנים (פרט למורה לספורט ולשרת). אבל לבנות אין גם כן מודל לחיקוי. - 7 מורות בכל הלימודים מא' עד יב' היו אנשים שפויים. אחת מהן לא הייתה בכלל מורה שלי אלא של הכיתה השניה.
yossso:
--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 04, 2010, 09:31:42 ---מה יש ללמד על סבלנות ואהבה לזולת? זה לא אמורים להיות דברים שקיימים בך באופן טבעי? אם זה היה משהו שצריך ללמוד... אז איך האדם הראשון למד את זה? (אתה יודע, זה שהגיע לרעיונות האמיצים האלה 'אהבה לזולת' ו- 'סבלנות' בלי שמישהו לימד אותו את זה.)
בהיותי ילד, דיברו על "לא לאלימות", למה שזה יגרום לילדים להיות פחות אלימים? המורות והמנהלת אינם מופת ומושא לחיקוי עבור הילדים. הן יותר טיפשות מהילדים. מטילות עליהן את העצבים שלהן.. לוקחות את התלמידים שיש להם פחות חברים, ומנסות לדפוק אותם, בדיוק כמו ערסים.. מי לעזאזל בחר את הערב רב הזה להיות מחנכות דור העתיד? הדור לא אשם קיבינימט! אין שם בבית הספר גברים כמעט מודל לחיקוי עבור הבנים (פרט למורה לספורט ולשרת). אבל לבנות אין גם כן מודל לחיקוי. - 7 מורות בכל הלימודים מא' עד יב' היו אנשים שפויים. אחת מהן לא הייתה בכלל מורה שלי אלא של הכיתה השניה.
--- סוף ציטוט ---
נק' יותר מדויקת: אהבה לזולת, וסבלנות, אי אפשר ללמד כי... אלה רגשות. מה זה לזולת? בניגוד לאהבה עצמית? אני בטוח שאנשים שלמדו אהבה לזולת וסבלנות הם יותר אוהבי זולת וסבלניים. למה לא ללמד שנאה לזולת וחוסר-סבלנות? אלה שיעורים שאני לא ירצה להפסיד!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה