שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
הפצה של הימין האמיתי בפורום אוהדי בית''ר בFXP
כהנא-חי:
שמעו יש עכשיו איזה דיון בFXP על גזענות שם .. אני חושב שזה המקום הכי טוב לפרסם את הפורום שלנו כי יש שם הרבה ימנים כמונו
כדי למצוא את האשכול כנסו ל >> דיבורים >>ואז יהיה מין דיון כזה שקוראים לו "דיי לגזענות!" כנסו לשם ותתחילו לפרסם \ להגיב :)
אושרי:
--- ציטוט של: כהנא-חי על מרץ 23, 2008, 15:04:18 ---שמעו יש עכשיו איזה דיון בFXP על גזענות שם .. אני חושב שזה המקום הכי טוב לפרסם את הפורום שלנו כי יש שם הרבה ימנים כמונו
כדי למצוא את האשכול כנסו ל >> דיבורים >>ואז יהיה מין דיון כזה שקוראים לו "דיי לגזענות!" כנסו לשם ותתחילו לפרסם \ להגיב :)
--- סוף ציטוט ---
אני שם זה OSHRI_SASONOV
הבאתי שם תמונות של ערבים נאצים הבעתי את דעתי ונתנו לי באן, שוב :D
והחתימה שלי שם מפנה את כולם לאתר.
כולם שם שמאלנים מסריחים, גזענים נגד היהודים.
פעמים נחסמתי שם.
אושרי:
--- ציטוט של: כהנא-חי על מרץ 23, 2008, 15:04:18 ---שמעו יש עכשיו איזה דיון בFXP על גזענות שם .. אני חושב שזה המקום הכי טוב לפרסם את הפורום שלנו כי יש שם הרבה ימנים כמונו
--- סוף ציטוט ---
לינק ישיר של זה
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1348733&page=6
כהנא-חי:
חח אחי אתה יודע כמה פעמים קיבלתי שם באנים על גזענות?! היו לי איזה 6 משתמשים :P חחחח
תאמין לי כולם שם שמאלנים צריך להכניס בהן קצת "חינוך" ואני זה RossoNer0 עוד לא קיבלתי באן אבל אני יקבל :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה