שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
חיים, אולי מספיק עם הליקוקים המגוחכים האלה לאוהדי בית"ר?
אור חיימוביץ:
מקרי אלימות בין יהודים תמיד יהיה, בסך הכל זה מריבה לגיטימית סביב כדורגל וזה קורה בכל מקום בעולם.
אנשים אוהבים אלימות, זה כמו שיהיה מכות שלא קשורות אליך, אתה לא תסתכל בהנאה? תודה שזה כיף לראות מכות.. אבל בלי קשר.. תמיד יש אנשים כאלה וכאלה..
יאללה בית"ר, יאללה כך
BJ:
--- ציטוט של: האנטר על מרץ 25, 2008, 11:08:11 ---כשמכבי ת"א שיחקה בסכנין קיבלתי איחולי הצלחה מאוהדי בית"ר.כשאמרתי לאוהדי בית"ר שאני בעד כהנא הם ברכו אותי ואמרו לי שאני אח שלהם.
לדעתי אין מקום להשוות יהודי לחמאס.
כהניסטים מרביצים גם לימנים ולהפך וזה לא קשור לבית"ר י"ם.גם כאן בפורום ובאינטרנט היו מריבות בין גולשים.
חיים בן פסח לא לקקן מטבעו,נהפוך הוא בגלל שהוא אומר את האמת הקשה הוא מאבד פופולריות.
אבל חיים בן פסח לא יבוא למי שנושא את דגל כ"ך או את תמונת הרב כהנא וירביץ לו.
חיים כתלמידו של הרב כהנא רואה במי שמעריץ את הרב כהנא יהודי טוב.
מה רצית שחיים יטיף לאוהדי בית"ר לתמוך בשלום עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
מילים כדורבנות
Scarface:
--- ציטוט של: יובל על מרץ 26, 2008, 00:54:34 ---מקרי אלימות בין יהודים תמיד יהיה, בסך הכל זה מריבה לגיטימית סביב כדורגל וזה קורה בכל מקום בעולם.
אנשים אוהבים אלימות, זה כמו שיהיה מכות שלא קשורות אליך, אתה לא תסתכל בהנאה? תודה שזה כיף לראות מכות.. אבל בלי קשר.. תמיד יש אנשים כאלה וכאלה..
יאללה בית"ר, יאללה כך
--- סוף ציטוט ---
התגובה שלך בדיוק הצדיקה את מה שאמרתי. אני לא מבין את הראש שלך!
אני יהודי, אתה יהודי. האם זה נשמע לך הגיוני לזרוק עלי אבנים רק בגלל שאתה אוהד בית"ר ואני אוהד הפועל פ"ת? לזה אתה קורא מריבה לגיטמית?
ולחיים- תודה על התגובה ואני מצטער אם הגזמתי עם הכותרת.
אגב, יהודי ימני בנשמה, אני ממש לא חדש פה, אני פשוט לא מגיב הרבה. אבל אני קורא כבר חצי שנה בערך.
אבי 1:
מי זורק אבנים?לא מאמין שאוהדי בית"ר יזרקו אבנים על אוהדי הפועל פ"ת.
שלמה:
--- ציטוט של: האנטר על מרץ 26, 2008, 11:31:08 ---מי זורק אבנים?לא מאמין שאוהדי בית"ר יזרקו אבנים על אוהדי הפועל פ"ת.
--- סוף ציטוט ---
לא יודע לגבי הפועל אך המיניבוס שלנו חטף מהם כמה אבנים
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה