שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

אוהדי ביתר קיללו את הנביא מוחמד התנועה האסלאמית מחרימה

(1/2) > >>

yuval3:
בבני סכנין טרם נרגעו הרוחות לאחר התנהגות אוהדי בית"ר ירושלים ברמת גן, במסגרת חצי גמר גביע הטוטו. במהלך משחקה של סכנין קראו אלפי אוהדי בית"ר קריאות גנאי חמורות כנגד הנביא מוחמד, דבר שפגע באנשי הקבוצה.

בין הקריאות: "מוחמד מת" "משתין על הקוראן" ועוד..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482349,00.html

התנועה האסלאמית מחרימה את בית"ר ירושלים:


התנועה האיסלמית קוראת להחרים את קבוצת בית"ר ירושלים, לאחר שאוהדיה קיללו אתמול את הנביא מוחמד במשחק חצי הגמר בין קבוצתם לבין בני סכנין שנערך ברמת גן. "יאלם פיו וישותקו ידיו של מי שינסה להעליב ולפגוע בשליחו של אללה", כך נפתחת הודעת התנועה המגנה בתוקף את מעשי האוהדים "הברברים", כלשון התנועה.



http://news.walla.co.il/?w=//1209448

ועל זה נאמר: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יהודי בלב ובנשמה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביתר תנו להם בראשש

oferst:
אני חושב שהתנועה האיסלאמית פונה דווקא ליהודים בקריאה הזאת להחרמה.

yuval3:
אתה טועה, למה לא לקרוא את הכתבה. הנה התגובה של התנועה האסלאמית:
"אנו קוראים לציבור הערבי להחרים את הקבוצה באופן מלא, על מנת שהקבוצה ומי שעומד מאחוריה יבינו את עוצמת הברבריות שלהם, שכן אין להם מקום בחוגי הספורט והספורטאים."

oferst:
נו בין השורות הם גם פונים לישראלים, בדיוק כמו שהח"כ הערבי ההוא שלח מברק לר' עובדיה יוסף שליט"א אך בעצם הכוונה הייתה שהמברק יפורסם וכל הציבור הישראלי יראה אותו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה