עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מיהו אללה?

(1/10) > >>

stami:
טענה שאני שומע רבות היא המוסלימים הם "בני דודים שלנו" לאברהם היו את יצחק וישמעל אנכנו הבנים של יצחק והם של ישמעל .
בנוסף הם אומרים ששורה תחתונה עם ליהודי היתה תאפשרות להתפלל במסגד (תפילה יהודית) או בכנסיה עדיף יהיה לו להתפלל במסגד . הסיבה לכך היא שהמוסלמים מאמינים גם באלוקים רק שהם מגדירים אותו כאללה עכשיו אני רוצה לדעת מי זה אללה כי אם איך שהוא מיוחס בקוראן ע"י נביאו מוחמד הוא ממש לא האלוקים שאני מכיר אז תגידו לי אתם אני חושב על זה ככה:

אתה יכול להביט בתמונה ועם שתי כדים ולהגיד ששמה משה ולהגיד" התמונה הזאת קוראים לה מוחמד ויש עליהה קישקוש ויריקות " אבל אז התמונה שאתה מגדיר היא כלל לא אותה התמונה הקודמת עליהה אתה מדבר(משה).

אותו דבר בקשר למוסלמים הם שינו את שם השם לאללה הגדירו מעשיי זוועות ע"י so called "נביא" בשם אותו אל כמצווה.
עכשיו אני שואל האם אפשר להגדיר אל מסוג זה האל  שגם לי יש התשובה היא ממש לא.

אם היו שואלים אותי יש שתיי פיסות אדמה בהם אתה יכול להתפלל לאלוקים מסגד או כנסיה דבר ראשון הייתי קופץ לים ומתפלל שם לגאולה. אבל אם לא הכנסיה הייתה עדיפה כי במסגד באותו רגע כבר הייתי מת .

יחיאל:
תודה על המידע!! יש משו בדברייך

דוקא_כך:
אללה הוא המצאה של מוחמד המשוגע והשקרן, יש"ו.

יוחאי:
זה נכון עדיף להתפלל במסגד ולא בכנסיה כי בכנסיה יש פסלים וזה נחשב עבודה זרה

נץ וגאה בזה:
עדיף לא להכנס לאף אחד מהם.
וחוץ מזה, הצריח של כל מסגד נתון עם הסהרון למעלה, הוא סמל עבודה זרה מובהק!!!
המזרחן ברנארד לואיס כבר עומד על כך, שזה מסמל את מה שקרוי בתנ"ך "צלמי זכר" עם סמל עבודה זרה עליו ("אל" הירח שנעבד בחצי האי ערב לפני מוחמד).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה