כתב נושא: המפגש הנושא הרשמי  (נקרא 4390 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
המפגש הנושא הרשמי
« ב- : מרץ 01, 2008, 22:49:07 »
תאריך: 22/4/2008
זמן: 12:00
מקום המפגש: תל אביב, קניון עזריאלי.
מי מוזמן: חברי הפורום הימין האמיתי כמו כן חבריהם אפילו אם אינם חברים בפורום מוזמנים גם כן.

מה כדאי להביא למפגש?
1) כסף - יתכן ויום אחד הימין האמיתי יהפוך לתנועה גדולה ועשירה, שתוכל לממן מפגשים של רבבות חברים, כיום המצב שונה.
כל אחד דואג לעצמו בעניין הכספי, לכן ממולץ להביא כסף לדרך לשם ובחזרה, לאכול וחברה זה קניון עזריאלי אני בטוח שתירצו לקנות דבר מה נחמד =).

2) רעיונות - לא חובה אך יהיה נחמד אם תחשבו על מה נרצה לדבר במהלך המפגש.
ברור שהחלטות שלנו לא יהפכו לחוק, אבל אם יהיוא מספיק הגיוניות כדי שרבים מחברי הפורום יתמכו בהם, אז יש סיכוי לא קטן שכך גם יתר אנשינו, הלא כך?.

3) נאום קצר - איני בטוח שזה דבר מה שתרצו, אבל זכותו של כל אחד להביא דף עם נאום קצר של 2-3 דקות לא יותר, כמובן בנושא הימין האמיתי.

4) סימן מזהה - זה משהו שעדיין בשלבי תכנון, יתכן ויהיה סמל למפגש ויהיה נחמד אם כל חבר יחזיק בסמל הזה (על דף או משהוא), כדי שיהיה קל לזהות כל חבר וחבר.

5) כל דבר אחר שתרצו לשתף אותנו בו - יתכן איזה מאמר בעיתון, איזה סמל שעיצבתם או ציירתם כל דבר אפשרי!.

6) כל דבר אחר שעולה לכם בראש, אך אינו נגד חוקי המדינה או רצון חברי הפרום.

בקשות
1) עכשיו אני צריך לבקש בקשה לא להביא סמל גדול של כ"ך או דבר שכזה.
כ"ך נחשבת לצערי הרב לארגון טרור, ולכן אני מבקש באמת לא להביא את סימליה למפגש.

2) אני מבקש להגיע בזמן, זמן האסיפה של החברים הוא מתחיל ב-12 וכך יתחיל גם המפגש.
אני מקווה מאוד שכמה מחברינו יגיעו גם לפני הזמן הנקוב.

3) להתנהג ברצינות - אני מבקש להתייחס ברצינות כמה שאפשר למפגש הראשון של הימין האמיתי ולא לראות בזה רק מסה קניות.

4) להתנהג בנימוס - לא לצעוק לכל תל אביבי שהוא שמאלני מסריח או דבר כזה.
אנחנו לא צריכים צרות ועדיף להיות מנומס ולא לפגוע באחרים פיזית או נפשית.

כמו כן אני מבקש מחבירינו לפורום הרוצים להגיע למפגש. שיתארו את עצמם בקצרה וזאת למרות הסמל שיתכן ולא יהיה לחלק מאיתנו.
באמת שאפשר להסתפק בתיאור כללי למדי לדומה: הגובה שלי 1.72 צבע שערי שחור, אני רזה, לובש כיפה שחורה וגדולה.
קשה לפספס אחד כמוני אה?
 ;D
זה התיאור שלי ואני אשמח אם עוד אנשים יתנו תיאור דומה לזה.
כמובן שיהיה נחמד אם בימים שלפני המפגש, תכתבו גם איזה בגדים תלבשו, אך בשלב הזה קשה לדעת כמובן.
נקודה נוספת, שאני חייב לציין היא שיש סיכוי שהשעות ואף התאריך ישתנו.
אם כי, אני מקווה שלא יהיה שינוי לפחות לא בתאריך.
זהו, אני חושב שאם יהיה עוד משהו, אני אוסיף, ואני מקווה שכבר יהיה לנו סמל ושם למפגש עוד בשבוע הזה.

הנושא הזה פתוח לבקשות, הצעות ושאלות.
« עריכה אחרונה: מרץ 01, 2008, 23:31:35 על ידי אהרֹן »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #1 ב- : מרץ 01, 2008, 23:02:17 »
אני מגיע למפגש וכבר עכשיו אני יכול להגיד שאני יהיה במדים של חיל האוויר(אני שוחר ב י"ב,עוד שנה אני יחמש מטוסים שיפציצו ערבים :))

אני מגיע ביחד עם שלמה

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #2 ב- : מרץ 01, 2008, 23:36:06 »
לדעתי זה יראה הרבה יותר רציני אם נעם פדרמן וגיל אברהם ינאמו בכנס. אולי אפילו הקלטה או שידור חי של חיים יעזרו!

לגבי נאומי חברי הפורום:זה צעד חשוב שכמה שיותר מחברי הפורום ישאו דברים השאלה היא לכמה יש את הכשרון להכין נאום
מול קהל בפעם הראשונה בחייהם.

לגבי הסמל של "כך",באמת בינתיים לא כדאי שהוא יונף אבל אנו חייבים לדרוש מעל במת הכנס לאשר חוקית את תנועת "כך"!
בינתיים אני מאד ישמח אם מישהו יוכל למכור לי חולצות כאלה בשושו....ככה בלי שאף אחד יראה....אני מאד הייתי שמח אם היתה לי חולצה כזו!

מה דעת ראשי הארגון בעניין כדאי מאד שתיהיה להם יד ורגל יש להם הרבה ניסיון! אני שוב חושב שאנשים כמו נעם פדרמן,גיל אברהם וכו' ינהלו את הכנס!

וחוצמזה,אני מאד ישמח להשתתף יש לגייס כמה שיותר חברים לכנס,זה עשוי להגדיל את תנועתינו אל מחוץ לאינטרנט(הרי יש מספיק ימניים שלא אוהבים
לגלוש באינטרנט)אני חושב שזה יהיה גדול אם בכנס ישתתפו חובשי כיפה שחורה לצד כיפת הגבעות ולצדם חילוניים,זה יוכיח שהימין האמיתי היא התנועה
שמסוגלת לחצות מגזרים!

אגב,איפה בעזריאלי יהיה הכנס?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #3 ב- : מרץ 01, 2008, 23:44:00 »
לדעתי זה יראה הרבה יותר רציני אם נעם פדרמן וגיל אברהם ינאמו בכנס. אולי אפילו הקלטה או שידור חי של חיים יעזרו!

לגבי נאומי חברי הפורום:זה צעד חשוב שכמה שיותר מחברי הפורום ישאו דברים השאלה היא לכמה יש את הכשרון להכין נאום
מול קהל בפעם הראשונה בחייהם.

לגבי הסמל של "כך",באמת בינתיים לא כדאי שהוא יונף אבל אנו חייבים לדרוש מעל במת הכנס לאשר חוקית את תנועת "כך"!
בינתיים אני מאד ישמח אם מישהו יוכל למכור לי חולצות כאלה בשושו....ככה בלי שאף אחד יראה....אני מאד הייתי שמח אם היתה לי חולצה כזו!

מה דעת ראשי הארגון בעניין כדאי מאד שתיהיה להם יד ורגל יש להם הרבה ניסיון! אני שוב חושב שאנשים כמו נעם פדרמן,גיל אברהם וכו' ינהלו את הכנס!

וחוצמזה,אני מאד ישמח להשתתף יש לגייס כמה שיותר חברים לכנס,זה עשוי להגדיל את תנועתינו אל מחוץ לאינטרנט(הרי יש מספיק ימניים שלא אוהבים
לגלוש באינטרנט)אני חושב שזה יהיה גדול אם בכנס ישתתפו חובשי כיפה שחורה לצד כיפת הגבעות ולצדם חילוניים,זה יוכיח שהימין האמיתי היא התנועה
שמסוגלת לחצות מגזרים!

אגב,איפה בעזריאלי יהיה הכנס?

נועם פדרמן וגיל אברהם אנשים עסוקים ביותר.
אני לא חושב שכדי להכריח אותם לבוא למפגש ראשון וחצי ניסיוני.
אם הם יבואו זה יהיה נהדר וברור שהם יותר ממוזמנים אבל אני חושש שהם לא יוכלי להגיע.
עכשיו לגבי הנקודה של אי הידע לנאום-אמת ודאי לרובינו אין כישרון אמיתי לנאום אבל רובינו לא יודעים לכתוב מאמרים ואנחנו כותבים אותם כאן בפורום.
לכן חשוב שכול מי שירצה לנעום אכן יסה נעום קצר.
כאדם שנוטל חל בתיכנון הפגישה אני אישית מרגיש חובה מוסרית לנאום נאום קצר.
אל כול חבר שתביא זה יהיה נהדר.
אה ועוד נקודה יש לי כיפה שחורה אבל אני לא חרדי אלה דתי =)
הכיפה השחורה היא סוג של מסורת קצרת שנים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #4 ב- : מרץ 01, 2008, 23:51:07 »
נועם פדרמן וגיל אברהם אנשים עסוקים ביותר.
אני לא חושב שכדי להכריח אותם לבוא למפגש ראשון וחצי ניסיוני.
אם הם יבואו זה יהיה נהדר וברור שהם יותר ממוזמנים אבל אני חושש שהם לא יוכלי להגיע.
עכשיו לגבי הנקודה של אי הידע לנאום-אמת ודאי לרובינו אין כישרון אמיתי לנאום אבל רובינו לא יודעים לכתוב מאמרים ואנחנו כותבים אותם כאן בפורום.
לכן חשוב שכול מי שירצה לנעום אכן יסה נעום קצר.
כאדם שנוטל חל בתיכנון הפגישה אני אישית מרגיש חובה מוסרית לנאום נאום קצר.
אל כול חבר שתביא זה יהיה נהדר.
אה ועוד נקודה יש לי כיפה שחורה אבל אני לא חרדי אלה דתי =)
הכיפה השחורה היא סוג של מסורת קצרת שנים.

ואיפה בדיוק יהיה המפגש? שמת עין כבר על איזה אולם או משהו?

ולגבי נעם פדרמן וגיל אברהם,אני חושב שגם אנשים עסוקים מפנים מידי פעם זמן לאירועים. ודוקא בגלל שהו מפגש ראשון כדאי מאד שהם יבואו
כי איך שיראה המפגש הראשון,באותה רצינות יתייחסו לתנועה! מה גם שלדעתי הופעה של אנשים מפורסמים כמו נעם פדרמן יכולה להגדיל משמעותית
את מספר המשתתפים בכנס,חשוב מאד שהכנס הראשון יתן ייצוג הולם לדרכינו מכאן ואילך כנס מביא כנס וחבר מביא חבר.

אם יהיה כנס משמעותי אני חושב שכל אלה שיסתכלו מהצד יחשבו להצטרף אלינו.   מה דעתך?
« עריכה אחרונה: מרץ 01, 2008, 23:55:27 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #5 ב- : מרץ 02, 2008, 04:28:49 »
בס''ד

שלמה, אתה יהודי טוב שרוצה בצדק פעולות בשטח.

בגלל זאת, כואב לי לומר לך ולכל החברים היקרים שלנו, שלדעתי אנו עדיין לא מוכנים למפגשים מסיבה אחת: עד שנהיה תנועה גדולה, גם המחלקה נגד היהודים של השב''כ וגם המשטרה עלולים להתנכל בחברינו כי ישראל היא לא מדינה דמוקרטית. כמובן שאנו לא עוברים על שום חוק, אבל בישראל הבולשביקית, השב''כ והמשטרה לפעמים מדכאים אפילו שומרי חוק. יש סיכוי לא קטן שבמפגש הזה יהיה לפחות סוכן שב''כ אחד, כי השב''כ רוצה כמה שיותר מידע על חברינו. כדאי מאוד להקשיב לתוכניתו האחרונה של נעם פדרמן כדי לדעת איך השב''כ עובד: www.jtf.org/h/h.mp3

אם אצליח לעלות לארץ ישראל בע''ה, יהיו לנו מפגשים בס''ד, כי נוכל אז להכין את העניינים כדי להקטין את יכולתם של השב''כ לחדור לתוך שורותינו. אפילו אז, השב''ב ינסה לעשות זאת, אבל יהיה לנו ארגון מסודר אי''ה עם עורכי דין כדי לטפל בכל הפרת זכויותינו.

אך ורק בגלל המצב הזה, בכל מפגש של תנועתנו, נדרשים מבוגרים בעלי ניסיון. זה עוד יקרה בע''ה, אבל לא לפני שנהיה ארגון יותר גדול וחזק או שאעלה לא''י בס''ד.

תאמינו לי, אני מבין את רצונכם הצודק להתחיל עם מפגשים וסניפים וכו'. אולם בלית ברירה, חייבים אנו לפעול בחוכמה.
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2008, 04:38:57 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #6 ב- : מרץ 02, 2008, 06:49:24 »
חיים,לדעתי עם לא נתחיל במפגשים עכשיו,התנועה שלנו לעלום לא תגדל ותתפתח...
הפורום קיים כבר איזה שנה וחצי ועדיין אין לנו שום הישג רציני.
לא צריך לפחד מהשב"כ,למה אתם בטוחים שיבוא סוכן סמוי למפגש של פורום?
יש כל יום מיליון מפגשים על נושאים שונים,ואנחנו לא הולכים לעבור על שום חוק כך שאין מה לפחד

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #7 ב- : מרץ 02, 2008, 08:04:20 »
טוב אני חיב חהודות שזו מכה קשה.
במשך זמן מה כבר נפתח סקר העוסק בפעילות שטח,סקר העוסק בכמה אנשים יבואו, הרבה דיבורים וכזכור לי אף שאלתי אותך אישית לגבי שבוע
או משהוא כזה.
וכך אחרי שלא התנגדתה כלל החטתח לתכנן בקדחנות את המפגש הלא כול כך רחוק ואז אני מכבל הודעה מפורטת המתנגדת נחרצות למפגש.
אני מבטיח לך חיים שהכול מתוכנן היטב אף אחד כלל לא ממש יבין מה הולך שם.
ההפך כשאתה תהיה בארץ אז השב"כ ינסה להכנס עלינו ולפגוע בנו.
כיום הם לא יראו בזה יותר ממפגש של חברים בפורום.
אין סיבה לחשוש.
כול עוד אנחנו לא מפחידים אותם (ולא נהיה מספיק כדי להפחיד אותם) הם לא ינסו כלום.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #8 ב- : מרץ 02, 2008, 09:17:03 »
  מה שחשוב כאן בעצם זה לא השב"כ או הפחד ממנו כביכול, אלא אנחנו והצורה שבה אנחנו מתנהלים ונִראים. אם בכוונתנו להיות תנועה רצינית שמכבדת את עצמה, יש מבחן של כמה קריטריונים שעדיין כפי הנִראה איננו עומדים בהם.

עכשיו אני לא יודע לבנות אירגון. בשביל זה יש יו"ר, והוא מנחה אותנו כיצד לפעול, איפה מתי, כמה ולמה. אם הוא אומר לנו שנכון לעכשיו עדיין לא הבשילו התנאים, או שמכל סיבה שהיא לא כדאי לנו לקיים כרגע מִפגש כזה, אין לי ספק שהוא יודע מה שהוא עושה.

רוצים להיפגש פגישת חברים ללא חסות התנועה? בבקשה. אף-אחד לא אומר לכם מה לעשות בחייכם הפרטיים. אבל אותה פגישה שתיועד להיות המִפגש הראשון הרשמי של התנועה, תיקבע על-ידי יו"ר התנועה ועל-ידיו בלבד, כשהוא יחליט. ככה זה בתנועה בריאה.

שלמה, אני רוצה שתדע שאני מאד מעריך את היוזמה שלך, והרצון להיפגש משותף לכולנו, אני בטוח. עם זאת, לפני פירסום הודעות "הצהרתיוֹת בשם התנועה" - מומלץ קודם לבדוק באופן ישיר ויסודי (לא דרך סקרים וליקוטי-משפטים) שאכן הנושא כולו הוא בידיעת חיים ועל-פי דעתו ואישורו המוחלט. ובכלל, הודעות כאלה הייתי משאיר לחיים ולאדמינים בלבד.
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2008, 09:25:26 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #9 ב- : מרץ 02, 2008, 09:22:47 »
  מה שחשוב כאן בעצם זה לא השב"כ או הפחד ממנו כביכול, אלא אנחנו והצורה שבה אנחנו מתנהלים ונִראים. אם בכוונתנו להיות תנועה רצינית שמכבדת את עצמה, יש מבחן של כמה קריטריונים שעדיין כפי הנִראה איננו עומדים בו.

עכשיו אני לא יודע לבנות אירגון. בשביל זה יש יו"ר, והוא מנחה אותנו כיצד לפעול, איפה מתי, כמה ולמה. אם הוא אומר לנו שנכון לעכשיו עדיין לא הבשילו התנאים, או שמכל סיבה שהיא לא כדאי לנו לקיים מִפגש כזה בשלב הזה, אין כאן מה לדבר.

רוצים להיפגש פגישת חברים ללא חסות התנועה? בבקשה. אף-אחד לא אומר לכם מה לעשות בחייכם הפרטיים. אבל אותה פגישה שתיועד להיות המִפגש הראשון הרשמי של התנועה, תיקבע על-ידי יו"ר התנועה ועל-ידיו בלבד, כשהוא יחליט. ככה זה בתנועה בריאה.

שלמה, אני רוצה שתדע שאני מאד מעריך את היוזמה שלך, והרצון להיפגש משותף לכולנו, אני בטוח. עם זאת, לפני פירסום הודעות "הצהרתיוֹת בשם התנועה" - מומלץ קודם לבדוק באופן ישיר ויסודי (לא דרך סקרים וליקוטי-משפטים) שאכן הנושא כולו הוא בידיעת חיים ועל-פי דעתו ואישורו המוחלט. והאמת? הודעות כאלה בכלל הייתי משאיר לחיים ולהנהלה בלבד.

האמן לי ששאלתי את חיים באופן אישי ובהודעה אישית.
והכול היה בידעתו כמובן.
וחלק מהמנהלים (יותר נכון רובם) לפחות עד ההודעה הזאת תמכו במפגש!
כמובן שאי אפשר לארגן מפגש של חברי התנועה בעוד היושב ראש של התנועה מתנגד לכך.
אם כי אני חייב להודות שלא ציפתי להתנגדות בשלב הזה המאוחר יחסית אחרי שבועות של תיכנון ודוקא תמיכה קלה במפגש.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #10 ב- : מרץ 02, 2008, 10:03:07 »

והכול היה בידעתו כמובן.
אם כי אני חייב להודות שלא ציפתי להתנגדות בשלב הזה המאוחר יחסית אחרי שבועות של תיכנון ודוקא תמיכה קלה במפגש.

טוב, אם כך אני מתנצל על העדר-הידיעה מבחינתי. לא הייתי בסביבה בשבועות האחרונים (ליתר דיוק- החודשים האחרונים), כך שהחסרתי הרבה התפתחויות חשובות בפורום. בכל מִקרה, קשה לי להאמין שמדובר בהפתעה מוחלטת. ובכל מִקרה, כדי למנוע הפתעות כאלה מומלץ קודם להעביר את המידע המדוייק שבתוכן ההודעה למנהלים או לחיים, ורק לאחר אישור מהם לפרסם את ההודעה. או לבקש שהם יפרסמו אותה. כך יהיה לה גם תוקף רשמי. זו הדרך הטובה ביותר כשמדובר על הודעות פורמאליות מעין אלה.

בכל אופן, דעתי בעניין המִפגש היא כדעתו של חיים. אנחנו צריכים להרחיב את שורותינו בפורום כדי שהמִפגש הראשון הרשמי שלנו מחוץ לפורום יהיה מוצלח ואפקטיבי ולא חלילה דפקטיבי. בַּמִקרה שלנו יש לנו סיכוי רק אם נלך על בטוח. אני אישית מאמין שצריך להתחיל להיפגש בצורה רשמית רק מרגע שחיים יגיע לארץ (בע"ה, כן יהי רצון). לא לפני-כן. אבל זה אני. אם חיים יגיד באיזשהו שלב שכדאי להיפגש גם אם הוא עדיין בגלות, אקבל זאת.
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2008, 10:03:39 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #11 ב- : מרץ 02, 2008, 10:58:28 »

והכול היה בידעתו כמובן.

בס''ד

אני מעולם לא אישרתי מפגש רישמי של הימין האמיתי. הנה מה שכתבתי ב20/02/08 כששלמה פתח סקר על העניין (מה שכתבתי בתוך המרכאות הכפולות):

"אין בעיה אם רוצים לתכנן פעולות בשטח. זאת אומרת, לחשוב על מה נעשה בעתיד.

"אבל לצאת ממש לשטח עכשיו, אני סבור שאנו עדיין צריכים קצת יותר זמן לגדול ולהתחזק לפני שנעשה זאת. הפורום שלנו בן 16 חודשים. זה לא כל כך הרבה זמן. לדעתי צריך לחשוב עכשיו על מה נעשה בשטח בע''ה, ככה שכשנהיה מוכנים בעתיד הקרוב אי''ה, נוכל לפעול יותר מהר.

"בינתיים, אני מעודד יהודים ללכת כעת ליהודה ושומרון ולהצטרף לפעילות שם בחומש ובמאחזים."

סוף ציטוט.

זה ברור שאמרתי שאין בעיה לתכנן או לחשוב על מה נעשה בעתיד כשנהיה מוכנים, אבל הבהרתי שלדעתי אנו לא מוכנים עכשיו. הבהרתי שעכשיו אני ממליץ ללכת ליהודה ושומרון להצטרף לפעילות שם. אך לגבי פעילות במרכז הארץ, אמרתי חד משמעית: "אבל לצאת ממש לשטח עכשיו, אני סבור שאנו עדיין צריכים קצת יותר זמן לגדול ולהתחזק לפני שנעשה זאת."

שלמה, אני מקווה שאנו לא חוזרים למה שעשית בעבר. אני ממש לא שמח שאתה מסלף מה שאמרתי, ואתה מודיע על ארוע בלי אישורי.

רומא, כשאתה אומר שלא עשינו שום דבר רציני במשך קיומנו, הטענה הזו היא היא לא רצינית. הפורום בן 16 חודשים, ואנו מפיצים את הרעיון הכהניסטי לאלפי בני נוער בא''י שבלעדינו לא היו מקבלים את המסר החיוני הזה. זה לא רציני?! אתה חושב שמפגש לא מסודר בקניון בלי מטרה ברורה, זה כן רציני? מה ישיגו במפגש הזה?

יתרה מזו, לא עושים מפגשים ככה: לא מזמינים את כולם לנאום, לא עושים מפגש בלי מקום מסודר לפגישה, לא עושים מפגש כדי לקנות בקניון וכו'. זה פשוט בלגן. מפגש צריך להיות דבר רציני. אחרת חברינו יקבלו רושם לא טוב מהחווייה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #12 ב- : מרץ 02, 2008, 11:00:27 »
בס''ד

אני מעולם לא אישרתי מפגש רישמי של הימין האמיתי. הנה מה שכתבתי ב20/02/08 כששלמה פתח סקר על העניין (מה שכתבתי בתוך המרכאות הכפולות):

"אין בעיה אם רוצים לתכנן פעולות בשטח. זאת אומרת, לחשוב על מה נעשה בעתיד.

"אבל לצאת ממש לשטח עכשיו, אני סבור שאנו עדיין צריכים קצת יותר זמן לגדול ולהתחזק לפני שנעשה זאת. הפורום שלנו בן 16 חודשים. זה לא כל כך הרבה זמן. לדעתי צריך לחשוב עכשיו על מה נעשה בשטח בע''ה, ככה שכשנהיה מוכנים בעתיד הקרוב אי''ה, נוכל לפעול יותר מהר.

"בינתיים, אני מעודד יהודים ללכת כעת ליהודה ושומרון ולהצטרף לפעילות שם בחומש ובמאחזים."

סוף ציטוט.

זה ברור שאמרתי שאין בעיה לתכנן או לחשוב על מה נעשה בעתיד כשנהיה מוכנים, אבל הבהרתי שלדעתי אנו לא מוכנים עכשיו. הבהרתי שעכשיו אני ממליץ ללכת ליהודה ושומרון להצטרף לפעילות שם. אך לגבי פעילות במרכז הארץ, אמרתי חד משמעית: "אבל לצאת ממש לשטח עכשיו, אני סבור שאנו עדיין צריכים קצת יותר זמן לגדול ולהתחזק לפני שנעשה זאת."

שלמה, אני מקווה שאנו לא חוזרים למה שעשית בעבר. אני ממש לא שמח שאתה מסלף מה שאמרתי, ואתה מודיע על ארוע בלי אישורי.

רומא, כשאתה אומר שלא עשינו שום דבר רציני במשך קיומנו, הטענה הזו היא היא לא רצינית. הפורום בן 16 חודשים, ואנו מפיצים את הרעיון הכהניסטי לאלפי בני נוער בא''י שבלעדינו לא היו מקבלים את המסר החיוני הזה. זה לא רציני?! אתה חושב שמפגש לא מסודר בקניון בלי מטרה ברורה, זה כן רציני? מה ישיגו במפגש הזה?

יתרה מזו, לא עושים מפגשים ככה: לא מזמינים את כולם לנאום, לא עושים מפגש בלי מקום מסודר לפגישה, לא עושים מפגש כדי לקנות בקניון וכו'. זה פשוט בלגן. מפגש צריך להיות דבר רציני. אחרת חברינו יקבלו רושם לא טוב מהחווייה.

:V:
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

Aaron

• אורח
המפגש הנושא הרשמי
« להגיב #13 ב- : מרץ 02, 2008, 13:47:49 »
אני הייתי בטוח שזה באישור של חיים בן פסח. שלמה, אסור לקבוע דברים כאלה על דעת עצמך.

דיון זה כבר לא רלוונטי, לכן אני נועל.
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2008, 13:49:12 על ידי אהרֹן »