כתב נושא: אזהרה-השמאל מצית את הסכסוך העדתי בויקיפדיה הבולשביקית!  (נקרא 4645 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
(כתבתי את זה גם בתת-פורום אחר, אבל זה כ"כ חשוב שאני כותב גם פה! זה נוגע ללב שלי זה מפריע לי זה פוגע בי כ"כ קשה בתור מזרחי יהודי אמיתי, אז בבקשה תסלחו לי!)

על ויקיפדיה הבולשביקית אין צורך להרחיב. מה שכן יש צורך להרחיב עליו, הוא הצתת הסכסוך בין אשכנזים למזרחים מתוך מטרה לפגוע במדינת ישראל ולנסות ליצור ברית פוליטית בין המזרחים לפלסטינים מכיוון שחלק מאלו חיו במדינות ערב. מיותר לציין שהברית הזאת מבוססת על נרטיב שקרי שמעלים את מעשי הטבח שביצעו המוסלמים ביהודים ואת גזירות השמד הנוראיות (כגון גזירת היתומים בתימן, שהופכת להיות "רצון לעזור ליתומים המסכנים" תחת שפתיהם השנואות). כשזה נעשה במאמרים באקדמיה שאף אחד לא קורא, זה ראוי לתיעוב. כשזה נעשה בויקיפדיה הבולשביקית מתוך מטרה להגיע לכולם (ומה לעשות הדור הצעיר כשלא יודע משהו פותח ויקיפדיה!), זה כבר סכנה של ממש!

אני קורא לכולם לראות טוב את הסרטון שחיים בן פסח עשה בו כתבה על המזרחים! אני קורא לחיים בן פסח לעשות עוד סרטון כזה שמדבר על מעשי הטבח הנוראיים שביצעו המוסלמים ביהודים! לצערנו מערכת החינוך השמאלנית לא מזכירה אותם וככה אנשים לא יודעים (למשל) שהשואה פגעה קשות גם ביהודי צפון אפריקה ואפילו לעיראק היא הגיעה!

לכן חשוב ביותר להעלות על נס את הדברים הבאים ולנקוט בפעולות הבאות:

א. עלינו לחזק את הסולידריות בין היהודים האמיתיים ללא שום קשר למוצאם! אם נמשיך לטעון שאשכנזים הם שמאלנים מטבעם, ניצור נבואה שמגשימה את עצמה חו"ח! צריך לעזור להחזיר אותם למוטב ולא להכתים עדה שלמה שכן יש לא מעט אשכנזים שהם יהודים טובים!
ב. עלינו להעלות על נס את גבורתם של יהודי ערב שהצליחו לשמור על זהותם תחת שלטון מוסלמי קשה ולשרוד את כל מעשי הטבח שבוצעו נגדם.
ג. עלינו לזכור ולהזכיר את מעשי הטבח הנוראיים שביצעו המוסלמים ביהודים - בסוריה, במצריים, בעיראק ובמקומות רבים אחרים - קהילות בנות אלפי שנים נפלו קורבן לרצחנות הערבית ואינן קיימות עוד.
ד. עלינו להלחם מלחמת חורמה באלו שמנסים להתסיס וליצור מצג שווא כאילו "הכיבוש" או "הממסד הציוני" אשם באפלייה נגד מזרחים.
ה. עלינו להילחם אישית במי שמתסיס. ואם הם משתתפים בויקיפדיה הבולשביקית, על אחת כמה וכמה. חפשו ערכים שמהם משתמע כאילו "הממסד הציוני" תוקף את המזרחים, זה השקר השמאלני הנפוץ.
ו. צריך לפעול לצמצום פערים בחברה הישראלית כי אכן יש אפלייה קשה וגזענות (בעיקר שמאלנים אבל גם יהודים אמיתיים לצערנו חו"ח חוטאים בחטא הנורא הזה!) כי לא כולם מבינים שבסופו של דבר כולנו יהודים וכולנו סבלנו קשה ולכולנו מגיע לחיות בשלום ובכבוד במדינה שלנו ואסור לתת לאף אחד להרוס את זה!!!

תרשמו פה שמות של ויקיפדים כאלו שמצאתם, ואם אפשר גם שמות אמיתיים וטלפונים!

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ומה תעשה עם אותם טלפונים ופרטים אחרים ?

ברוך הבא .

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שום דבר שהוא לא חוקי. אפשר לדבר איתם בנועם באם הם מעוניינים בכך ולנסות להסביר להם באופן שקול ורגוע מדוע מה שהם עושים הוא נוראי כל כך.

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
דרך אגב, זה רק אני שרואה את כתובת ה IP שלי? אני מעוניין לשמור על הפרטיות שלי וזה לא בסדר שהיא נחשפת כאן.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
שום דבר שהוא לא חוקי. אפשר לדבר איתם בנועם באם הם מעוניינים בכך ולנסות להסביר להם באופן שקול ורגוע מדוע מה שהם עושים הוא נוראי כל כך.
ניסנו וזה לא עזר,צריך לשכוח מהם.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
דרך אגב, זה רק אני שרואה את כתובת ה IP שלי? אני מעוניין לשמור על הפרטיות שלי וזה לא בסדר שהיא נחשפת כאן.
אף אחד לא רואה אותה,רק אתה רואה את הכתובת של עצמך.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא רואה..כנראה זה רק אתה .

בכל מקרה, זה ידוע שאי אפשר לדבר בנועם עם בולשיווקים, אתה כמובן מוזמן לנסות אך לדעתי עדיף שלא להתקשר אלא לדבר עימם בוויקיפדיה עצמה .

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תודה.

טוב אז עזבו טלפונים. כנראה שבאמת אין עם מי לדבר... אז איך מתמודדים איתם?
בתור מזרחי אתם לא יודעים כמה זה פוגע בבן אדם לשמוע את השקרים והשטויות האלו, שכאילו אנחנו אמורים לאהוב את הערבים. זה ביזיון שאין דוגמתו.
דווקא אנחנו יודעים מה זה לחיות עם ערבים וסבלנו מהם שנים על גבי שנים, ובאים השמאלנים ומעלימים את זה.

מה עושים? אני מיואש!

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני גם מזרחי, ואתה צודק .

אז מה שאנחנו עושים זה הקמת אנציקלופדיה אלטרנטיבית.
הנה:
http://www.israpedia.org/index.php?title=%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

תרשם, תבקש הרשאה לכתוב ערכים מהמשתמש mashras ואז תוכל לכתוב את מה שהבולשיביקים לא כותבים .

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני חושב שאת הקטע של אנציקלופדיה און-ליין לא נצליח לנצח :( אבל ביו-טיוב אנחנו חזקים וזה חשוב לפחות באותה מידה!

ודרך אגב, גם על האשכנזים הם מפיצים שקרים - הם טוענים שהאשכנזים בעצם באו מממלכת הכוזרים ולכן הם בכלל לא שייכים לישראל. ואני רוצה להגיד לכל מזרחי ששומע את זה שזה שקר מוחלט וגמור, והם יהודים כמו כולנו שגלו מא"י עם חורבן הבית והתגלגלו בפזורה. אל תתפסו לשקרים האלה! אם חו"ח תפגשו מזרחי שחושב ככה, תמחקו לו את השקרים האלה מיד מהראש!

דע מה שתשיב לשמאלן מטעה או מוטעה:

מעט מאוד יהודים היו בממלכת הכוזרים. רק העילית שבממלכת הכוזרים התגיירה ולכן הם בטלים בשישים לגבי עניין זה. ואפילו לא היו בטלים בשישים - בכל מקרה, מי שהתגייר בלב שלם ראוי לכבוד גדול, כמו שכבר נאמר "במקום שבו עומדים בעלי תשובה, צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד" - מפאת הכבוד והיראה של מי שבלב שלם ומתוך בחירה טהורה כרך את גורלו עם העם היהודי! וארץ ישראל ניתנה לעם היהודי באשר הוא ולא משנה מוצא, גזע ומין!

מנותק zipora

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
היהודים המזרחיים מכירים את הערבים והמוסלמים בדרך הקשה. אין מה לדאוג.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
אל דאגה נדף,לאט לאט אנשים יכירו בתנועה שלנו ווידרשו תשובות להתנהלות של ויקיפדיה,ואז ויקיפדיה יהיו חייבים לשנות את מהלכם או פשוט לסגור את האתר.
וברוך הבא!
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מה דעתך על המזרחי הזה?

יש כול מיני אנשים.
אני לא חושב שמשהוא כאן אומר שכמות העלובם בין עדה אחת גדול/קטן יותר מאשר בעדה אחרת.
יש בזמן האחרון הרבה מזרחים שמאלנים (עמיר שרץ הוא אחד ה"טובים" שבהם).
אני לא מבדיל בין יהודי כזה לאחר לפי הארץ ממנה הם באו לישראל.
ברוך שובך שטוץ לי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נדף

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
עוץ לי גוץ לי... אוי לעדה שאלו הם בניה  :'( להיכן נוליך את החרפה שהכולירע הזה ממיט עלינו? האיש הוא עלבון ליהדות המפוארת של בבל שהביאה לנו את התלמוד הבבלי! למה נענשו בו??? מה חטאנו???

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צריך להשמיד את הקשת הדמוקרטית המזרחית, היא בושה ליהדות המזרח !