שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
אוהדי בית"ר גועל נפש
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
תגיע ל25 הודעות תוכל.
כהנא צדק:
--- ציטוט של: amidror על נובמבר 08, 2007, 05:42:46 ---אני מאחל לכל אחד ששקר בוז ליצחק רבין ז"ל
שמישהו מהמשפחה שלו ימות וישרקו לו בוז בלוויה מעניין איך תרגישו
אתם בושה לעולם
אני מאחל לכם רע ואם לא יהודים
אני אוהד הפועל ת"א ותאמינו לי שאוהד אחד של הפועל ת"א שווה את כל הקבוצה הרקובה שלהם
אתם יותר גרועים מנאצים!
הלוואי ה' יקח אותכם נאצים
--- סוף ציטוט ---
יש לי רק בקשה אחת, תגיד על נרצחי אטלנטה ה' יקום דמם ונראה מה יוצא לך מהמשוואה הזו :)
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על נובמבר 08, 2007, 13:00:46 ---בס''ד
אני חולק עליך שלום ימין.
רוצחי 19 הגיבורים מהאצ''ל באלטלנה - הרוצחים האלה הם לא האחים שלי ואני כן שונא אותם.
רוצחי 1800 היהודים שנרצחו כקורבנות "תהליך השלום" מאז הסכמי אוסלו - הרוצחים האלה הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
המלשינים מההגנה שהלשינו נגד האצ''ל והלח''י ומסרו את הגיבורים האלה לבריטים - המלשינים האלה הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
משתפי הפעולה עם הגרמנים הנאצים בשואה כמו קאסטנר שבן גוריון תמך בהם, ושגרמו לרציחתם של לפחות מיליון יהודים הי''ד - המשת''פים האלה הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
חוטפי 10,000 תינוקות יהדות תימן מהוריהם על ידי משטר המפא''י ובן גוריון - החוטפים האלה הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
אלה שגזלו את היהדות מעדות המזרח ושתמיד קיפחו את המזרחיים - הגוזלים האלה הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
אלה שבגדו ביהדות ברה''מ וששונאים את אחינו הרוסים עד היום הזה - הם לא האחים שלי ואני שונא אותם.
אמנם יש יהודים שרק טועים ואנו כן חייבים לאהוב אותם ולחשוף להם את האמת. אבל גם יש מרושעים מהערב רב שלא סתם טועים אלא ממש רודפים אחרינו בזדון, כמו התשקורת, בג''ץ, שלום עכשיוניקים, מערכת ה"חינוך", מערכת ה"משפט", אלופי צה''ל השמאלניים, המשטרע ויתר הממסד הבולשביקי. הגורמים האלה מהווים האוייב הגדול ביותר לעם ישראל ואם לא נביס אותם, אין לנו סיכוי לשרוד ר''ל.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
על שונאי-ישראל שמאלנים ממלכתים בולשביקים אמר דוד מלכנו זיע''א , בספר תהלים '' תכלית שנאה שנאתים, כאויבים היו לי '' , וכל שכן שאנו שנפגעים ממעלליהם כשנשפך דם אחינו וקרובינו לעיננו ,איך הם מעיזים לשתף פעולה בהפגנות והכאת אחינו בית-ישראל עד זוב דם , והשפלתנו לעיני מצלמות העולם בקריאות בוז יחד עם האויב הערבי הנאצי יש''ו , הם היו ראויים להיטבח בפיגועים של אותו אויב ערבי נאצי יש''ו שעשה ועושה זאת מידי יום בשם דת הדמים שלו כפי שהוכחנו בסרטונים רבים בהם ציטטנו מספר הדמים המוסלמי הנאצי שלו ,( ראו סרטונים בדף הראשי באתר ) הקב''ה במהרה יקום דם עבדיו השפוך וישלח לנו גואל-צדק בב''א.
הגולה בארץ :smil037:
הימני האשקלוני:
בואנה אתה מאיפה באת יהומלס???
חתיכת שמלאני מטומטם הלוואי יעשו לך פיגוע בבית
יאללה סע סעעעעע
אילן208:
חחחח הוא לא רוצה לחזור אין לו מה להגיד איזה אפס הוא בלי הוכחות בלי טענות ישר קופץ עם קללות ועלבונות כמו ילד קטן :tickedoff:
חחחחח אני רוצה לראות אותו עומד מאחורי דעותיו
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה