ישר כח, הגולה בארץ, תכניותיך מצויינות כרגיל. רציתי להעיר תשומת לבך לעובדה שכשפייגלין כתב על העניין הדמוגרפי, הוא התייחס אך ורק לציבור האמוני, ולא לכלל היישוב היהודי בא"י. אני מצטט:
ביישובי יש"ע אחוז הגידול ממשיך להיות הגדול ביותר בארץ. ביישובים רבים כבר אין מקום להכניס סיכה. דור חדש ונמרץ, הגדל בהתיישבות, מבקש ברובו הגדול להישאר ולהתיישב במקום.... אנו מנצחים גם בדמוגרפיה. בשקט בשקט התהפכה המגמה הדמוגרפית, העם היהודי בארץ ישראל מתעורר לחיים ובמגזרים האמוניים, פוריותו עולה על זו של הערבים. הדמוגרפיה – לטובתנו!
לדעתי, כשאתה מכנה את פייגלין המשת"פ של נתניהו, לא רק שאתה מגזים, אלא אתה מעוות לחלוטין את המציאות, כמובן לא בזדון, אלא שאתה פשוט לא מודע כנראה לטקטיקות המלוכלכות של המחנה של נתניהו נגד פייגלין כתוצאה מציניות, רדיפת שררה ושנאת אחים שהשתלטה על מחנה נתניהו. הציטוט שהבאת, "אין אדם דר עם נחש בכפיפה אחת" לא מתאים למקרה שלנו --- מדובר באדם שהחליט לדור בכפיפה אחת עם נחש מתוך מסירות נפש כדי לנסות להציל ולאגד ליכודניקים תועים אחרים שמושפעים מאותו נחש, בדיוק כמו שמו"ר הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד ניסה וב"ה הצליח להיבחר למושב הלצים והנחשים המכונה כנסת ישראל --- מטרתו של הרב היתה להשתמש בכנסת כאמצעי לקדש שם שמיים ולהחיש את הגאולה.
אני לא תומך של פייגלין (אני לא יודע עליו מספיק), אבל אני בהחלט מתנגד לצורה שבה אתה מכפיש אותו. הוא לא במדרגה של הרב כהנא, אבל גם ברוך מרזל לא במדרגה של הרב כהנא. שניהם יהודים טובים, ומנסים כפי יכולתם, כל אחד בדרכו, להחיש את הגאולה ולקדש שם שמיים. לדעתי פייגלין הוא לא האויב, לדעתי הוא לא חלק מהערב רב, ואני חושש שאם דעותיך יתפרשו כעמדתו הרשמית של הימין האמיתי כלפי פייגלין ותנועתו, באמת שאין לנו שום סיכוי להפוך לתנועה המונית. בהשוואה לרב כהנא, גם פייגלין וגם מרזל נטולי חזון, מוגבלים ביכולת שלהם ליישם "בתחבולות תעשה לך מלחמה". זה שלפייגלין אין סיכוי להשיג דבר או חצי דבר במסגרת הליכוד --- זה ברור לכל בר-דעת, וחבל שלפייגלין זה לא ברור, והלוואי שהוא יבין את זה במהרה כדי שכל מרצו וכשרונותיו לא יתבזבזו לריק. אני לא מאמין שהוא רודף שררה ומזוייף. הוא משתתף בהלוויות של יהודים ויהודיות שנרצחו הי"ד, הוא מנחם אבלים, הוא גומל חסדים. הוא יהודי טוב.
בכל אופן, זו דעתי האישית.
בס''ד
אם אכן ידידנו משה פייגלין איננו משת''פ של ביבי נתנייהו , נשאל את השאלות הבאות :
1) מדוע איננו מצטרף לידידנו ברוך מרזל הי''ו ?, שאם הי'ה עושה זאת בבחירות הקודמות יכל למנוע את מעשה הנבלה של גירוש יהודים טובים מבתיהם ע''י אותו שמאל ציוני-ממלכתי בולשביקי .
2) הדמוגרפי'ה איננה לטובתנו גם בישובים ביש''ע ,מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו מתרבה בקצב הרבה יותר גבוה , הם מתחתנים בגיל צעיר מאד, ומוסיפים מספר נשים במהלך חייהם כך שהממוצע לכל משפחת אויב ערבי נאצי יש''ו הוא 8-10 ילדים !, מדוע ידידנו מעוות את המציאות ונוטע בנו אשליות ?
3) כפי שציינתי במאמר הקודם , כאשר קבל המושחת ביבי נתנייהו את השלטון , בעקבות מותו של יצחק רבין , הוא עמד מול בעי'ה כלכלית שבעיקבותיה עשק את המשפחות מרובות הילדים וקיצץ להן את הקצבאות, גזירות אלו היו מכוונות למגזר היהודי שומר התורה והמצוות , האויב הערבי הנאצי יש''ו המשיך לחלוב את המדינה במעשי מרמה כדרכו, הצורר ביבי נתנייהו הצהיר בקהל עם ועדה בכלי התשקורת '' אם אין לכם כסף -אל תביאו ילדים לעולם !!!'' , הכיצד ישב ידידנו משה פייגלין בחיבוק-ידיים ולא מחה על זאת ??, מדוע לא מחה על המדיניות הנבזית הזו שהביאה משפחות רבות לחוסר עד כדי פת-לחם

כיצד יכול ידידנו משה פייגלין לדור עם נחש כזה בכפיפה אחת

4) מדוע ידידנו משה פייגלין איננו מצהיר בריש-גלי על עויינותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו שהושתל בתוך ארץ-הקודש וקבל מעמד של '' אזרחים ''? --יש לציין כי זהו אויב ערבי נאצי יש''ו שהוא מסוכן בהרבה יותר מהאויב הערבי שמבחוץ !!, מעשי הרצח , האונס , השוד , הגניבות , וההשחתה שהוא מבצע יום יום , והנאיביות של הערב-רב מתארת זאת כ '' מעשי פשע על רקע-פלילי '' , ובכך לא מבדילה בין אויב ערבי נאצי יש''ו , לפושעים אחרים מן השורה .מדוע ידידנו משה פייגלין איננו תומך בעדוד הגירה של האויב הערבי הנאצי יש''ו מכל חלקי ארץ-הקודש תובב''א ??
אלה מעט מהשאלות שמוכיחות שכל-עוד נשאר ידיד'נו משה פייגלין במפלגה של ביבי נתנייהו , ואיננו תומך בידידנו ברוך מרזל הי''ו למרות '' הצהרותיו '' הימניות לכאורה ששום דבר מהם לא הגיע מעולם לידי מימוש , הרי שהסיבה היחידה לכך היא , שהוא משת''פ של ביבי נתנייהו , שאם לא כן , הרי שהי'ה תומך בידידנו ברוך מרזל הי''ו ובכך יכל לקבל ציר או שניים בבית הנבחרים הציוני-ממלכתי בולשביקי המכונה '' הכנסת '' , אמנם '' בתחבולות תעשה לך מלחמה '' אולם כאן התחבולות מורות ההיפך ונוטות לצד של ביבי נתנייהו ,שמבקש להטעות את הציבור היהודי הדוגל בימין-אמיתי , ולהטותו להצביע למפלגת נתנייהו ח''ו ( הי'ה לא תהי'ה !!) , ובכך לקזז מהקולות של ידידנו ברוך מרזל הי''ו .כמובן שאילו הי'ה ידידנו משה פייגלין מצטרף לידידנו ברוך מרזל הי''ו , ובכך הי'ה מוכיח לעם-ישראל ש ''אין תקווה מנחשים'' כדוגמת ביבי נתנייהו , הוא הי'ה מוסיף הרבה קולות ותמיכה לימין-האמיתי , ובכך מממש את '' הצהרותיו '' . אינני מכפיש את ידידנו משה פייגלין , ייתכן והוא אכן נפל בתמימות למלכודת של ביבי נתנייהו אולם אינני מאמין שאפשר להנהיג מפלגה ימנית אמיתית בתמימות , במציאות עגומה כזו לצערנו אין מקום להנהגה בתמימות , ואני מציע לידידנו משה פייגלין להתפקח ולהצטרף לידידנו ברוך מרזל הי''ו במפלגת '' חזית יהודית '' --ונזכה בע''ה וישועתו לצרף אליה גם את ידידנו חיים בן-פסח הי''ו , וכך נוכל לבנות חזית מאוחדת ועמידה מול צוררי הערב-רב ובני-בריתם האוייבים הערבים הנאצים יש''ו .
הקב''ה יגאלנו במהרה ויזכנו במהרה להסיר ולכתות את האשרות מעל הר קדשו ולבנות את בית מקדשנו ותפארתנו על מכונו ,וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ