כתב נושא: פעיל ימין נורבגי אנטי איסאלמי טבח בשונאי ישראל כמו ברווזים!  (נקרא 7037 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כמדי שנה בעונה זו של הקיץ עורכים צעירי מפלגת העבודה הנורבגית (AUF)
מחנה קיץ אידאולוגי , הפעם עמדה ישראל במרכז ההעניינות במחנה שנערך באוטויה

יום לפני הטבח ,
שר החוץ הנורבגי יונאס גאר סטור יחד עם פדרסון מבקרים במחנה הקיץ באוטויה את פניהם מקדם שלט "חרם על ישראל":

יום לאחר מכן הם נטבחו בהמוניהם

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
יישר כוח  O0 ידוע מה הדעות שלו על ישראל?בכל מקרה כן יירבו,
ואנחנו צריכים לקחת דוגמה  :dance: :dance: :dance:

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
יישר כוח  O0 ידוע מה הדעות שלו על ישראל?בכל מקרה כן יירבו,
ואנחנו צריכים לקחת דוגמה  :dance: :dance: :dance:

לקחת דוגמה..?
דברים כאלה עדיף לך לא להגיד באינטרנט .......

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הזורה רוח - קוצר סופה. אמנם זה פתגם הולנדי ולא נורווגי, אבל מספיק קרוב.  :old_smiley:  :old_grin:

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

:dance:  :dance:  O0 תמיד משמח לשמוע שמסלמים ונוצרים נאצים נטבחים.   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא טוב. המפלגה הסוציאליסטית שם רק תתחזק מזה ובכל אירופה אולי.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

לקחת דוגמה..?
דברים כאלה עדיף לך לא להגיד באינטרנט .......

משתתף בצער המחבל שלא הצליח יותר  :'(
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

זה עונש מהקב"ה,גם יום אחרי שאובמה הודיע שארה"ב תיהיה נוקשה יותר כלפי ישראל ולא תעמוד אוטומטית בהחלטות האו"ם(כפי שראיתם בסרטון מעולם בהיסטוריה של ארה"ב נשיא לא יצא בהצהרות כאלו כלפי ישראל) יום אחרי היה לארה"ב את אסון הנפט הכי גדול בהיסטוריה.

וגם מאור אתה זוכר את האשכול הקודם על נורבגיה שהם הציעו לתקוף את ישראל במידה ותיהיה התקפה על עזה?ללא ספק מגיע לאנטשמים הנאצים האלו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאומנים נורווגים אנטישמים טובחים בשמאלנים נורווגים אנטישמים - כן יאבדו כל אויבך ה'

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
משהוא מסריח בסיפור הזה.
כמו שהבנתי הוא לא כזה "קיצוני" כמו שהתקשורת הצגיא אותו הוא אינו נאצי.
ובכל נמקרה מה הסיבה שיחסל את בני עמו הרי הייתי מבין עוד אילו נאצי היה הולך ורוצח ערבים אבל נורבגים שהם גם כך נכחדים בגלל ילודה נמוכה?
גם אם מדובר במפלגה שמאלנית.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כל הכבוד לו כן ירבו כמוהו גם בארץ :)

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
משהוא מסריח בסיפור הזה.
כמו שהבנתי הוא לא כזה "קיצוני" כמו שהתקשורת הצגיא אותו הוא אינו נאצי.
ובכל נמקרה מה הסיבה שיחסל את בני עמו הרי הייתי מבין עוד אילו נאצי היה הולך ורוצח ערבים אבל נורבגים שהם גם כך נכחדים בגלל ילודה נמוכה?
גם אם מדובר במפלגה שמאלנית.

המפלגה הסוציאליסטית מלאה ב"בני מיעוטים" קרי מוסלמים וגם הנורבגים שבא לגמרי דהימים שמזדהים לחלוטין עם אותם בני מיעוטים. אני יכול לנחש שרבים מההרוגים הם קצת יותר שזופים מהנורבגי הילידי.

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מה שנורא הוא שבתיאוריה, אתם הייתם עושים את זה גם. (רובכם אולי חוץ מרפוא ויוחאי). הייתם לוקחים רובה והולכים לאיזה מחנה נוער של מרץ או שלום עכשיו. עם ילדים בני 14 עד 20. ורוצחים שם בדם קר 98 נערים ונערות. הייתם יורים להם בראש ורואים איך הקליעים מרסקים להם את הגולגולת. הייתם רואים אותם נאנקים מכאב בתוך שלולית של דם ויורים בהם שוב לוודא הריגה. חלק היו מנסים לברוח והייתם יורים בגבם עד שהיו נופלים ונודמים.
הייתם הורגים אחים שלכם. יהודים כמוכם. עם דעה שונה ותפיסה שונה לגבי מהי ציונות ואהבת ישראל.
אבל רובכם הרי לא יהודים. יהודי לא היה כותב תגובות כמו שלכם בחיים. יהודי לא היה מדבר ומתנהג כמו נאצי (ועוד קורא לכל מי שלא מסכים עם דעתו בשם נאצי)
אין מה לעשות. אתם שליחיו של הסיטרא אחרא. צמאי דם וחסידי מוות
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה שנורא הוא שבתיאוריה, אתם הייתם עושים את זה גם. (רובכם אולי חוץ מרפוא ויוחאי). הייתם לוקחים רובה והולכים לאיזה מחנה נוער של מרץ או שלום עכשיו. עם ילדים בני 14 עד 20. ורוצחים שם בדם קר 98 נערים ונערות. הייתם יורים להם בראש ורואים איך הקליעים מרסקים להם את הגולגולת. הייתם רואים אותם נאנקים מכאב בתוך שלולית של דם ויורים בהם שוב לוודא הריגה. חלק היו מנסים לברוח והייתם יורים בגבם עד שהיו נופלים ונודמים.
הייתם הורגים אחים שלכם. יהודים כמוכם. עם דעה שונה ותפיסה שונה לגבי מהי ציונות ואהבת ישראל.
אבל רובכם הרי לא יהודים. יהודי לא היה כותב תגובות כמו שלכם בחיים. יהודי לא היה מדבר ומתנהג כמו נאצי (ועוד קורא לכל מי שלא מסכים עם דעתו בשם נאצי)
אין מה לעשות. אתם שליחיו של הסיטרא אחרא. צמאי דם וחסידי מוות
התגובה שלך הצחיקה אותי,אני לא יודע למה.
ולדעתך גם אני הייתי הורג שמאלנים כמו שתיארת?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
http://www.haaretz.co.il/hasite/objects/pages/PrintArticle.jhtml?itemNo=1235758
"עיתונאית" נורבווגית שהיא שליחת רשות התעמולה הנורווגית למזה"ת הגיעה במיוחד מאיזורנו מלווה ב"פעילת זכויות אדם" מעזה כדי להעביר שיעורי תעמולה ערבית נאצית לבני נוער קומוניסטים.

ציטוט
"בני הנוער שנרצחו באוטויה באו לשמוע על המציאות בישראל ובעזה, והטרור - בסגנון מזרח תיכוני - פגש אותם בביתם", כך סיפרה הבוקר (שבת) ל"הארץ" כתבת המזרח התיכון של רשות השידור הממלכתית של נורווגיה.

סיסיל וולד, שליחת הטלוויזיה והרדיו הממלכתיים לאזורנו, הוזמנה במיוחד ממושבה הקבוע בירושלים לנורווגיה, להרצות בפני למעלה מ-600 צעירי מפלגת "העבודה" השלטת. שלשום הגיעה וולד לאי, בלוויית חברה מעזה, פעילת ארגון זכויות אדם, ושר החוץ הנורווגי יונאס גאר סטור. "החברה הצעירים באו לשמוע את שר החוץ ואותנו מדברים על נושאים בינלאומיים, והפעם, בדגש על המזרח התיכון".

לדברי וולד, היא הגיעה במיוחד כדי לדבר על האביב הערבי - "כי הייתי בתוניסיה, לוב, מצרים. דיברתי גם המון על נושאים פנים-ישראליים, פוליטיקה וחברה, עם דגש על ההכנות לקראת הכרזה אפשרית של הפלסטינית על עצמאות בספטמבר הקרוב".

"שר החוץ סטור הזכיר לצעירים כי אנחנו, הנורווגים, חייבים להבין את הישראלים, שהחיים שלהם מעוצבים על ידי הטרור, ואי אפשר סתם לבקר אותם ולמתוח עליהם ביקורת רק בגלל שהם דורשים ביטחון". הוא הוסיף כי "מי שלא סבל טרור, לא יכול להבין את זה".

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

תיאוריה תיאוריה, אבל בפרקטיקה אתה הוא זה שתומך ברצח יהודים על רקע פוליטי.
היסטוריית התגובות שלך מלאה בהזלת ריר (ונוזלי גוף אחרים) על טבח אלטלנה, על ירי בניצולי שואה ועל טבח עתידי במתנחלים. אתה חושב שרק לך מותר?

בסופו של דבר, מה שקרה בנורווגיה זאת תגובת ייאוש של אדם מתוסכל שאיבד את שפיותו עקב הדיכוי המרקסיסטי והטרור האיסלמו-פאשיסטי.
אם הייתי שמאלן ישראלי מסוגך, אדי, הייתי לומד לקח ומפסיק את שיתוף הפעולה עם הטרור הערבי, וגם מעמעם את ההסתה והדיכוי נגד יהודים.
כי כשסותמים פיות, ה-M16 והדשן הזרחני עלולים להתחיל לעבוד (חלילה).

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תיאוריה תיאוריה, אבל בפרקטיקה אתה הוא זה שתומך ברצח יהודים על רקע פוליטי.
היסטוריית התגובות שלך מלאה בהזלת ריר (ונוזלי גוף אחרים) על טבח אלטלנה, על ירי בניצולי שואה ועל טבח עתידי במתנחלים. אתה חושב שרק לך מותר?
בסופו של דבר, מה שקרה בנורווגיה זאת תגובת ייאוש של אדם מתוסכל שאיבד את שפיותו עקב הדיכוי המרקסיסטי והטרור האיסלמו-פאשיסטי.
אם הייתי שמאלן ישראלי מסוגך, אדי, הייתי לומד לקח ומפסיק את שיתוף הפעולה עם הטרור הערבי, וגם מעמעם את ההסתה והדיכוי נגד יהודים.
כי כשסותמים פיות, ה-M16 והדשן הזרחני עלולים להתחיל לעבוד (חלילה).

1. אני חלילה לא שמח על מה שקרה באלטלנה וכואב לי על יהודים שאיבדו את הבית שלהם בגלל שממשלה אחת אמרה להם להתיישב שם ובערך אותה ממשלה (ליכוד-מערך) פינתה אותם משם. אין בי שום שמחה לאיד. לתפיסתי ולדעת הממשלה באותה תקופה, הצעדים האלו היו הכרחיים לשמירה על צביון מדינת ישראל כמדינה בעלת רוב יהודי ודמוקרטית. וזה לגיטימי שתחלוק על דעתי ואני אפילו אאבק על זכותך לחשוב אחרת.

2. שיתוף פעולה עם הטרור?? בגלל שדעותיי הפוליטיות הן שמאל-מרכז? זה שאני אזרח שומר חוק, משלם מיסים, ממלא חובות, גאה במדינה שלי רוב הזמן (ולפעמים רוצה לשפר אותה), מוכן להקריב המון בשביל לגור כאן זה הופך אותי לבוגד בר מוות? בכל מקום, גם בחצר החרדית, יש דעות שונות אבל יש מכנה משותף והמכנה הוא שמדינת ישראל היא הבית לעם היהודי. עד 67 חיינו במדינה יותר קטנה אבל יותר מלוכדת ויותר ערבון הדדי
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לתפיסתי ולדעת הממשלה באותה תקופה, הצעדים האלו היו הכרחיים לשמירה על צביון מדינת ישראל כמדינה בעלת רוב יהודי ודמוקרטית.

גם לדעתו של אדולף היטלר השמדת יהודים היתה הכרחית לשמירה על צביון גרמניה. במה אתה שונה מאדולף היטלר?

ציטוט
שיתוף פעולה עם הטרור?? בגלל שדעותיי הפוליטיות הן שמאל-מרכז? זה שאני אזרח שומר חוק, משלם מיסים, ממלא חובות, גאה במדינה שלי רוב הזמן (ולפעמים רוצה לשפר אותה), מוכן להקריב המון בשביל לגור כאן זה הופך אותי לבוגד בר מוות? בכל מקום, גם בחצר החרדית, יש דעות שונות אבל יש מכנה משותף והמכנה הוא שמדינת ישראל היא הבית לעם היהודי. עד 67 חיינו במדינה יותר קטנה אבל יותר מלוכדת ויותר ערבון הדדי

בדיוק: אתה לא שמאל אנרכיסטי (הבלתי מזיק). אתה משתייך לאסכולת השמאל פאשיסטי-לאומני, ממסדי, רצחני, צבוע, אנטישמי ומתועב הרבה יותר מהשמאל הרדיקלי.
מי שסיפק נשק למחבלי התנזים היה רבין ימ"ש וממשיכי דרכו, לא איזה אהבל מבילעין.

מנותק chneor

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
 :dance:ברוך ה' כן יאבדו כל אויביך ה' אמן!!!
כולם בן ארי

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
1. אני חלילה לא שמח על מה שקרה באלטלנה וכואב לי על יהודים שאיבדו את הבית שלהם בגלל שממשלה אחת אמרה להם להתיישב שם ובערך אותה ממשלה (ליכוד-מערך) פינתה אותם משם. אין בי שום שמחה לאיד. לתפיסתי ולדעת הממשלה באותה תקופה, הצעדים האלו היו הכרחיים לשמירה על צביון מדינת ישראל כמדינה בעלת רוב יהודי ודמוקרטית. וזה לגיטימי שתחלוק על דעתי ואני אפילו אאבק על זכותך לחשוב אחרת.

2. שיתוף פעולה עם הטרור?? בגלל שדעותיי הפוליטיות הן שמאל-מרכז? זה שאני אזרח שומר חוק, משלם מיסים, ממלא חובות, גאה במדינה שלי רוב הזמן (ולפעמים רוצה לשפר אותה), מוכן להקריב המון בשביל לגור כאן זה הופך אותי לבוגד בר מוות? בכל מקום, גם בחצר החרדית, יש דעות שונות אבל יש מכנה משותף והמכנה הוא שמדינת ישראל היא הבית לעם היהודי. עד 67 חיינו במדינה יותר קטנה אבל יותר מלוכדת ויותר ערבון הדדי

זה שאתה מציג עצמך כ"א' מהמוסד היהודוני" או כ"פאנצר" זה כבר הופך אותך לבוגד שיהיה גאה לרצוח יהודים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
פנצר אין לך זכות לדבר בכלל יושב על אדמה ערבית שדודה ומץיף לי מוסר שודד אמיתי מאשים אותי כי אני יכול ללכת ולרצוח ערבים בזמן שלא פגעתי לרעה בילד ערבי אחד!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פנצר - אם נראה לך שכהניסטים רוצים לירות בשמאלנים אתה באמת חי באשליות קשות.רוצים להציל אותם .

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD