סקר

סקר: האם אתם תומכים בפעולה הצבאית בעזה?

כן, חייבים להפסיק את יריית הקסאמים.
5 (20.8%)
לא, צריך להפציץ את עזה באופן מסיבי בלי לסכן את חיילינו, לנתק את החשמל וכל עזרה אחרת, ולעודד הגירה ערבית המונית.
19 (79.2%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם אתם תומכים בפעולה הצבאית בעזה?  (נקרא 7477 פעמים)

0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #25 ב- : מרץ 05, 2008, 01:10:21 »
נץ אני חושב שהכוונה כאן היא לחרם כלכלי גלובלי על ישראל מה שעלול לגרום לקריסת השוק. הפתרון שאתה מציע מוגדר כרצח עם ע"פ כל אמנה, ולכן אם נבצע אותו לא יהיה מי שימשיך לסחוק איתנו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #26 ב- : מרץ 05, 2008, 02:17:36 »
נץ אני חושב שהכוונה כאן היא לחרם כלכלי גלובלי על ישראל מה שעלול לגרום לקריסת השוק. הפתרון שאתה מציע מוגדר כרצח עם ע"פ כל אמנה, ולכן אם נבצע אותו לא יהיה מי שימשיך לסחוק איתנו.
גם את הטיעון הזה אני לא קונה, יהיה תמיד מי שיסחר עימנו, סין והודו הם דוגמאות מצויינות, אני לא רואה את סין והודו בסדר העולמי החדש עוברים לדום אל מול כל נפיחה מוחית של האיחוד האירופי.
ולכן גם לא יהיה שום קריסת שוק, ואחרי שנבצע דבר כזה, אני לא בדיוק רואה את האמריקאים רצים להחרים אותנו, יש לנו את כל ההצדקה שבעולם לבצע את הצעתי (אולי למעט הנשק הביולוגי בהתחלה) גם אליבא דהחוק הבינלאומי! ועוד עניין קטן, נראה לי שאתה חייב דחוף לבדוק את ההגדרות שלך לרצח עם, ההצעה שלי לא עונה להגדרה הזו, SORRY.
וכן שוב, אני אמרתי מלכתחילה שכל ההצעה הזו היא אוטופית (כרגע) במהותה, שכן כל עוד "מדינת" ישראל נמצאת במתכונתה הנוכחית לא יהיה כאן כל שינוי מבחינת הדוקטרינה, שים לב שאני גם מנתח כלכלית בהודעה הקודמת שלי (הבנת הנקרא ידידי)
« עריכה אחרונה: מרץ 05, 2008, 02:18:27 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.