עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מיהו אללה?

<< < (10/10)

דוקא_כך:

--- ציטוט של: eran על יולי 18, 2008, 01:15:54 ---אתה עז פנים, חבל ועצוב לי שתתאבד את העולם הבא שלך בעקבות אמון שתשקורת החילונית, זה לא דברי מוסר או לקחים או איזה דברים באוויר, זאת הלכה בשו"ע, כמו להניח תפילין כמו לשמור שבת, אדם שמבזה ת"ח אין חלק לעולם הבא, אתה לא מבין שזה רציני? אתה חושב שזה איזה בדיחה? אתה יכול להפסיד את כל העולם הבא שלך בגלל זה!! הפורום הזה מסטול הוא מתפלפל סביב הלכה שאין עליה עוררין - האיסלם לא עובד ע"ז, ואיסלמי שלא רוצח ומאמין בעקרונות האיסלם יכול להחשב שומר 7 מצוות בני נוח ויש לו חלק לעולם הבא. ואילו אתה בעזות מצח ולזות שפתים מבזה ת"ח שעליך ההלכה אומרת - אין לו חלק לעולם הבא!!
מסקנה הלכתית מתבקשת - ערבי מוסלמי יכול להיות שיהיה חלק בעולם הבא, ואילו לך לא!!!!!!!

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

--- ציטוט ---אינני מתכוון להמשיך לדון איתך ולקרוא את דבריך לגבי שום דבר.
--- סוף ציטוט ---
קיוויתי שזה לא היה איום סרק...  שוב אכזבת.

--- ציטוט ---אתה עז פנים
--- סוף ציטוט ---
בוא נעשה ניסוי.  תפתח סקר חדש שישאל את חברי הפורום מי חושב שאני עז פנים, ומי חושב שאתה עקשן עז פנים נודניק, ונראה מה תוצאות ההצבעה.  הולך?

--- ציטוט ---אדם שמבזה ת"ח אין חלק לעולם הבא, אתה לא מבין שזה רציני? אתה חושב שזה איזה בדיחה?
--- סוף ציטוט ---
בדיחה?!  אלפי יהודים שנרצחו בגלל מדיניות נפשעת של ש"ס ותמיכה בממשלה מופקרת זה בדיחה?!  עשרות ואולי מאות אלפי יהודים ימניים שפויים ששונאים "דתיים" בגלל אינספור פרשיות שחיתות שמעורבים בהם ש"סניקים וחרדים אחרים זה בדיחה?!  איך חילול השם ע"י ת"ח יכול להיחשב לבדיחה?!  הבדיחה היחידה היא הגישה הגלותית האומללה של חולי נפש "דתיים" שחושבים כל הזמן רק על העולם הבא ולא מבינים מה תפקידם בעולם הזה.  הרבה יותר חשוב מהגורל האישי שלי בעולם הבא הוא גורלו של עם ישראל, ההמשכיות הרוחנית והגשמית של האמת, וההתנהגות הפסולה של המנהיגים הרוחניים של תנועת ש"ס ותנועות "דתיות" אחרות (תמיכה בממשלה המופקרת אך ורק בשביל תקציבים) שתורמת לא להחשת הגאולה אלא לעוד אסונות ועוד נרצחים ועוד חילול השם.  כל הש"סניקים שפגשתי בחיי (ואתה לא יוצא מהכלל) חושבים כל הזמן רק על העולם הבא וסוגדים לכל מלה שיוצאת מפיו של הרב עובדיה.  אז יש לי חדשות בשבילכם --- זה לא מספיק.

ת"ח ראוי כמו הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד לא ביזו ולא מבזים אפילו עמי הארץ.  מעניין למה.  אל תצפה שאותו יחס של כבוד יקבלו ש"סניקים מושחתים רק בגלל שיש להם כיפות על הראש והוציאו פסקים אם לחטט או לא לחטט באף בשבת, ואתה יכול למחות מכאן ועד להודעה חדשה, זה לא מזיז לי ב-כ-ל-ל.  במקום לדרוש כבוד שלא מגיע להם, אולי הגיע הזמן שהם יעבדו קשה עבורו, יפגינו בטחון, גבורה, אידאליזם ומסירות נפש, ואז לא יהיה צורך לבוא בדרישות --- הכבוד יבוא באופן טבעי מכל היהודים השפויים (כלומר כולם חוץ משמאלנים וערב רב בוגדניים).

--- ציטוט ---ואיסלמי שלא רוצח ומאמין בעקרונות האיסלם יכול להחשב שומר 7 מצוות בני נוח ויש לו חלק לעולם הבא.
--- סוף ציטוט ---
משפט זה מעיד עד כמה אתה לא מבין את הדת הנאצית, שהרי לא קיים מוסלמי שמאמין בעקרונות האיסלם ולא רוצה לרצוח יאהודים.  אתה רוצה לומר לנו שבתור גמול על הרצון שלו לרצוח יהודים, יש לו חלק לעולם הבא?!  אתה בכלל שפוי?!  כל מלה נוספת שאתה כותב רק הורסת יותר את התדמית של ש"ס וש"סניקים, שגם כך פגומה.

כל טוב.

האלקשי:
חברים, נדמה לי שהויכוח הזה מיצה את עצמו.

לפני שאנעל, חשוב לציין שערן טועה, ומוסלמי לעולם לא יחשב בן נח כשר -
מכיון שעל בני נח נאסר חידוש דת.

נץ וגאה בזה:
אני חייב להוסיף תגובה אחרונה למרות זאת (והאשכול ינעל סופית):
ערן, להלן ההוכחות מחז"ל-
רש"י על יחזקאל ט"ז, י"ז

(יז) צלמי זכר - לפי שדימה אות' לנקבה זונה דימה את הגלולים לזכר הנואף עמה

רד"ק על אותו פסוק:

יז) ותקחי כלי תפארתך מזהבי ומכספי - לחבוב עכו"ם עושים מכלי כסף ומכלי זהב המפוארים שיש להם ועושים מהם הצלמים כמו שאמר בדבר העגל ויתפרקו כל העם את נזמי הזהב אשר באזניהם:
אשר נתתי - לך כמו שאמר וכסף הרבתי להם וזהב עשו לבעל ומה שאמר צלמי זכר הוא לענין המליצה כדרך הזונות שעושות צלמי זכרות לדבר התשמיש:

מצודת דוד לאותו פסוק:
(יז) ותעשי לך - מהם עשית דמות צלמי זכר וזנית עמהם כדרך זונה מופלגת בתכלית הזנות וההפקר ר"ל מהכסף והזהב אשר הרביתי להם עשו צלמי עכו"ם להשתחוות להם:

ריקאנטי על דברים פרק כ"ג
"טעם לא תהיה קדשה ולא יהיה קדש [שם יח], תבין מסוד לא יבא ממזר, כי כשאדם מתייחד עם אשתו בטהרה ובקדושה ובצניעות, רומז לייחוד עליון וגורם ברכה ושפע מן הברית העליון לשכינה ועושה שלום מלמעלה ולמטה. אמנם אם מתייחד עם הקדשה, גורם שהשפע העליון יבא לפלגש של מעלה שהוא הקדשה, ומביא כחות הטומאה לעולם"

רש"י מלכים א' פרק כ"ב:
(לח) וילוקו הכלבים את דמו - ואומר אני ששם נהרג נבות שהרי אמר הנביא במקום אשר לקקו הכלבים את דם נבות וגו':
והזנות רחצו - וכלי הזיין רחצו שם מן הדם כך ת"י, ורבותינו אמרו אחאב מצונן היה ועשתה לו איזבל דמות ב' זונות במרכבתו:

ילקוט שמעוני שיר השירים רמז תתקפב
דבר אחר איזבל מטמאת בנביאי הבעל

תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף סג עמוד ב
אמר רב יהודה אמר רב: יודעין היו ישראל בעבודה זרה שאין בה ממש, ולא עבדו עבודה זרה אלא להתיר להם עריות בפרהסיא.

תסיק את המסקנות לבד

לגבי היטלר והאיסלם:
היטלר בעצמו פינטז על כך שהאיסלם היה דת עדיפה עבור העם הגרמני והגזע הארי בכללו, ולראייה לכך אני מביא את עדותו האישית של האדריכל שלו, ושר החימוש הנאצי אלברט שפאר, בספרו האוטוביוגרפי "בתוככי הרייך השלישי" בעמ' 142-143 (בתרגום לאנגלית) שם היטלר מצוטט במדויק כשהוא אומר:" כמה חבל שהעם הגרמני קיבל את הנצרות בתור דת,היה עדיף את הדת המוחמדנית, בהחלט הייתי מעדיף לראות אריים מוסלמים יוצאים לכבוש את העולם, כמה חבל שהמוסלמים לא נצחו בקרב פואטיה נגד שארל מרטל וכבשו את כל אירופה".

לגבי היהודים תחת האיסלם וכן על יהדות מרוקו בפרט, קרא את הספר:
http://www.amazon.com/gp/product/0838632629/002-0942019-1085654?ie=UTF8&tag=robertspencer-20&linkCode=xm2&camp=1789&creativeASIN=0838632629

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה