כתב נושא: שמאלני:זה לא מוסרי להיות אוהד של בית״ר ירושלים  (נקרא 10076 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1678973 שילך לחברים הערבים שלו שידחפו לו מקל לעכוז.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ואני לתומי חשבתי שזה לא מוסרי להיות שמאלני. מי אני שאתווכח עם בטאון הנאצים בארץ ישראל?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אם הוא היה נופל לאוהדים לידיים הוא היה אוכל דקירה

מנותק Blackraptor

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לא מוסרי להזדיין עם ערבושות קופים

תרגום לחסרי ידע באנגלית: "קוראן - ספר יחיד לשטיפת מוח שגרם לאובדן של המוני חפים מפשע במלחמות למשך 100 שנה"

מנותק מוות_ליהודים הטובים והנאמנים

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אוהדי בית"ר=הומצאו ברמדאן.
ערסים ברברים שמסוגלים לדקור מי שלא מסכים איתם...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הלוואי והיו נתקלים בך ואז היית אוכל דקירה והיית חושב אלף פעמים אם להיות סייען טרור מתיוון.

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סייען טרור? מי זה שתומך במדיניות של אחמדיניג'אד? אני או אתם?
"הומואים זה אסור, הם חולי נפש" - אתה יודע מי אומר דברים כאלה?
"כושים הם נחותים" - משפט של נאו-נאצי

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
סייען טרור? מי זה שתומך במדיניות של אחמדיניג'אד? אני או אתם?
"הומואים זה אסור, הם חולי נפש" - אתה יודע מי אומר דברים כאלה?
"כושים הם נחותים" - משפט של נאו-נאצי
אתה לא שפוי,
התופעה של הומוסקסואליות לא קיימת בטבע בין בעלי חיים.
אין אפשרות להביא ילדים מיחסים בין בני אותו מין ולכן זה סטייה.
הומואים אכן חולים בנפשם ואני מכיר אישית מספר אנשים שלמדו פסיכולוגיה ומדעי הנפש והם אמרו לי את זה!
אבל אפשר לרפא חלק מהם ע"י טיפולים נפשיים + תרופות (לא כל חולה נפש ניתן לרפות, חלק מאושפזים 24/7 בבתי משוגעים)

לגבי כושים, מעבר לעובדה שצבע עורם שחור קיימת עובדה נוספת וזה הנכשלות והנחיתות שלהם לעומת המערב והמזרח..
אין להם תשתיות.. אין להם כלכלה.. רק רצח אונס ומחלות + סחר בבני אדם אתה יכול למצוא ביבשת השחורה.
ולכן הם נחותים לעומת שאר העולם. זאת עובדה שלא ניתן להתכחש לה.
אתה חי בעולם שבו צהובי העור + אדומי העור + אנשים בעלי עור לבן מצליחים יותר מאנשים בעלי עור שחור.
כל מילה נוספת מיותרת.
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתם יודעים מה עוד יותר עצוב מהכל? שלהיות יהודי אמיתי זה נמצא על גבול להיות מחוץ לחוק במדינת היהודים. זה אבסורד שלא נשמע כמותו באף מדינה אחרת בעולם.

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אתה לא שפוי,
התופעה של הומוסקסואליות לא קיימת בטבע בין בעלי חיים.
אין אפשרות להביא ילדים מיחסים בין בני אותו מין ולכן זה סטייה.
הומואים אכן חולים בנפשם ואני מכיר אישית מספר אנשים שלמדו פסיכולוגיה ומדעי הנפש והם אמרו לי את זה!
אבל אפשר לרפא חלק מהם ע"י טיפולים נפשיים + תרופות (לא כל חולה נפש ניתן לרפות, חלק מאושפזים 24/7 בבתי משוגעים)

לגבי כושים, מעבר לעובדה שצבע עורם שחור קיימת עובדה נוספת וזה הנכשלות והנחיתות שלהם לעומת המערב והמזרח..
אין להם תשתיות.. אין להם כלכלה.. רק רצח אונס ומחלות + סחר בבני אדם אתה יכול למצוא ביבשת השחורה.
ולכן הם נחותים לעומת שאר העולם. זאת עובדה שלא ניתן להתכחש לה.
אתה חי בעולם שבו צהובי העור + אדומי העור + אנשים בעלי עור לבן מצליחים יותר מאנשים בעלי עור שחור.
כל מילה נוספת מיותרת.

אין הומוסקסואליות בבעלי חיים? תקרא
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D

וגם אם אין (יש והרבה), אז גם אתה לא טבעי. אתה לובש בגדים, אתה משתמש בחשמל, מדבר, אף חיה לא עושה זאת...

ככה ההומואים נולדו, יש להם נטיות מיניות שונות, תקבל את זה או שתלך לצעוק "הייל היטלר" או "הייל אחמדיניג'אד" כמו נאצי איראני שרוצח אנשים כאלה.

יימח שמך וזכרך, יש גם יהודים כהים, כמו העדה האתיופית, אני מאחל לך שאחד מהם ייתקע לך סכין בעין, נאצי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
יהודים כהים הם לא כושים.
היית יודע את זה אם היית טורח לבדוק מה המשמעות של יהודי ויהדות...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין הומוסקסואליות בבעלי חיים? תקרא
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D
וגם אם אין (יש והרבה), אז גם אתה לא טבעי. אתה לובש בגדים, אתה משתמש בחשמל, מדבר, אף חיה לא עושה זאת...
ככה ההומואים נולדו, יש להם נטיות מיניות שונות, תקבל את זה או שתלך לצעוק "הייל היטלר" או "הייל אחמדיניג'אד" כמו נאצי איראני שרוצח אנשים כאלה.
יימח שמך וזכרך, יש גם יהודים כהים, כמו העדה האתיופית, אני מאחל לך שאחד מהם ייתקע לך סכין בעין, נאצי.
אתה מראה לי שטויות של ויקיפדיה שאיזה הומו בדיוק כמוך רשם.
לכל בעלי חיים יש דחף רבייה רק לבני מינם וזה בדוק!
ברור שניתן לשבש את מנגנוני המשיכה של בעלי חיים.. ע"י הורמונים וכ"ו..
בוודאות מדענים חולי נפש הומואים רצו לקבל תוצאות שיביאו לגיטימציה לסטייה שלהם ולכן הם עשו כמה מניפולציות בשביל
לבשל מצג שווא של בעלי חיים מקיימים יחסים מאותו מין.

האחים היהודים שלי מהעדה האתיופית דווקא לא "ייתקעו לי סכין בעין" כי אני אוהב אותם כחלק מעם ישראל.
לעומת זאת, אם אתה כהומו חובב כושים נחותים - תלך לאחת ממדינות אפריקה הנחשלות ומוכות הפשע ובכיס שלך יהיה 5$ (ותהיה בלי הגנה)
אז הכושים הברברים שאתה כל כך אוהב (בטח גם מאוד נמשך אליהם) ידקרו לך 7 סכינים בעין ויקחו לך את הכסף.

חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אתה מראה לי שטויות של ויקיפדיה שאיזה הומו בדיוק כמוך רשם.
לכל בעלי חיים יש דחף רבייה רק לבני מינם וזה בדוק!
ברור שניתן לשבש את מנגנוני המשיכה של בעלי חיים.. ע"י הורמונים וכ"ו..
בוודאות מדענים חולי נפש הומואים רצו לקבל תוצאות שיביאו לגיטימציה לסטייה שלהם ולכן הם עשו כמה מניפולציות בשביל
לבשל מצג שווא של בעלי חיים מקיימים יחסים מאותו מין.

האחים היהודים שלי מהעדה האתיופית דווקא לא "ייתקעו לי סכין בעין" כי אני אוהב אותם כחלק מעם ישראל.
לעומת זאת, אם אתה כהומו חובב כושים נחותים - תלך לאחת ממדינות אפריקה הנחשלות ומוכות הפשע ובכיס שלך יהיה 5$ (ותהיה בלי הגנה)
אז הכושים הברברים שאתה כל כך אוהב (בטח גם מאוד נמשך אליהם) ידקרו לך 7 סכינים בעין ויקחו לך את הכסף.

לך להיטלר בגיהנום שייזיין אותך ותפסיק לכתוב פה שטויות של נאצים, חתיכת בן אדם חולה נפש.
אמא שלך נחותה, בעיקר בדוגי סטייל, ואם אתה כועס על הכושים שתקעו אותה מכל החורים פשוט תגיד להם לתקוע אותך במקום אותה... הם לא ירצו כי אתה נאצי אבל לא משנה.
שטויות בויקיפדיה? מחקרים זה שטויות? יש עובדות, אתה לא יכול להתווכח אם זה, אתה רק יוצא מטומטם שאתה יודע נגד עובדות. בדיוק כמו שמדינת ישראל בת 64, וכדור הארץ הוא עגול, כך גם מה שפרסמתי. עובדה. תחפש את זה לא בויקיפדיה וגם תמצא... לך לך ליהוה שלך חתיכת נאצי טרוריסט צבוע חולה נפש

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אם אתה לא יכול לענות, שתוק.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לך להיטלר בגיהנום שייזיין אותך ותפסיק לכתוב פה שטויות של נאצים, חתיכת בן אדם חולה נפש.
אמא שלך נחותה, בעיקר בדוגי סטייל, ואם אתה כועס על הכושים שתקעו אותה מכל החורים פשוט תגיד להם לתקוע אותך במקום אותה... הם לא ירצו כי אתה נאצי אבל לא משנה.
שטויות בויקיפדיה? מחקרים זה שטויות? יש עובדות, אתה לא יכול להתווכח אם זה, אתה רק יוצא מטומטם שאתה יודע נגד עובדות. בדיוק כמו שמדינת ישראל בת 64, וכדור הארץ הוא עגול, כך גם מה שפרסמתי. עובדה. תחפש את זה לא בויקיפדיה וגם תמצא... לך לך ליהוה שלך חתיכת נאצי טרוריסט צבוע חולה נפש
מה קרה שמאלני הומו חובב כושים? הרגזתי אותך? לא שולט בעצבים?
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
אתה מתחרפן מרוב עצבים - לא בריא בכלל.
מצד שני בטח יש לך איידס ומחלות מין מרוב כושים נחותים שדפקו אותך בתחת - בגלל זה אתה מ-ת-ו-ס-כ-ל
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

השמע יא ג'סוס אנא בניק ערדק ווא אנא בניק אוחתק כול יום היאה בתחיב תמוס זיבי וואומק יא מקררין אבן אלשרמוטה שלח פלאפון

מנותק Blackraptor

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נו חמודי מה נהיה ? עוד פעם הלכת לאחמד שיתקע אותך? אני רואה שהוא גם דחף לך את האיבר שלו (בטח שעיר ומגעיל ומלא בפצעים ואיידס הרי יצורים כאלה מצורעים) לעוד חורים חוץ מהתחת ....

תרגום לחסרי ידע באנגלית: "קוראן - ספר יחיד לשטיפת מוח שגרם לאובדן של המוני חפים מפשע במלחמות למשך 100 שנה"

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה קרה שמאלני הומו חובב כושים? הרגזתי אותך? לא שולט בעצבים?
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
אתה מתחרפן מרוב עצבים - לא בריא בכלל.
מצד שני בטח יש לך איידס ומחלות מין מרוב כושים נחותים שדפקו אותך בתחת - בגלל זה אתה מ-ת-ו-ס-כ-ל

מי שמתנגד לזה שאומרים שכושים הם נחותים הוא חובב כושים? מי שחושב שהומואים הם בני אדם הוא הומו? מי שמתנגד לנאו-נאציזם הוא שמאלני?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אתה חובב כושים כי יש לך אחת כזו במשפחה. זה ברור.
אתה חושב שעומואים זה נורמלי ולא ראוי לגינוי או יחס של גועל, כי קיבלת חינוך קלוקל.
מי שמכנה את בני עמו בכינוי "נאצים" ומשווה אותם להיטלר רק כי הם רוצים לחיות בלי שיטבחו אותם באמצע הרחוב או בבית שלהם או יאנסו את הסבתא שלהם כמו שאורקים כבר עשו כמה פעמים, כנראה שהוא שמאלני...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מי שמתנגד לזה שאומרים שכושים הם נחותים הוא חובב כושים? מי שחושב שהומואים הם בני אדם הוא הומו? מי שמתנגד לנאו-נאציזם הוא שמאלני?
א. הכושים נחותים וזה עובדה, תראה מה תוחלת החיים באפריקה.
תראה את ישראל אין לנו מחצבים ואנחנו מדינה עשירה ומשגשגת, והקופים הכושים המסריחים והנחותים יושבים על הרים של מחצבים (נפט, יהלומים, זהב) והם נחשלים
ומתים ברעב..
צר לי מאוד הם נחותים וברברים. שמעתי אפילו סיפור שהם תפסו ילד סתם ברחוב וחשבו שהוא שד.. ומול אמא שלו זרקו לו בלוקים על הראש עד שהוא מת.
כמו"כ שמעתי ממקור ראשון שהם תפסו גנב בשוק, הם הכניסו אותו לתוך 2 צמיגים של משאית (שהוא חי) שפכו נפט והדליקו אותו.
זה התרבות שאתה מגן עליה! זה התרבות שאתה נלחם למענה..  - לא סתם שמעתי שבמשפחה שלך יש משהו שנשוי לבבון שחור (בטח יהיה לך אחיינים קופיפים נחותים)
ב. לא אמרתי שהומואים הם לא בני אדם, יש להם מחלת נפש קשה שדורשת טיפול יסודי (נזעי חשמל, כדורים, וכ"ו) מובן שלא כל אחד מהם אפשר להציל לצערי.
ג. אתה יודע האם אתה נאצי או לא.

(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
א. הכושים נחותים וזה עובדה, תראה מה תוחלת החיים באפריקה.
תראה את ישראל אין לנו מחצבים ואנחנו מדינה עשירה ומשגשגת, והקופים הכושים המסריחים והנחותים יושבים על הרים של מחצבים (נפט, יהלומים, זהב) והם נחשלים
ומתים ברעב..
צר לי מאוד הם נחותים וברברים. שמעתי אפילו סיפור שהם תפסו ילד סתם ברחוב וחשבו שהוא שד.. ומול אמא שלו זרקו לו בלוקים על הראש עד שהוא מת.
כמו"כ שמעתי ממקור ראשון שהם תפסו גנב בשוק, הם הכניסו אותו לתוך 2 צמיגים של משאית (שהוא חי) שפכו נפט והדליקו אותו.
זה התרבות שאתה מגן עליה! זה התרבות שאתה נלחם למענה..  - לא סתם שמעתי שבמשפחה שלך יש משהו שנשוי לבבון שחור (בטח יהיה לך אחיינים קופיפים נחותים)
ב. לא אמרתי שהומואים הם לא בני אדם, יש להם מחלת נפש קשה שדורשת טיפול יסודי (נזעי חשמל, כדורים, וכ"ו) מובן שלא כל אחד מהם אפשר להציל לצערי.
ג. אתה יודע האם אתה נאצי או לא.

יימח שמך וזכרך, בגלל שיש להם צבע עור שונה הם קופים? אתה יודע שיש יהודים כאלה? בן של זונה
אתה תקבל יום אחד סכין בעין או לפיד בזין גף אם תרצה וגם אם לא, נאצי.

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יימח שמך וזכרך, בגלל שיש להם צבע עור שונה הם קופים? אתה יודע שיש יהודים כאלה? בן של זונה
תגיד יש אינטרנט אלחוטי בתחנה מרכזית איזור לוינסקי?
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
פעם נוספת.
אם הם יהודים הם לא קופים. אם הם כושים, הם כן. לילה טוב לך, חמודי. O0

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פעם נוספת.
אם הם יהודים הם לא קופים. אם הם כושים, הם כן. לילה טוב לך, חמודי. O0
יש לו פיגור שיכלי והוא צריך המחשה ויזואלית:

זה קוף כושי - לא יהודי (כמו זאת שבמשפחה שלך):

וזה יהודי אתיופי מאחינו שאנחנו אוהבים אותו כחלק מעם ישראל:

(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
חזק! O0

צבא יהושע עוד יחזור!