שונות > פורום משוב

ביטויים בפורומים

<< < (2/3) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 18, 2007, 14:14:25 ---עלי זה לא מקובל.

--- סוף ציטוט ---
למה דווקא זה מצוין בהרבה פורומים עושים זאת.

עז77:
זה לא משהו שאני רוצה לכפות על אנשים, חשבתי שזה יתקבל באהדה..

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 18, 2007, 14:18:31 ---זה לא משהו שאני רוצה לכפות על אנשים, חשבתי שזה יתקבל באהדה..

--- סוף ציטוט ---
לפי דעתי לא צריך לעוות כל מילה פשוט נגיד עמיר פרץ להחליף לעמיר שרץ פלסטיני להוסיף " " וכו..

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 18, 2007, 14:27:40 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 18, 2007, 14:18:31 ---זה לא משהו שאני רוצה לכפות על אנשים, חשבתי שזה יתקבל באהדה..

--- סוף ציטוט ---
לפי דעתי לא צריך לעוות כל מילה פשוט נגיד עמיר פרץ להחליף לעמיר שרץ ערבּוּש להוסיף " " וכו..

--- סוף ציטוט ---

לא זה כלום, 5 מילים אולי וזהו על ערבים,לבני, נֵתניהו ואולמרט - אבל אם אנשים יתנגדו אני אוותר על זה
זה משהו שצריך להיות מוסכם ברוח טובה על החברים העיקריים שלנו קודם כל,
ובייקר הוא בהחלט אחד מהם - לא כל גולש היה מביא את חיים להגן על שמו הטוב בפורום בצורה שכזו.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 18, 2007, 14:31:52 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 18, 2007, 14:27:40 ---

--- סוף ציטוט ---
לפי דעתי לא צריך לעוות כל מילה פשוט נגיד עמיר פרץ להחליף לעמיר שרץ ערבּוּש להוסיף " " וכו..

--- סוף ציטוט ---

לא זה כלום, 5 מילים אולי וזהו על ערבים,לבני, נֵתניהו ושמאלמרט - אבל אם אנשים יתנגדו אני אוותר על זה
זה משהו שצריך להיות מוסכם ברוח טובה על החברים העיקריים שלנו קודם כל,
ובייקר הוא בהחלט אחד מהם - לא כל גולש היה מביא את חיים להגן על שמו הטוב בפורום בצורה שכזו.

--- סוף ציטוט ---
רק נתתי דוגמה, צריך לעשות קודם כל שמאלמרט, עמיר שרץ, רעבין, פיפי נתנינ,ו הכלב ביילין ועוד כמה לא צריך עוד אם יש עוד כמה אנשים ברור שאפשר להוסיף אבל זהו בעיקרון...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה