תאריך: 22/4/2008
זמן: 12:00
מקום המפגש: תל אביב, קניון עזריאלי.
מי מוזמן: חברי הפורום הימין האמיתי כמו כן חבריהם אפילו אם אינם חברים בפורום מוזמנים גם כן.
מה כדאי להביא למפגש?
1) כסף - יתכן ויום אחד הימין האמיתי יהפוך לתנועה גדולה ועשירה, שתוכל לממן מפגשים של רבבות חברים, כיום המצב שונה.
כל אחד דואג לעצמו בעניין הכספי, לכן ממולץ להביא כסף לדרך לשם ובחזרה, לאכול וחברה זה קניון עזריאלי אני בטוח שתירצו לקנות דבר מה נחמד =).
2) רעיונות - לא חובה אך יהיה נחמד אם תחשבו על מה נרצה לדבר במהלך המפגש.
ברור שהחלטות שלנו לא יהפכו לחוק, אבל אם יהיוא מספיק הגיוניות כדי שרבים מחברי הפורום יתמכו בהם, אז יש סיכוי לא קטן שכך גם יתר אנשינו, הלא כך?.
3) נאום קצר - איני בטוח שזה דבר מה שתרצו, אבל זכותו של כל אחד להביא דף עם נאום קצר של 2-3 דקות לא יותר, כמובן בנושא הימין האמיתי.
4) סימן מזהה - זה משהו שעדיין בשלבי תכנון, יתכן ויהיה סמל למפגש ויהיה נחמד אם כל חבר יחזיק בסמל הזה (על דף או משהוא), כדי שיהיה קל לזהות כל חבר וחבר.
5) כל דבר אחר שתרצו לשתף אותנו בו - יתכן איזה מאמר בעיתון, איזה סמל שעיצבתם או ציירתם כל דבר אפשרי!.
6) כל דבר אחר שעולה לכם בראש, אך אינו נגד חוקי המדינה או רצון חברי הפרום.
בקשות1) עכשיו אני צריך לבקש בקשה
לא להביא סמל גדול של כ"ך או דבר שכזה.
כ"ך נחשבת לצערי הרב לארגון טרור, ולכן אני מבקש באמת לא להביא את סימליה למפגש.
2) אני מבקש להגיע בזמן, זמן האסיפה של החברים הוא מתחיל ב-12 וכך יתחיל גם המפגש.
אני מקווה מאוד שכמה מחברינו יגיעו גם לפני הזמן הנקוב.
3) להתנהג ברצינות - אני מבקש להתייחס ברצינות כמה שאפשר למפגש הראשון של הימין האמיתי ולא לראות בזה רק מסה קניות.
4) להתנהג בנימוס - לא לצעוק לכל תל אביבי שהוא שמאלני מסריח או דבר כזה.
אנחנו לא צריכים צרות ועדיף להיות מנומס ולא לפגוע באחרים פיזית או נפשית.
כמו כן אני מבקש מחבירינו לפורום הרוצים להגיע למפגש. שיתארו את עצמם בקצרה וזאת למרות הסמל שיתכן ולא יהיה לחלק מאיתנו.
באמת שאפשר להסתפק בתיאור כללי למדי לדומה: הגובה שלי 1.72 צבע שערי שחור, אני רזה, לובש כיפה שחורה וגדולה.
קשה לפספס אחד כמוני אה?

זה התיאור שלי ואני אשמח אם עוד אנשים יתנו תיאור דומה לזה.
כמובן שיהיה נחמד אם בימים שלפני המפגש, תכתבו גם איזה בגדים תלבשו, אך בשלב הזה קשה לדעת כמובן.
נקודה נוספת, שאני חייב לציין היא שיש סיכוי שהשעות ואף התאריך ישתנו.
אם כי, אני מקווה שלא יהיה שינוי לפחות לא בתאריך.
זהו, אני חושב שאם יהיה עוד משהו, אני אוסיף, ואני מקווה שכבר יהיה לנו סמל ושם למפגש עוד בשבוע הזה.
הנושא הזה פתוח לבקשות, הצעות ושאלות.