חדשות ודיונים > מערכת החדשות
לכל מי שיש בחצר מטוס קרב
דוקא_כך:
--- ציטוט של: Berk0 על אוקטובר 19, 2006, 16:47:41 ---ליהודי ארה''ב, אל תעלבו ממה שאני יגיד, אבל ארה''ב מדינה חרא אינטרסנטית שבראסמי חוץ מלמכור לנו נשק אין להם שום אינטרס שישראל תהיה קיימת מבחינתם אם לא ההינו קונים מהם ת m4 המסריח שלהם והמטוסים, ולמשל ההינו קונים מרוסיה או סין, אז הם היו מוכרים אותם לערבושים פה, קיצר אצלהם הכסף משחק, "וזין על ישראל" העיקר שלערבים יש כסף.
--- סוף ציטוט ---
כל מדינה צריכה להיות אינטרסנטית. זה נורמלי להיות אינטרסנטי. הלוואי שישראל הייתה אינטרסנטית. הבעיה היא שארה"ב היא אינטרסנטית בצורה טפשה. הרי התלות בנפט הערבי בעוכריה של ארה"ב, כפי שמתקפת 11 בספטמבר הוכיחה. ואפילו הנשיא בוש האידיוט הזה הודה: "אנחנו מכורים לנפט". שתבינו מה קורה פה: מדינה שהציבה לעצמה אתגר לשים בן-אדם על הירח תוך עשר שנים, והשיגה את היעד הזה תוך 8 שנים---אותה מדינה מתקשה כביכול לסיים את התלות ההתאבדותית שלה בנפט ערבי, ובנפט בכלל. כפי שכולנו יודעים, "אין לא יכול, יש לא רוצה."
אז למה ארה"ב לא רוצה? תנחשו. (רמז: התשובה מתחילה בכ"ף, מסתימת בפ"ה סופית, והיא בת שלוש אותיות!)
Berk0:
בנוגע לנושא, אם יש לך גם נושאת מטוסים באמבטיה אתה מסודר, כי שום מטוס קרב שבעולם לא יקח אותך עד לשם, טווח גדול מדי.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: Berk0 על אוקטובר 19, 2006, 18:58:32 ---בנוגע לנושא, אם יש לך גם נושאת מטוסים באמבטיה אתה מסודר, כי שום מטוס קרב שבעולם לא יקח אותך עד לשם, טווח גדול מדי.
--- סוף ציטוט ---
המפציצים החדישים של ארה"ב---יש להם טווח לא יאמן. עד כמה שאני מבין, הם יכולים לטוס מארה"ב לאירן, להפציץ, ולשוב לארה"ב, בלי תדלוק. מפציץ B-2.
Dante:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 19, 2006, 19:08:56 ---
--- ציטוט של: Berk0 על אוקטובר 19, 2006, 18:58:32 ---בנוגע לנושא, אם יש לך גם נושאת מטוסים באמבטיה אתה מסודר, כי שום מטוס קרב שבעולם לא יקח אותך עד לשם, טווח גדול מדי.
--- סוף ציטוט ---
המפציצים החדישים של ארה"ב---יש להם טווח לא יאמן. עד כמה שאני מבין, הם יכולים לטוס מארה"ב לאירן, להפציץ, ולשוב לארה"ב, בלי תדלוק. מפציץ B-2.
--- סוף ציטוט ---
בלאק בירד טס 11 שעות בגובה 80 אלף רגל במאך 3 :)
Berk0:
שמע אירן טיפה גדולה, וכול מתקני הגרעין מפוזרים טוב טוב ומחופרים עמוק באדמה, צריך כמה פצצות אטום טובות בשביל לטפל בזה, מטוס אחד לא יוכל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה