כתב נושא: סוהר בשב"ס נעל את ילדיו וערף את ראשה של אשתו ר''ל  (נקרא 3102 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כמעט כל יום יש עוד סיפור מצמרר של רצח אונס ועוד מעשים ברבריים שמבוצעים על ידי יהודים נגד יהודים ר''ל. זה המחיר שמשלמים כשעוזבים את התורה - נהיה כמו הגויים ח''ו. מתי עם ישראל יתעורר ויבין שחייבים לחזור לאבינו שבשמים? שהקב''ה ירחם עלינו ויתן לנו דרך להגיע לעם שלנו עם מסר משכנע שיציל אותנו מהסיוט הזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4233612,00.html

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"אִם-בחוקותי תֵּלֵכוּ, וְאֶת-מִצְו‍תַי תִּשְׁמְרוּ, וַעֲשִׂיתֶם אותָם: ונתתי גישמיכם בעיתם, ונתנה הארץ יבולה, ועץ השדה ייתן פריו: והשיג לכם דיש את בציר, ובציר ישיג את זרע, ואכלתם לחמכם לשובע, וישבתם לבטח בארצכם: ונתתי שלום בארץ, ושכבתם ואין מחריד, והשבתי חיה רעה מן הארץ, וחרב לא תעבור בארצכם" (ויקרא כ"ו, ג'-ו').

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
קורה פעם ב שמישהו מקבל סיבוב ועושה מעשה מטורף כזה.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
חתיכת סיבוב, אם תשאל אותי...

טוענים שהבחור היה בגילופין. לפיכך, "גילף" את אשתו...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
בגילופין או לא אל תמעיט בערכו של ה״סיבוב״ במקרה בנ״ל.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לפחות לא חיסל גם את הילדים כפי שעשה לפני כמה שנים השוטר מייקל פישר.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
חלילה לי מהמעיט בערכו של כזה מעשה. לכן כתבתי "חתיכת סיבוב". זה משהו בלתי שפוי לגמרי!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מדינת עולם שלישי

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה יקרה אם האורקים ימשיכו לפשוט על המדינה. בינתים המצב עוד טוב. שמח שעדיין אין בארץ עולם שלישי אמיתי...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
בס''ד

כמעט כל יום יש עוד סיפור מצמרר של רצח אונס ועוד מעשים ברבריים שמבוצעים על ידי יהודים נגד יהודים ר''ל. זה המחיר שמשלמים כשעוזבים את התורה - נהיה כמו הגויים ח''ו. מתי עם ישראל יתעורר ויבין שחייבים לחזור לאבינו שבשמים? שהקב''ה ירחם עלינו ויתן לנו דרך להגיע לעם שלנו עם מסר משכנע שיציל אותנו מהסיוט הזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4233612,00.html
   בזכות לימוד התורה וספר תורה  עם ישראל עדיין קיים. בזמן האחרון ניצלו שני רשעים גויים ממוות שהפכו בסופו של דבר לצדיקים וקדושים בזכות לימוד תורה. העבריין הרשע היהודי הראשון שניצל ממוות היה רי''ש לקיש. רי''ש לקיש היה ראש השודדים שבסופו של דבר חזר בתשובה שלמה והפך לגדול ישראל ולצדיק יסוד עולם בזמן התנאים.http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=6838. ויש עוד סגולות בלימוד התורה ובספר התורה, כשפעם פגש רבי יוסי בן קיסמא מיליונר שהציע לו וילה עם משרת צמוד, אז רבי יוסי בן קיסמא סירב להצעה בטענה שאת כל הדברים האלה הוא לא יוכל לקחת לקבר. כִּי לֹא בְמוֹתוֹ יִקַּח הַכֹּל לֹא יֵרֵד אַחֲרָיו כְּבוֹדוֹ... אין בית לעולם אלא הקבר, ואין קרבם אלא קברם.[1] לאדם נדמה, שבשעה שהוא אוסף כסף וזהב, וכשהוא עסוק בלהט במפעלי הבנייה הוא מנצח את המוות, ואין הוא מבין שדווקא הדבקות בחומר היא דבקות בשווא ובחולף. כך גם חייהם של הדבקים בחומר אינם חיים, ובחייהם הם משולים למתים בקברם, וקרבם אינו אלא קברם. http://www.yeshivatekoa.org/show.asp?id=38582 רבי יוסי בן קיסמא אומר פעם אחת פגע בו איש ורצה שיבוא אצלו ויתן לו הרבה כסף, ענה לו אפילו שיתנו לי כל הכסף שבעולם, איני רוצה לדור אלא במקום תורה. אמר רבי יוסי בן קיסמא: פעם אחת הייתי מהלך בדרך ופגע בי אדם אחדף ונתן לי שלום והחזרתי לו שלום. אמר לי רבי מאיזה מקום אתה? אמרתי לו מעיר גדולה של חכמים ושל סופרים אני. אמר לי רבי רצונך שתדור עמנו במקומנו, ואני אתן לך אלף אלפים דינרי זהב ואבנים טובות ומרגליות? אמרתי לו, בני אם אתה נותן לי כל כסף וזהב ואבנים טובות ומרגליות שבעולם, איני דר אלא במקום תורה, לפי שבשעת פטירתו של אדם אין מלוין לו לאדם לא כסף ולא זהב ולא אבנים טובות ומרגליות אלא תורה ומעשים טובים בלבד, שנאמר [משלי ו] בהתהלכך תנחה אותך בשכבך תשמור עליך והקיצות היא תשיחך. בהתהלכך תנחה אותך בעולם הזה, בשכבך תשמור עליך בקבר והקיצות היא תשיחך לעולם הבא. וכן כתוב בספר תילים על ידי דוד מלך ישראל [תהלים קי"ט] טוב לי תורת פיך מאלפי זהב וכסף ואומר [חגי ב] לי הכסף ולי הזהב אמר ה' צבאות. http://sites.google.com/site/rabbigershonsteinberg/home/46 סיכום: אדם לא יוכל לקחת שום דבר לקבר, אבל מה ששכן אדם יוכל לקחת לקבר זה את לימוד התורה. תראו שני אנשים גויים לשעבר שהפכו לצדיקים יסוד עולם