שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?

<< < (5/30) > >>

פּז:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מרץ 04, 2008, 22:17:39 ---בס''ד

שלמה, גם ניר יהודי טוב. ד''א, כשניר כותב שיש רשעים שמקללים את ירושלים בטדי, אין לי ספק שזה אמת.

--- סוף ציטוט ---
חיים, אני מעריך את זה שאתה תמיד מנסה למצוא את הטוב וההגיוני בדברים, אבל הפעם אני חושב שזה לא נכון.
אתה חושב שיש איזשהו אוהד של קבוצת כדורגל שמגיע לירושלים למשחק, ומקלל את העיר ירושלים?
זה כמו שאוהד של בית"ר יצעק "אני שונא אותך חיפה, את עיר גרועה מאוד!". אפילו שמאלנים בוגדניים לא יקללו את ירושלים כעיר.

אושרי:

--- ציטוט של: פּז על מרץ 04, 2008, 22:39:45 --- אפילו שמאלנים בוגדניים לא יקללו את ירושלים כעיר.

--- סוף ציטוט ---
טעות!
"חבר"(ככה הוא לפחות חושב) שליכל הזמן אומר לי בלי טיפת בושה "ירושלים על הזין"
והוא שר ירושלים זה לא אירופיה ירושלים זה ירדן!
וגם שימו את ירושלים בירדן תנו אותה לפלסטינאים בלה בלה בל הלא זוכר ת'המשך.

הוא שמאלני בוגד,ועובדה שהוא שר לי את זה,ועוד מול הפרצוף,אני כל הזמן מתאפק שלא להביא לו איזה בוקס לפרצוף כי אז השומר של הבצ'פר שלי(יש לנו שוטר "רמבו") יתעצבן עליי וזה קרה לי כבר כמה פעמים כי הייתי מן פושטק כזה ואני לא רוצה שזה יקרה שוב :(

ניר:

--- ציטוט של: שלמה על מרץ 04, 2008, 21:18:11 ---אני חיב להגיד שזה לא שיפר את דעתי על אוהדי בית"ר....
אני מקווה שלא כולם כמוך כי אם כן ההבדל בינם לערבים הוא שאלה לובשים צהוב שחור ואלה ירוק.

--- סוף ציטוט ---
כולם כמוני,וינעל אמא שלך יא מוצץ זרע אתה משווה אותנו לערבים?
במקום לשבת ולזיין במוח באינטרנט יא ילד אינטרנט מסריח תצא מהאינטרנט ותעשה חצי ממה שאני עשיתי למען הימין.

ואל תנסה לחנך אותי ולהגיד שאני לא יכול להתמודד איתך,כי אולי באינטרנט אתה כותב הרבה,אבל פנים מול פנים אתה לא תדבר ככה בחיים.

אושרי:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 22:45:36 ---כולם כמוני,וינעל אמא שלך יא מוצץ זרע אתה משווה אותנו לערבים?
במקום לשבת ולזיין במוח באינטרנט יא ילד אינטרנט מסריח תצא מהאינטרנט ותעשה חצי ממה שאני עשיתי למען הימין.

--- סוף ציטוט ---
בבקשה בלי קללות ניר
אני מבין שאתה כועס,אבל זה לא סיבה לקלל ועוד קללות כאלה.
תכבד את חברינו ואת הפורום O0

ניר:
ובקשר לאיחוד אחרי הדיון הזה עלה לי דברים שלא חשבתי עליהם.

אין סיכוי שנתאחד עם אנשים כמו שלמה,פז ושאר הצבועים בפורום הזה,אין סיכוי שנתאחד עם אנשים שנגד הדרך שלנו.
זאת הדרך שלנו...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה