שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

חיים, אולי מספיק עם הליקוקים המגוחכים האלה לאוהדי בית"ר?

<< < (4/5) > >>

ניר:
שמע,כל פעם שיש מכות וכאלה זה לא סתם,אף פעם לא ראיתי מכות עם הפועל פ"ת(אוי אוי אוי אוי ליגה לאומית  ;D)
לכל מכות יש סיבה.

ותאמין לי שאם היינו שונאים את שאר הקבוצות כמו הערבים אז כל משחק היה נגמר בהרוגים,כי את הערבים אנחנו לא רואים מחוץ לאצטדיון את שאר האוהדים כן.

עד המוות בית"ר!!!!

ברוך גולדשטיין המלך:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 27, 2008, 09:03:19 ---שמע,כל פעם שיש מכות וכאלה זה לא סתם,אף פעם לא ראיתי מכות עם הפועל פ"ת(אוי אוי אוי אוי ליגה לאומית  ;D)
לכל מכות יש סיבה.

ותאמין לי שאם היינו שונאים את שאר הקבוצות כמו הערבים אז כל משחק היה נגמר בהרוגים,כי את הערבים אנחנו לא רואים מחוץ לאצטדיון את שאר האוהדים כן.

עד המוות בית"ר!!!!

--- סוף ציטוט ---

חחח אתה חושב שאתה מאפיונר תגיד לי?

ניר:

--- ציטוט של: ברוך גולדשטיין המלך על מרץ 27, 2008, 18:22:32 ---חחח אתה חושב שאתה מאפיונר תגיד לי?

--- סוף ציטוט ---
מה הקשר יא חתיכת אהבל?
למה סתם לזרוק דברים לאוויר,למה סתם לנסות לריב למה?

חיים בן_פסח:
בס''ד

חבר'ה, בבקשה אל תעליבו אחד את השני. אנחנו לא יכולים לנהל דיון בלי עלבונות? כולנו יהודים. אפשר לא להסכים בלי להעליב.

יש אנשים טובים ורעים בכל קבוצה. לדעתי הרוב המכריע של אוהדי בית''ר הם יהודים טובים. אבל תמיד יש אוהדים בודדים שעושים דברים רעים. אנחנו לא מצדיקים אלימות נגד יהודים בלי סיבה, ואני יודע שהיו מקרים כאלה פה ושם. אבל להאשים את רוב אוהדי בית''ר, זה לא הוגן. הרוב לא ככה.

ברוך גולדשטיין המלך:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 27, 2008, 18:24:54 ---מה הקשר יא חתיכת אהבל?
למה סתם לזרוק דברים לאוויר,למה סתם לנסות לריב למה?

--- סוף ציטוט ---

תראה אני לא מבין אתה אשכרה חושב שאתם בארגון פשע?מזה משחקים היו נגמרים בהרוגים מה אתה מפגר?חושב זה עולם תחתון

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה