צה"ל הוא צבא לא כוח פוליטי הוא לא קובע מה לעשות אלא מי ששולט בו זה הממשלה הצבא כפוף לממשלה ב100% ואינו בעל השפעה פוליטית כלל כמו רובוטים! וככה זה בכל מדינה בעולם!!!
ואם מפקד אחד יתנגד זה לא ישנה דבר חוץ מהדחת מפקד ציוני אמיתי
פשוט יביאו מפקד שמאלני אחר שיעשה זאת ללא כל בעיה ישנם מספיק אנשים בצבא אשר רוצים את מקום הרמטכ"ל הנוכחי אז זאת לא בעיה בשביל הממשלה
תן לי קישור אני כבר אכנס לשם
אבל זה התשובה שלי
המליציה של החונטה השלטת וכת הבבונים עושי דברה (המתקראים בטעות "ממשלת ישראל") היא זרוע פוליטית מעצם שמה "צבא
ההגנה לישראל" דהיינו המשך ישיר באמצעים אחרים ארגון ההגנה של גוורדיית מפא"י כפי שמוכיח באופן די פשוט ד"ר אודי לבל בספרו: "הדרך אל הפנתיאון"
נכון, הצבא איננו בעל אמירה פוליטית, אבל הוא זרוע פוליטית (אגב, הטיעון המטומטם שלך כאילו לכל מדינה בעולם הצבא הוא חסר משמעות פוליטית, הוא קישקוש גמור וחסר כל ביסוס היסטורי שהוא, ישנם מספיק דוגמאות בו הצבא השתלט על המדינה לאחר בחירות או בוצע על ידי קצין בכיר או קבוצת קצינים הפיכה, דוגמאות? בבקשה: מצרים (הקצינים החופשיים), אלג'יריה, טורקיה, בורמה, ארגנטינה, ספרד (זוכר את הגנרליסימו פרנסיסקו פרנקו, או שהספקת לשכוח?), איטליה (בניטו מוסוליני), גרמניה של אדולף היטלר (או שהספקת לשכוח את החולצות החומות שהיו המשך ישיר לארגון יוצאי הצבא של מלחמת העולם הראשונה ה-freikorps), פורטוגל של סאלאזר, סאדאם חוסיין בעיראק, ההפיכה של ראשיד עלי כילאני ב-1941, חאפז אל אסד בסוריה והפיכת הקצינים הבעת'יסתים העלווים, ברזיל, צ'ילה של הגנרל אוגוסטו פינושה, רומא העתיקה (יוליוס קיסר וחציית הרוביקון), כל גנרל זב חוטם שעומד בראש מיליציית שבט במדינות אפריקה כל שני וחמישי, אוגנדה של אידי אמין דאדא (או שמא שכחת את מבצע אנטבה?), פקיסטן (שכחת את הגנרל היקר פארבז מושארף?), אינדונזיה, הודו אחרי אינדירה גאנדי,יון אנטונסקו ברומניה, המרשל טיטו ביוגוסלביה, אני חושב שהקפתי את רוב הדוגמאות).