חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

ההיסטוריה לעולם חוזרת

<< < (7/22) > >>

eran:
בואנה האחי הידע שלך לוקה בחסר ברמות, עוד בחייו של הרבי מילובביץ' החשיבו אותו חסידיו (האמריקאים!!!) למשיח ועשו אותו אלוה, וזאת בעקובות התבטאויות של הרבי זצ"ל בעצמו, וכבר אז החשיבוהו למשיח, אם אתה לא מאמין לי, למרן הגר"ע יוסף שליט"א אתה חייב להאמין , והנה דבריו יוצאים מפיו הקדוש:

http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=1038

אם אתה רוצה לחלוק על הגר"ע יוסף שליט"א (ועוד אתה מסוגל), כמו שחלקת על הרב נויגרשל - שוב אני איני אלא כקליפת השום לפניהם, ואין לי אלא לומר שזה מגיע משגעון גדולות...

ושוב- אם "צרות מוחין" זאת השקפה תורנית שעליה חונכחתי בישיבות אז אני שמח להיות "צר מוחין"...

נ.ב - מה שראיתי בעייני בפלטבוש יש לו תוקף הלכתי, קשה לי להאמין שיהיה בית-דין רבני שלא יקבל את העדות שעיני ראו ולא זר, אבל כמובן אתה עוד מסוגל לחלוק על ביה"ד הרבני...

שבת שלום...

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: eran על מאי 23, 2008, 17:57:47 ---בואנה האחי הידע שלך לוקה בחסר ברמות, עוד בחייו של הרבי מילובביץ' החשיבו אותו חסידיו (האמריקאים!!!) למשיח ועשו אותו אלוה, וזאת בעקובות התבטאויות של הרבי זצ"ל בעצמו, וכבר אז החשיבוהו למשיח, אם אתה לא מאמין לי, למרן הגר"ע יוסף שליט"א אתה חייב להאמין , והנה דבריו יוצאים מפיו הקדוש:
אם אתה רוצה לחלוק על הגר"ע יוסף שליט"א (ועוד אתה מסוגל), כמו שחלקת על הרב נויגרשל - שוב אני איני אלא כקליפת השום לפניהם, ואין לי אלא לומר שזה מגיע משגעון גדולות...
ושוב- אם "צרות מוחין" זאת השקפה תורנית שעליה חונכחתי בישיבות אז אני שמח להיות "צר מוחין"...
נ.ב - מה שראיתי בעייני בפלטבוש יש לו תוקף הלכתי, קשה לי להאמין שיהיה בית-דין רבני שלא יקבל את העדות שעיני ראו ולא זר, אבל כמובן אתה עוד מסוגל לחלוק על ביה"ד הרבני...
שבת שלום...

--- סוף ציטוט ---
ערן,
"שקר, ככל שחוזרים עליו יותר פעמים בסוף הוא הופך לאמת" (יוזף גבלס ברגע של גילוי לב),
דברייך בהודעתך האחרונה (למרות כל ההוכחות המדהימות כשלעצמן שהבאתי לך) הם הוכחה מוחצת שלמדת מרבך ומוריך שר התעמולה הנאצי.
לרבי אכן היו כמה חסידים שוטים לצערנו שהחשיבו אותו כמשיח עוד בחייו (ואז הם היו עוד יותר מיעוט אזוטרי, הם לצערי קיבלו חיזוק גדול אחרי פתיחת שערי בריה"מ, שהרבי היה בין יחידי הסגולה שנלחם למענם, לא הרב ש"ך, לא הרב אליישיב, ולא הרב עובדיה יוסף עניין אותם יהודי רוסיה כהוא זה)
לא חלקתי על הרב נויגרשל, אמרתי שאני נתלה בגדולים ממני כנגד דעתו של הרב נויגרשל (רס"ג שם הרב נויגרשל בכיס הקטן, שלא לדבר על הרמב"ם)
כן הדבר ביסוד המחלוקת בשעתו בין הרבי מלובביץ' זצ"ל לבין הרב עובדיה יוסף שליט"א לעניין שלום בעד שטחי ארץ ישראל או דין פיקוח נפש על אותם "שטחים".
אזי כן, בחרתי לצדד בדעתו של האדמו"ר מחב"ד, וחוץ מזה, אני אשכנזי, אז כנראה שאני חולק על הרב עובדיה יוסף בעצם הנהגותיי בעוד די והותר עיניינים.
תכף גם תקרא לי כופר בעיקר... :2funny:
והיחיד שסובל ממגלומניה בינינו הוא אתה (אפרופו שיגעון גדלות :2funny:)
וזה שאמרתי שאתה צר מוחין, זה לא מחמאה, אבל קבל זאת כקונטרה להאשמותיך ההזויות שהולכות ונעשות הזויות יותר ויותר מהודעה להודעה.
איזה בית דין רבני? זה שפסל ברוב טמטומו ורשעותו את גיוריו של הרב דרוקמן?  :tickedoff: :tickedoff:
אני מסוגל לחלוק על בית דין רבני?  :2funny:, לא, רק נתלה בגדולים ממני שכן נמצאים בפוזיציה הזו.
מה שראיתי בעייני בפלטבוש יש לו תוקף הלכתי- מי שמדבר על שגעון גדלות...
אוי לאוזניים שכך שומעות איך אתה יוצא בשצף כנגד תלמידי חכמים גדולי הדור (וכן, סבא שלי הוא גדול הדור, לא סתם היה מועמד להיות אדמו"ר שמיני, שעצם היותו כזה סותרת את כל השטויות שכתבת על חב"ד מיניה וביה).
שבת שלום

eran:
בואנה אחי אתה גנוב: מביא לי ראיה מדברי יוזף גבלס, חולק על הרב עובדיה בנושא השקפתי (זה נושא לא כמו "החזרת שטחים", שזה נושא הלכתי נטו), נתלה ברמב"ם כגנד הרב הרב נוירגשל, כשבעצם אתה אומר שאתה מבין את הרמב"ם ואילו הרב נויגרשל לא (שיגעון גדולת ברור)...
מבזה ת"ח, ואת ביה"ד הרבני שבו יושבים קדושי עליון, ומצדד ברב שמוסיף גוים לאומתנו ומזייף מסמכים על מנת לעשות כן, לפיכך לא אני יקרא לך כופר אלא אחד מגדולי הראשונים, רבנו יונה מגרונדי, כתוב בספר שערי תשובה לרבינו יונה שער ג ד"ה קמד:...והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה את המועדות, כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא...

ומה הקשר עיינין מתן עדות לשיגעון גדולת - תלמד הלכות "עדות" בשו"ע חלק חושן-משפט סימנים לד'-לז' ותבין למה התכוונתי, אלה הלכות פשוטות בשו"ע מה הקשר שיגעון גדלות, תכף אם אני יגיד שאני מניח תפילין כפי שכתוב בשו"ע תגיד שיש לי שיגעון גדולת...

אתה עברת את כל גבול הטעם הטוב, אני מוחה בך לחלוטין על ביזוי ת"ח בי"ד קדושים עליונים שאינך מגיע אפילו לציפורניים של הדיינים שיינפלד, שרמן , ואיזריר שליט"א, שניתחו מבחינה תורנית-הלכתית את פעולותיו של מחטיא הרבים דרוקמן - שיש להעמידו לדין פלילי על זיוף מסמכים!

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: eran על מאי 24, 2008, 21:42:20 ---בואנה אחי אתה גנוב: מביא לי ראיה מדברי יוזף גבלס, חולק על הרב עובדיה בנושא השקפתי (זה נושא לא כמו "החזרת שטחים", שזה נושא הלכתי נטו), נתלה ברמב"ם כגנד הרב הרב נוירגשל, כשבעצם אתה אומר שאתה מבין את הרמב"ם ואילו הרב נויגרשל לא (שיגעון גדולת ברור)...
מבזה ת"ח, ואת ביה"ד הרבני שבו יושבים קדושי עליון, ומצדד ברב שמוסיף גוים לאומתנו ומזייף מסמכים על מנת לעשות כן, לפיכך לא אני יקרא לך כופר אלא אחד מגדולי הראשונים, רבנו יונה מגרונדי, כתוב בספר שערי תשובה לרבינו יונה שער ג ד"ה קמד:...והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה את המועדות, כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא...
ומה הקשר עיינין מתן עדות לשיגעון גדולת - תלמד הלכות "עדות" בשו"ע חלק חושן-משפט סימנים לד'-לז' ותבין למה התכוונתי, אלה הלכות פשוטות בשו"ע מה הקשר שיגעון גדלות, תכף אם אני יגיד שאני מניח תפילין כפי שכתוב בשו"ע תגיד שיש לי שיגעון גדולת...
אתה עברת את כל גבול הטעם הטוב, אני מוחה בך לחלוטין על ביזוי ת"ח בי"ד קדושים עליונים שאינך מגיע אפילו לציפורניים של הדיינים שיינפלד, שרמן , ואיזריר שליט"א, שניתחו מבחינה תורנית-הלכתית את פעולותיו של מחטיא הרבים דרוקמן - שיש להעמידו לדין פלילי על זיוף מסמכים!

--- סוף ציטוט ---
אני לא גנוב, אני אוטנטי לחלוטין, מקורי 100%.
ואני עדיין מתעקש שאתה תלמיד מעולה של יוזף גבלס, אתה מתבוסס בשקרים וממשיך לטעון בתוקף שזאת האמת לאמיתה ואין בלתה.
לא אני מבין את הרמב"ם יותר טוב מהרב נויגרשל, אלא הגרי"ד סולובייצ'יק, שהרב נויגרשל לא מגיע לקצה קצהו של שרוך נעלו, וממה שאני ראיתי בדברי הרב נויגרשל (שכבודו במקומו מונח), אתה הוא זה שאיננו מבין אותו ומסלף את דברי הנויגרשל כפי שהראתי לך בתגובתי הראשונה לכך שהעלית את דבריו עם קישור.
אתה מבזה את הרב נויגרשל, אתה מבזה תלמיד חכם, לא אני.
ר' יונה מגירונדי בעל "שערי תשובה" התכוון אליך, אתה בהודעתך האחרונה חצית את כל הקווים.
צר לי אבל את זה שמבזה כבוד תלמיד חכם כמו הרב דרוקמן, ואין צורך להזכיר את סוללת הרבנים העצומה שתומכת בו ויוצאת נגד "פסק הדין" הנלוז של הרב איזירר וחבר מרעיו.
הרב דרוקמן מחטיא הרבים??? חזור בך מיד!
זיוף מסמכים? שקר, לא יאמן לאיזה רמת שקרים אתה מסוגל להגיע
בחיי לא יאמן, יוזף גבלס גאה בך!!!

נ.ב. אם זכרוני אינו מטעני, אתה פרשת בעברך מהפורום בגלל שצידדת ברב עובדיה יוסף וטענת שמבזים את כבודו, ולאחר מכן החלטת משום מה לחזור.
אני האחרון שאצטער אם תעשה זאת.

eran:
אני לא עברתי שום קווים כי בניגוד אליך אני לא ממציא דברים ממוחי הקודח, מה שאמרתי זה ציטוט של הדיין הרב שרמן מלפני שבועים בערך: "בכנס של המרכז הישראלי לדמוקרטיה בירושלים התייחס הדיין גם לפסיקה נגד הרב דרוקמן, שהחליטה לפני שבועיים לא להכיר בגיורים שביצע. "עליו לעמוד בחקירה פלילית - כיוון שזייף את גיורם של אלפי אנשים". "לדברי הדיין, "גיורים מזויפים פוגעים לא רק במתגיירים עצמם אלא גם ביהודי ישראל והתפוצות, מונעים שמירה על הזהות היהודית, ומביאים להתבוללות".
יפה מאוד אז קודם כל זה לא אני אמרתי, יצא פסק דין מנומק ע"י שלושה מגדולי ביה"ד הרבני הגדול לעירורים בי-ם, ואני יודע שמלבד חלק מהרבנים של הזרם הדתי לאומי שמרגישים שפנגעה יוקרתם מכיוון שדרוקמן נמנה מהזרם הדתי לאומי, פסק הדין שלהם (שמונמק מבחינה הלכתית משפטית וראייתית) מקובל על כל גלילות ציבור שומר התורה והמצוות - אז אני לא אמרתי!

ב. לגבי חב"ד - שוב לא אני אמרתי אלא אלו דבריו של מרן הגר"ע יוסף שליט"א, זוהי מציאות בשטח לגבי חב"ד שאותה מתאר מרן, ואין שום קשר לדיון הלכתי כזה או אחר - אז שוב לגבי חב"ד לא אני אמרתי...

ג. לא יודע מאיפה החלטת שגרי"ד סלובייצ'יק חולק על הגר"ד נויגרשל, אבל גם אם כן, צריך לעיין בדברים של הגרי"ד סלובייצ'יק ואם הם נוטים מהשקפת התורה (שוב דבריו יכולים להיות מנומקים ומצוטטים ממקורות תורניים, אבל גם אלו שאומרים שהרבי משיח מנמקים) כפי שמוקבלת על עולם הישיבות יש להתרחק ממנה, בדיוק כמו שלא מכניסים להיכל הישבות ספרי השקפה של הרב קוק למרות שהיה ענק שבענקים - ושוב לא אני אומר, זאת מציאות בשטח, אם תמצא לי ספרים של הרב קוק בישיבה חרדית אני אשמח לשמוע איפה...

ואני לא אעזוב, כיוון שאתה מאכיל את כולם פה שקרים על פי הבנה מסולפת שלך, ונוטה מהשקפה יהודית תורנית, ואין לך אפילו אפשרות להבין מכיוון שחסר לך הידע הבסיסי בעולם ההשקפה - התורני...

אם אתה תצא מנוקדת הנחה ששום דבר ממה שאני כותב הוא לא שלי, אלא גדולים וטובים אמרו זאת לפני, ותקלוט שאין לך שום מושג בעולם ההשקפה התורני, אז תצא מנקודת מבט אחרת...

ואני מוחה בך לחלוטין על שיש הדבריך ביזוי דיינים קדושי עליון, ואם תאמר שוב שטויות על כל שאני מבזה את דרוקמן, תקח בחשבון שלא אני אומר זאת אלא הדיינים...

פעם הבאה תשווה אותי למישהו יותר קיצוני, שהרי אתה יודע מה אמרו חז"ל על מי שמכנה לחברו בשם...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה