שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
שיר ימני או שמאלני ?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: אושרי על מרץ 21, 2008, 15:55:20 ---שושנה דמארי ז''ל.
אני לא שמעתי פעם את שושנה דמארי ז''ל שרה, כך שלא יכולתי לדעת שזו היא.
אני יודע שהייתה יריבות גדולה מאוד בין יפה ירקוני לבין שושנה דמארי ז''ל.
--- סוף ציטוט ---
כן, כך אומרים.. אף-על-פי שהן תמיד ניסו להראות שאין שום יריבות ביניהן. אפילו פעם אחת הן הקליטו יחד שיר מסויים, כדי להראות כמה הן חברות טובות.. ;) השיר נקרא, אם זכרוני אינו מטעני, "כשהיינו ילדים" (מילים של אורי אסף ולחן של משה וילנסקי).
שושנה דמארי ז"ל הייתה יהודייה ממוצא תימני, יהודייה טובה ונאמנה, כמו השירים שהיא שרה. חיים בן-פסח אפילו הקדיש לה תכנית אחרי שהיא נפטרה. יהי זכרה ברוך.
אושרי:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על מרץ 21, 2008, 16:15:19 ---
שושנה דמארי ז"ל הייתה יהודייה ממוצא תימני, יהודייה טובה ונאמנה, כמו השירים שהיא שרה. חיים בן-פסח אפילו הקדיש לה תכנית אחרי שהיא נפטרה. יהי זכרה ברוך.
--- סוף ציטוט ---
אני אוהב את העדה התימנית, הם העדה עם אהבת ה' ואהבת ישראל הכי גדולה מעדות המזרח אני חושב.
יהדות תימן עתיקת יומין, יש להם זמרים מצויינים שאני הכי אוהב מבינהם את ההוא ששר "אבא שמעון" נדמה לי שקוראים לו ציון גולן, אוף השם כל הזמן בורח לי.
לתימנים יש אהבת ה' וישראל ממש גדולה ובגלל זה אני אוהב את אחי התימנים.
ועוד לא הזכרתי יגאל עמיר ;D
אני מאוד יודה לך אם תמצא לי את התוכנית הזאת שחיים בן פסח הקדיש לזכרה של שושנה דמארי ז''ל.
:)
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: אושרי על מרץ 21, 2008, 16:37:17 ---אני אוהב את העדה התימנית, הם העדה עם אהבת ה' ואהבת ישראל הכי גדולה מעדות המזרח אני חושב.
יהדות תימן עתיקת יומין, יש להם זמרים מצויינים שאני הכי אוהב מבינהם את ההוא ששר "אבא שמעון" נדמה לי שקוראים לו ציון גולן, אוף השם כל הזמן בורח לי.
לתימנים יש אהבת ה' וישראל ממש גדולה ובגלל זה אני אוהב את אחי התימנים.
ועוד לא הזכרתי יגאל עמיר ;D
אני מאוד יודה לך אם תמצא לי את התוכנית הזאת שחיים בן פסח הקדיש לזכרה של שושנה דמארי ז''ל.
:)
--- סוף ציטוט ---
כן, כך בדיוק גם אני מרגיש כלפי אחיי ממוצא תימני. :)
אחפש את התכנית...
איתי הראל:
רוב הסלב(זמרים=כוכבים) שמאלנים אוהבי ערבים מסריחים בגלל זה חשוב שחילונים מהימין יעלו
וחוץ מזה אני לא סגור שהוא שמאלני קיצוני השיר.
יחיאל:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על מרץ 21, 2008, 14:19:52 ---אף אחד מהמגיבים פה לא פסק בוודאות שמדובר ביפה ירקוני. :???:
להבא אל תסתמך על השערות.
מה שאמרת כאן על יפה ירקוני- נכון, אבל לא שייך לזמרת בשיר שהבאתי.
--- סוף ציטוט ---
אהה אוקיי תודה ..
אם כך אני ישמע =]
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה