שונות > גראפיקה ועיצוב אתרים
סטיקר נגד ועידת אנאפוליס
שלמה:
נהדר.
באמת הוא יותר קירח ;D
האלקשי:
ביצוע מעולה! תמשיך כך :V:
התוכן לעומת זאת לא אסרטיבי, לא אטרקטיבי ולא מעביר את המסר. מזכיר קצת את הסיסמאות של מועצת פשע.
פּז:
--- ציטוט של: אהרֹן על נובמבר 22, 2007, 10:33:16 ---מה ההבדל בין אילוסטרייטור לפוטושופ?
--- סוף ציטוט ---
אילוסטרייטור (או מאייר) היא תוכנה לעריכה גרפית של צורות גאומטריות, גראפיקת וקטורים, בדומה לאובייקט path בפוטושופ.
אמנם אפשר ליצור צורות כאלה גם בפוטושופ, עם ה-pen tool, אך תוכנת האילוסטרייטור מותאמת לכך יותר, ויש בה כל מיני תוספים המקלים על העבודה, לדוגמא, תוסף ה"מתרגם" תמונת raster, המורכבת מפיקסלים, לצורות גאומטריות, ל-vector graphics.
(אני מצטער על המונחים באנגלית, אך, אני פשוט לא יודע מה התרגום המתאים ביותר להם).
--- ציטוט של: האלקשי על נובמבר 22, 2007, 18:41:16 ---התוכן לעומת זאת לא אסרטיבי, לא אטרקטיבי ולא מעביר את המסר. מזכיר קצת את הסיסמאות של מועצת פשע.
--- סוף ציטוט ---
כמו שאמרתי, אתה מוזמן להציע "סיסמה" אחרת.
הקובץ המקורי עדיין שמור, כך שאפשר בקלות מאוד לשנות את הכיתוב.
Aaron:
--- ציטוט של: פּז על נובמבר 22, 2007, 19:38:00 ---אילוסטרייטור (או מאייר) היא תוכנה לעריכה גרפית של צורות גאומטריות, גראפיקת וקטורים, בדומה לאובייקט path בפוטושופ.
אמנם אפשר ליצור צורות כאלה גם בפוטושופ, עם ה-pen tool, אך תוכנת האילוסטרייטור מותאמת לכך יותר, ויש בה כל מיני תוספים המקלים על העבודה, לדוגמא, תוסף ה"מתרגם" תמונת raster, המורכבת מפיקסלים, לצורות גאומטריות, ל-vector graphics.
(אני מצטער על המונחים באנגלית, אך, אני פשוט לא יודע מה התרגום המתאים ביותר להם).
--- סוף ציטוט ---
תודה על ההסבר O0
פּז:
--- ציטוט של: אהרֹן על נובמבר 22, 2007, 19:40:39 ---תודה על ההסבר O0
--- סוף ציטוט ---
אגב, אם עוד לא ניסית להשתמש ב-paths בפוטושופ, אני ממליץ מאוד לנסות, זה כלי מצויין!
לדוגמא, ל"חיתוך" של עצמים מתוך תמונה.
אם אתה צריך קצת טיפים וכיוונים, אתה מוזמן לשאול. O0
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה