עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

יהודים שיש להתפלל לשחרורם

<< < (4/20) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: יהודי על נובמבר 13, 2006, 11:03:45 ---על רובם אני לא יודע הרבה....

אשר ויזגן ויגאל עמיר הרגו אנשים בכדי להציל יהודים זאת אומרת רצח מוצדק, אבל האם ללכת ו להרוג איזה ערבי ברחוב זה רצח מוצדק?

--- סוף ציטוט ---
אם הערבי מוסלמי, ההרג מוצדק על-פי ההלכה, שכן המוסלמים הם נחשבים לעמלק (ועל כך אף רב אמיתי, אורתודוכסי אינו מערער), ואנו מצווים להשמיד את עמלק ולא להותיר זכר.  עמלק זה כל אומה שרוצה להשמיד את עם ישראל.

הרבה ערבים נוצרים, משום מה, מזדהים עם אחיהם המוסלמים בשנאה ליהודים.  אחדים מהטרוריסטים הכי מסוכנים בעשרות השנים האחרונות היו ערבים נוצרים.  כך שגם לגבי הערבים הנוצרים, יש בדרך כלל הצדקה להרג.

GY:
בס"ד
אני לא חושב שחזקיהו עמי פופר טרח לברר את דתם ומוצאם של הפועלים לפני שחיסל אותם. עד כמה שזכור לי הוא סיפר במשפטו שהותקף מינית בילדותו ע"י ערבי והזעם העוור היה הגורם למעשיו. בכל אופן אחרי הארוע היה המרד הערבי הראשון (האינטיפאדה בשפה שלהם) שבה נהרגו הרבה יהודים טובים וגם, מה שפחות מעניין, גם מעט מאד ערבים.

הסיפור חגי גולדשטיין היה שונה. כאן היו באמת מניעים לאומניים ולא אישיים.
אגב, לסיפור גולדשטיין, בצעירותי השתתפתי בלבנון במרדף חם אחד מחבלים. לפי נסיוני, זה מאד מאד קשה להרוג ערבי עם כלי נשק קל גם בחדר קטן מלא באנשים (החיים שונים מהסרטים האמריקאים הזולים). לאור מספר ההרוגים הגבוה, והטווח הקצר שבין היורה לנפגעים - אני לא מאמין שהיה שם יורה יחיד. להערכתי היו שם לפחות משישה מאורגנים היטב לפי תכנית, ולכל אחד היה תפקיד שונה...
אז אל תגידו שכל הממסד והמשטרה וצה"ל שמאלניים...
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט ---בצעירותי השתתפתי בלבנון במרדף חם אחד מחבלים
--- סוף ציטוט ---

אני מקווה שזכית לעשות מצווה ולהרוג ישמעאלים.  ישר כח!

GY:
בס"ד
רק מילאתי פקודות.
GY

יהודי:
רצח הערבים צריח להיות יותר שיטתי, צריח לפגוע בהם בערים שהם מרגישים בהם בתוחים כאילו זה הביית שלהם, יפו,לוד,רמלה ובטוח על בטוח בירושליים, זה יהיה רצח באמת פרודוקתיבי ומוצדק מיפניי שזה יגרום להם לפחד, אז הם יבינו שזה לא הביית שלהם ואוליי יתחיל לזוז פה משהו. יתחילו לאבין את הכללים גם הערבים וגם היהודים.
וכש מישהו דורס איזה פןעל ערבי אלוב פעם ב10 שנה זה סתם לדפוק את הראש בכיר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה