חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

ההיסטוריה לעולם חוזרת

<< < (22/22)

אֵיתָן:

--- ציטוט של: דוקא_כך על יולי 11, 2008, 05:11:56 ---בס"ד

בן גוריון ושאר ה"ציונים" שנאו את אחיהם האמוניים מפני שהם התביישו מהם, בגלל שצורת החשיבה של ה"ציונים" היתה כמו של גוים --- היהודים הדתיים נראו בעיניהם מגוכחים, בדיוק כמו שהם נראים מגוכחים בעיניהם של הרבה יהודים חילוניים היום, שרוחשים כלפיהם אותה שנאה, לצערנו ולדאבוננו.  אילו הגוים היו מקבלים את היהודים המתבוללים (כולל ה"ציונים") באהבה, ה"ציונים" היו נשארים ברצון רב בגלות בקרב הגוים, אך מכיוון שהגוים שנאו יהודים שנאה פתולוגית, בלית ברירה ה"ציונים", כמו הרצל, הבינו שהפתרון היחיד הוא הפרדה.  אך לא היתה להם כל כוונה להפוך ליותר יהודים, אלא הם החליטו להגדיר מחדש את היהדות, או כפי שהסטוריונים מסויימים סבורים, ליצור דת חדשה, דת ה"ציונות", כתחליף ליהדות ישראל סבא.

כך שבן-גוריון וה"ציונים" לא היו גלותיים.  הם היו פשוט מתיוונים מתבוללים.  "גלותיים" ניתן לקרוא ליהודים מאמינים שכאשר יש להם הזדמנות לעלות לא"י הם מעדיפים להישאר בגלות, לחגוג כל חג יומיים במקום יום אחד כפי שהיו יכולים לעשות בא"י, וכו'.

--- סוף ציטוט ---
הם שנאו את היהדות ולא את היהודים יש קצת הבדל הייתי אומר.
דוקא כך הפרדה היא לא הכל.הפרדה אמורה להיות גם בתרבות אם היא לא מופרדת בתרבות והערכים איזו מן הפרדה זו?
אותם ציונים רצו להיות מופרדים מהגוים אבל להיות עדיין בתוך תרבותם זו פשוט טיפשות.

אני לא בעד אותם חסידים או חרדים שנמצאים בחו"ל כי יהודי מקומו בארץ ישראל אבל הסיבה שאמרת שהם הפקירו את אחיונ בשואה בגלל הגלותיות לא מקבל את זה כי מה עשו להם עדות מהזרח?
מה עשה להם כל אותם יהודים נאמנים כל הלח"י והאצ"ל.
הם שנאו את היהדות ולא את היהודים.השנאה ליהודים מגיעה מהיהדות.

כיום חזרנו לארץ-ישראל ב"ה.אנחנו מופרדים מהגוים אבל מתרבותם אנחנו לא מופרדים סוג של גלות.
אם המדיניות בארץ היא להיות מופרדים מהגוים אבל לא להיות מופרדים מתרבותם אז לא לצפות שיהודים עוזבים את ארץ ישראל כי מקור התרבות הנלוזה הזו נמצאת בגלות אי שם ברחבי אירופה הנחשקת וארה"ב היפיופה.

אֵיתָן:
*גלותיות היא לא רק נכללת רק מהאנשים שהם שומרים תורה ומצוות אלא גם ליהודים שאינם שומרים תורה ומצוות.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: אֵיתָן על יולי 11, 2008, 05:18:32 ---הם שנאו את היהדות ולא את היהודים יש קצת הבדל הייתי אומר.
דוקא כך הפרדה היא לא הכל.הפרדה אמורה להיות גם בתרבות אם היא לא מופרדת בתרבות והערכים איזו מן הפרדה זו?
אותם ציונים רצו להיות מופרדים מהגוים אבל להיות עדיין בתוך תרבותם זו פשוט טיפשות.

אני לא בעד אותם חסידים או חרדים שנמצאים בחו"ל כי יהודי מקומו בארץ ישראל אבל הסיבה שאמרת שהם הפקירו את אחיונ בשואה בגלל הגלותיות לא מקבל את זה כי מה עשו להם עדות מהזרח?
מה עשה להם כל אותם יהודים נאמנים כל הלח"י והאצ"ל.
הם שנאו את היהדות ולא את היהודים.השנאה ליהודים מגיעה מהיהדות.

כיום חזרנו לארץ-ישראל ב"ה.אנחנו מופרדים מהגוים אבל מתרבותם אנחנו לא מופרדים סוג של גלות.
אם המדיניות בארץ היא להיות מופרדים מהגוים אבל לא להיות מופרדים מתרבותם אז לא לצפות שיהודים עוזבים את ארץ ישראל כי מקור התרבות הנלוזה הזו נמצאת בגלות אי שם ברחבי אירופה הנחשקת וארה"ב היפיופה.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

צודק, אחי.

Juda-Yoda:

--- ציטוט של: דוקא_כך על יולי 11, 2008, 03:46:46 ---בס"ד

מבחינתי ומבחינתך, ברור שהם לא מייצגים יהדות אמיתית, אלא יהדות גלותית מסולפת, אולם בגלל מספריהם הרבים (רבים מכפי שאתה יכול לדמיין), מבחינת הגוי הם כן מייצגים את היהדות, וזו המהות של חילול השם --- אמנם חילול השם בשגגה ולא בזדון, אך עדיין, חילול השם.

ודרך אגב, דע לך שהרבה יהודים חילוניים שונאים אותם אפילו יותר מהגוים, בדיוק בגלל הסיבה הזאת שהם מביישים אותם (אותה סיבה שגרמה לבן-גוריון ושאר ה"ציונים" החילוניים לשנוא את אחיהם שומרי המצוות ולסרב להציל את חייהם בתקופת השואה), וזו הטרגדיה האמיתית.

--- סוף ציטוט ---

שטויות!
שטויות!
עכשיו אתה מתרץ את בן גוריון?
אתה תסלף את האמת שלך כמה שבא לך רק שזה יתאים לסיפור באותו רגע הא?
מוזר שלתגובה שלי לא הגבת,והיא הייתה הרבה יותר ספציפית והושקע בא יותר זמן ומחשבה משלו(בלי זלזול חס וחלילה),בקיצור אין הגיון במה שאתה אומר,הם שנאו את החילול שם שלהם אז הם עשו חילול שם יותר נורא?
מי הם בכלל שיגידו עלייהם משו אחד רע?!
הם אוכלים חזיר!מבישיים את השם של אותם אנשים שמתו לאורך כל ההיסטוריה בשביל לא לאכול חזיר.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: Juda-Yoda על יולי 13, 2008, 19:27:08 ---שטויות!
שטויות!
עכשיו אתה מתרץ את בן גוריון?
אתה תסלף את האמת שלך כמה שבא לך רק שזה יתאים לסיפור באותו רגע הא?
מוזר שלתגובה שלי לא הגבת,והיא הייתה הרבה יותר ספציפית והושקע בא יותר זמן ומחשבה משלו(בלי זלזול חס וחלילה),בקיצור אין הגיון במה שאתה אומר,הם שנאו את החילול שם שלהם אז הם עשו חילול שם יותר נורא?
מי הם בכלל שיגידו עלייהם משו אחד רע?!
הם אוכלים חזיר!מבישיים את השם של אותם אנשים שמתו לאורך כל ההיסטוריה בשביל לא לאכול חזיר.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

זה מעייף להתווכח עם מישהו אגרסיבי.  אני לא מתרץ את בן-גוריון.  המצב העכשווי הוא שכל צד (חילוניים, "חסידים") מצפה שהצד השני יתפשר ויעשה לא רק את הצעד הראשון אלא ילך את כל הדרך.  מה שאני אומר הוא שכל צד צריך להתקרב ולהתפשר.  לא להתפשר על התורה, ח"ו!  אלא, החילוניים חייבים להתפשר על השבת, וזה קשה!  רוב החילוניים שאני מכיר יעדיפו שכל הדתיים ישחטו ובלבד שלא יצטרכו לשמור שבת.  "למה מה קרה שאני לא אוכל לנסוע בשבת?!"  זה קשה.  אבל גם ה"דוסים" צריכים להתפשר.  הם צריכים להפסיק להתלבש כמו ליצנים הולנדים מהמאה ה-17, ומספר היהודים שמתעקשים להפוך את תורתם לאומנותם חייב להיות מינימלי.  כל צד מחכה שהצד השני יעשה את הצעד הראשון, וכל צד לא מבין כמה חשוב עבור הצד השני אותו צעד.

ואני לא מצדיק ח"ו את בן-גוריון, וייצמן, קולק, קסטנר ושאר האנטישמים היהודונים, הערב רב, שאחראים לכך שכמעט כל יהדות הונגריה הושמדה.

אל תתפתה להתקיף מישהו רק בגלל שנראה לך שהוא אומר את הדברים הלא-נכונים.  תמיד יש סיכוי שמדובר באי-הבנה תמימה.  אל תהיה בעל מחלוקת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה