עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

יהודים שיש להתפלל לשחרורם

<< < (8/20) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: MrS.DaNIeL על דצמבר 02, 2006, 01:37:56 ---לפי מה הגעתם למסקנה שלפי ההלכה מותר להרוג ערבי באשר הוא?
בתנ"ך לפחות זה שאני לומדת ממנו לא מוזכר הדבר הזה (ככל הידוע לי)

לעומת זאת בקוראן כתוב הרבה על שנאת היהודים והצורך להרוג אותם שכן,איסלאם זה דת של שנאה

אז חבר'ה....
נראה לי מוגזם ללכת להרוג ערבים ולהגיד "מותר לנו כי הרב אמר"
זה בדיוק כמו שהם הולכים לעשות פיגועים כי הם חושבים שאם יהרגו יהודים הם יגיעו לגן עדן.

לפחות בואו תגידו שזה למען הצלת המדינה,שנשמע הרבה יותר משכנע

--- סוף ציטוט ---
על פי ההלכה, לא רק שמותר אלא חובה להשמיד את עמלק---זו מצווה.  עמלק הוא כל עם שמנסה להביא כליה על עם ישראל.  על פי רוב (אם לא כל) הרבנים הגדולים, המוסלמים הם עמלק.  על פי ההלכה אין לנו זכות להרוג ערבי נוצרי (אלא אם כן הוא משתף פעולה בטפשותו עם המוסלמים).  אבל כשהעניין נוגע לגבי ערבי מוסלמי---לא רק שאנו רשאים אלא אנו מחוייבים להורגו באשר הוא, גם אם הוא לא מהווה סכנה ממשית בהווה.  התורה, בניגוד לערכים הקלוקלים המתיוונים של המערב, מבינה את הסכנה הדמוגראפית בטווח הרחוק, ולכן מצוות ההשמדה של עמלק מכסה לא רק גברים אלא נשים וילדים, שכן הילדים יגדלו להיות שונאים של ישראל, והנשים הן הנשק הדמוגרפי---הן מייצרות את הדורות הבאים של צוררי ישראל.

"כל המרחם על האכזר---סופו להיות אכזר על הרחמן"

רחמנות על ערבים (מוסלמים) הביאה, מביאה, ותמיד תביא לשפיכת דם יהודי.

מליק:
כולם, להוציא יגאל עמיר, הם קדושים שיש להוציאם מהכלא.
יגאל עמיר, נאלץ אני לא להסכים איתכם, רצח את בן עמו, שאמנם עשה דבר נוראי בהסכי אוסלו הזוועתיים, אבל הוא רצה את טובתץ העם, והוא שירת בצבא ההגנה לישראל כל חייו.
רבין אמנם סיים ברע דרכו עם ההסכמים המתועבים, אבל כוונותיו היו טובות, וחוץ מזה, מאז ועד היום כל מה שקרה זה שהשמאל התחזק כתוצאה מכך, מסתכלים על הדתיים כעל רוצחים, העם התפלג והערבים התחזקו. מה יצא מזה? יגאל עמיר, מי יתן ויירקב בכלא על פשיעה זו כנגד החוק הישראלי, כנגד החברה הישראלית, כנגד אדם ושפחתו אשר שירתו את ישראל מעל ומעבר.
ולא, אני לא שמלאני כי אם ימני מובהק שמתכנן לשנות את פני המדינה הזו אחת ולתמיד!
יש לנו את הכח- הצביעו איחוד לאומי מפד"ל, כי הם באמת יכולים להיות מספיק חזקים בשביל לשנות את המצב!

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 05, 2006, 14:23:22 ---כולם, להוציא יגאל עמיר, הם קדושים שיש להוציאם מהכלא.
יגאל עמיר, נאלץ אני לא להסכים איתכם, רצח את בן עמו, שאמנם עשה דבר נוראי בהסכי אוסלו הזוועתיים, אבל הוא רצה את טובתץ העם, והוא שירת בצבא ההגנה לישראל כל חייו.
רבין אמנם סיים ברע דרכו עם ההסכמים המתועבים, אבל כוונותיו היו טובות, וחוץ מזה, מאז ועד היום כל מה שקרה זה שהשמאל התחזק כתוצאה מכך, מסתכלים על הדתיים כעל רוצחים, העם התפלג והערבים התחזקו. מה יצא מזה? יגאל עמיר, מי יתן ויירקב בכלא על פשיעה זו כנגד החוק הישראלי, כנגד החברה הישראלית, כנגד אדם ושפחתו אשר שירתו את ישראל מעל ומעבר.
יש לנו את הכח- הצביעו איחוד לאומי מפד"ל, כי הם באמת יכולים להיות מספיק חזקים בשביל לשנות את המצב!

--- סוף ציטוט ---
עשה לי טובה אתה ימיני בכלל? רבין הבוגד העלוב הזה  חילק את הארץ שלנו חתם הסכמים עם הרוצחים שלנו נתן נשק לאויבים שלנו כדי שיהרגו את חיילינו ואת האזרחים שלנו! מה שיגאל אמיר עשה פה זה הצלת נפשות כל עוד רבין היה ממשיך בתפקידו אז עוד שטחים הוא היה נותן ועוד הסכמים משפילים הוא היה חותם עם האויבים שלנו ועוד נשקים הוא היה מזרים לערבים.
מה שיגאל עמיר עשה זה היה המעשה הכי הכי נכון שהיה אמור להעשות אם רבין היה ממשיך בתפקידו לא ניראה לי שהייתה קיימת מדינת ישראל.
אה ודרך אגב אם אתה מצביע למפד"ל תכף אני יביא לך איזה לינק לסרטון מהאתר של ברוך מרזל אחרי שתראה אותו אני מקווה שתשנה את הדעה בקשר למפלגה "הימינית" הזאת.

כהנא צדק!:
הינה בבקשה:
http://www.hazit.co.il/Default.aspx?tabid=447

http://www.orbwebs.com/~video/

תראה את הסרטים האלה ואז תשנה את דעתך על המפד"ל.

מליק:

--- ציטוט של: Kahane Was Right על דצמבר 08, 2006, 14:35:11 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 05, 2006, 14:23:22 ---כולם, להוציא יגאל עמיר, הם קדושים שיש להוציאם מהכלא.

--- סוף ציטוט ---
עשה לי טובה אתה ימיני בכלל? רבין הבוגד העלוב הזה  חילק את הארץ שלנו חתם הסכמים עם הרוצחים שלנו נתן נשק לאויבים שלנו כדי שיהרגו את חיילינו ואת האזרחים שלנו! מה שיגאל אמיר עשה פה זה הצלת נפשות כל עוד רבין היה ממשיך בתפקידו אז עוד שטחים הוא היה נותן ועוד הסכמים משפילים הוא היה חותם עם האויבים שלנו ועוד נשקים הוא היה מזרים לערבים.
מה שיגאל עמיר עשה זה היה המעשה הכי הכי נכון שהיה אמור להעשות אם רבין היה ממשיך בתפקידו לא ניראה לי שהייתה קיימת מדינת ישראל.
אה ודרך אגב אם אתה מצביע למפד"ל תכף אני יביא לך איזה לינק לסרטון מהאתר של ברוך מרזל אחרי שתראה אותו אני מקווה שתשנה את הדעה בקשר למפלגה "הימינית" הזאת.

--- סוף ציטוט ---

יגאל עמיר הוא פושע נתעב- צריך הלרוג אותו לא להושיב אותו בכלא לא יעזור לכם כמה שתשכנעו את עצמכם אחרת.....   וכן אני ימני, וןימני לא אומר להרוג כל מי שהוא לא אני- אלא לחפש פתרון אמיתי לבעיית הערבים, אני בעד טרנספר, אבל אני גם ריאלי..... אתם מדברים שטויות לא הגיוניות ומרזל מזיין ת'שכל מאוד יפה ודבריון מאוד אהובים עליי, אבל הוא חסר כח ולא יכול לממשם אז זה דיבורים באוויר- ליברמן ואיחוד לאומי מפד"ל יכולים באמת לשנות....

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה