עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מוסלמים מבצעים לינץ' בנערה מוסלמית שלא הלכה לפי חוקי האיסלם

<< < (2/4) > >>

דוקא_כך:
אכזריות של ישמעאלים יש"ו כלפי ישמעאלים אחרים --- לא הבעיה שלי.  זו מציאות קשה, אבל לנו יש עניינים יותר דחופים.  כשהישמעאלים יש"ו רוצחים את נשיהם, זה טוב לנו מכיוון ש (א) זה מהווה השמדה של רחם שממנו היו לבטח יוצאים ישמעאלים טרוריסטים שונאי ורוצחי יהודים, ו-(ב) ניתן לעשות שימוש באירועים מתועדים אלו כחלק מתעמולה נגד הישמעאלים, שמציגה אותם כפראי האדם שהם.

אני אשאיר את המחאה נגד התופעה של ישמעאלים שרוצחים באכזריות את בנותיהם, אחיותיהם ואימהותיהן לפמיניסטיות והלסביות באירופה ובארה"ב.

יחיאל:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מרץ 13, 2008, 19:45:47 ---אכזריות של ישמעאלים יש"ו כלפי ישמעאלים אחרים --- לא הבעיה שלי.  זו מציאות קשה, אבל לנו יש עניינים יותר דחופים.  כשהישמעאלים יש"ו רוצחים את נשיהם, זה טוב לנו מכיוון ש (א) זה מהווה השמדה של רחם שממנו היו לבטח יוצאים ישמעאלים טרוריסטים שונאי ורוצחי יהודים, ו-(ב) ניתן לעשות שימוש באירועים מתועדים אלו כחלק מתעמולה נגד הישמעאלים, שמציגה אותם כפראי האדם שהם.

אני אשאיר את המחאה נגד התופעה של ישמעאלים שרוצחים באכזריות את בנותיהם, אחיותיהם ואימהותיהן לפמיניסטיות והלסביות באירופה ובארה"ב.

--- סוף ציטוט ---
אני לא מסכים איתך ב100% אלא ב200%
זה נכון מה שאמרת אבל בכל זאת זה... חח נשבע לך אין לי הגדרה בשביל מה שהם עשו לאותה אישה.
ונכון שאפשר להשתמש בזה כתעמולה נגד הישמעאלים אבל פה אין בכלל במה לימין בתקשורת אלא רק למה
שהשמאל אומר ורק מראים כמה שהערבים מסכנים וכלואים בין גדרות

DJ Luminus:
האשה בסרטון היא כורדית ממשפחה שיעית בעירק שהתאהבה בבחור סוני והחליטה להמיר את דתה לאסלאם הסוני כדי להינשא לו. היא עזבה את הבית ואת משפחתה והלכה לגור עם בעלה הסוני שזרק אותה אחרי תקופה קצרה. היא נאלצה לחזור למשפחתה ולהמיר את דתה חזרה לשיעה (כאילו יש הבדל גדול בין סונים לשיעים). הוריה ובני משפחתה סלחו לה על מעשיה, אבל בבוקר אחד היא יצאה מהבית ומאות מתושבי הכפר שבו היא גרה תפסו אותה, היכו אותה וזרקו סלעים על ראשה. אחרי שהיא איבדה את ההכרה הם הפשיטו אותה לגמרי וזרקו אותה על הכביש. כחצי שעה מאוחר יותר היא מתה מפצעיה.

Juda-Yoda:
תבינו למה זה כן בעיה שלנו אכזריות שלהם כלפי עצמם.
השלטון שלהם רשע,ביגלל זה הם רשעים וביגלל שהם רשעים השלטון שלהם מקבל יותר כח של רשעות,כלומר....אם אתה מולך על רשעים יש לך את האפשרות להיות רשע בלי התנגדות מהעם.
אם תושבי ארצות ערב יבינו שהשלטון שלהם הוא זה שגורם לאוממלותם שהג'יהד הוא זה שגורם לאומללותם ולא אנחנו(וזאת האמת כמובן),יווצר להם מה שאנחנו מכנים "השמאל".
חחחחחחחח מה שמצחיק זה שאצלנו זה הערבים שגורמים לאומללותנו ולא השלטון שלנו,רק מראה עד כמה העולם הזה הפוך.

שלמה:
מחר הם ינפצו את הראש ליהדיות רק כי הן לא הולכות לבושות לפי חוקי האיסלאם  >:(

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה