אני מודה שאני חי במקום לא פחות טוב מרמת אביב ג' (בשכונה ספציפית ברמת גן), אני מודה שאכפת לי שהקפה אספרסו שלי לא יהיה חם מדי בבוקר וכן, יש לי מנקה אבל הוא לא סודני, הוא הודי ואני משלם לו 65 שקל לשעה פלוס נסיעות (במונית), ובגלל שאנחנו נגד שימוש בפרוות בעלי חיים, אז יש לנו שטיח אחר לא מעור נמר אלא דמוי פרוות דב קוטב צפונבוני. זה שאני אחייה בעזה לא בהכרח ישפר את רמת החיים שם, אלא ימנע ממני לפעול מתוך תחומי מדינת ישראל למען הזכויות שלהם. אה ורק לידיעתך, אלה שיש להם שטיח מעור נמר חדש בשכונה הזאת, אלו בדרך כלל מצביעי ליכוד ליברלים קיצוניים ואגואיסטיים שהגיעו לצמרת ושכחו מאיפה באו.
כן אתה רוצה לדאוג לעזה מתוך ישראל.. זה כמו מישהו שרוצה לעזור לרעבים באפריקה בזמן שהוא יושב בשיפודי התקווה, אתה לא חושב ככה?
תעשה טובה תיקח את הצביעות שלך ותדחוף אותה לתחת ביחד עם כל הזיוני שכל שלך! אתה אדם צבוע שגדל וגודל במקום של צפונבונים שמנסים להיות "נאורים" כמו הארופאים האינטיליגנטים והנאורים שטבחו ביהודים בלי רחמים. לך תעשה חושבים עם עצמך ותראה לבד שכל מה שאתה עושה זה לנסות לרצות את החברה סביבך כי אתה מסכן שגדל בלי כלום.. ואני יודע את זה מבלי להכיר אותך בכלל.. אכפת לך כל כך מהרוצחים בעזה אבל לא אכפת לך מהילדים שזרקו מהבית בגירוש? ("ההתנתקות ללשונם") קשה לי להאמין שבן אדם שמונע ע"י אידיאולוגיה וערכים היה מתעלם לגמרי מבכי הילדים והנערות ומסתכל רק על הצד של האוייב והכל בטענה סתמית שקרית ומטומטמת של "גניבת אדמות". מפה אפשר ללמוד שאתה וכל השמאלנים לא פועלים לפי ערכים או אידיאולוגיה אלא רק על ידי החוסר צומת לב שספגתם בילדות וכל מה שאתם עושים זה לנסות להיות מוערצים על ידי התישקורת ומדינות העולם. וכן כן אתה יכול לקרוא את התגובה ולצחוק אבל בנינו כולם יודעים שזאת האמת, אף אדם שפוי לא הולך לטובת האוייב ונגד העם שלו. כבר נמאס לקלל אותכם מרוב שאתם עלובים, העם שלכם שונא אותכם, המשפחות וההורים שלכם שונאים אותכם, וגם האוייב הנאצי היקר שאתם כל כך תומכים בו שונא אותכם מעומק לב ותאמין לי שאם תשאל כל ערבי בעזה מה הוא רוצה לעשות הוא יגיד לך להרוג יהודים
ולא להרוג ציונים ואתה יודע את זה טוב מאוד שחבל שאני ימשיך לפרט..
ובקשר לתגובה של נדב:כמה דברים, דבר ראשון התנועה לא רוצה להפוך את ישראל לאיראן. להזכירך באיראן אישה שהולכת בלי רעלה דינה סקילה. הבובות החלונות ראווה של החנויות בגדים מכוסות רעלה גם הם.
קשה לי מאוד להאמין שאם חיים או מיכאל בן ארי יהיו בשלטון דבר כזה יהיה בארץ.
כמו שאמר הרב כהנא, לא יכפו את הדת והמצוות על אף אחד מהסיבה הפשוטה, שאנחנו לא מוסלמים ואם זה לא נעשה מרצון אין לזה ערך כלל. וגם לא נלחם במי שיתנגד ויעדיף לחיות חיים חילוניים.
כמו שאתה רואה אני מגיב לך ביום שבת כי אני לא דתי, יכול להיות שיהיו כאלה שיראו את זה עכשיו ויחשבו בלב שצריך לשרוף אותי.. אני אישית כן מאמין באלוהי ישראל ובתורה, משתדל לשמור מצוות כשרות ולאט לאט להתחזק.. כרגע אני לא בנוי לתרי"ג מצוות (אם רשמתי נכון) אבל זה שאני חילוני לא אומר שאני צריך להפוך לבוגד בגלל שהימין רובו דתי (למרות שזה לא בהכרח ככה).
אתה מבין, יש קונפליקט כזה של שנאה חילונית נגד הדת אז הם חושבים כמוך, וזה חבל. לדוגמא אני ימני וחושב כמו אנשי הימין בלב, אבל אני חילוני והם דתיים אז אסור לנו להיות באותו צד.. מטומטם מי שמתנהג ככה.
יש המון בציבור החילוני שימניים לא פחות מחיים עצמו.
ולגבי מה שרשמת על הילדה בת 5 והשחורים זה גם לא נכון, מאוד לא נכון. ראשית אני יכול להגיד לך שגזענות כלפי יהודים (וגזענות בכלל) לא תמצא פה, ואני אפרט:
ראיתי בסרטון של הרב כהנא זצוק"ל הסבר על המילה גזענות.. השמאל למד להשתמש במילה הזאת ככלי נשק וכל דבר קטן לצעוק "גזענות גזענות" אנחנו לא שונאים את הערבים בגלל שהם שחורים או בגלל שהם אוכלים פיתה עם לאבנה.. אנחנו נגדם כי הם בני עמאלק שרוצים לרצוח אותנו ולגנוב את אדמת הקודש. ולא רק איתנו הם רוצים לסגור חשבון אלא אם כל ה"כופרים" לדעתם. אז לשנוא אדם בגלל שהוא שחור ורוכב על גמל זאת לא הסיבה, ולשנוא את האוייב היא לא גזענות. אני גם שונא את הגרמנים ועוד לא מעט מדינות בגלל התמיכה שלהם באוייב והאנטישמיות הגלויה שלהם כלפינו כמו אמריקה, והם לא שחורים ורוכבים על גמל.
ורק שתדע לא כל הימניים הם אשכנזים עם כיפות סרוגות וגרים בשטחים.. אני לא אשכנזי וגם לא מעט מהתנועה ואני מאמין שגם מהפורום הזה. כמו שאתה יכול לראות בנעוץ עצמו יש אשכול שמאשים את המדינה בגזענות כלפי רוסים ושחורים. אתה מבין?
ולגבי הירי בילדה בת 5, התנועה לא תומכת בזה אלא בגירוש הערבים למדינות שלהם. והרב כהנא גם הציע כסף למשפחות שיעשו את זה מרצון.
אני אישית כן חושב שאפשר לירות בילדה מוסלמית אם היא משמשת כמגן אנושי, וילד מוסלמי בן 10 שזורק אבנים דינו לא שונה ממחבל שיורה RPG לעבר טנק. נכון זה ישמע לך הזוי אבל ילד שזורק אבן יגדל ויישגר קסאם, אז את כל המתפרעים האלו
לדעתי האישית צריך להרוג או לכלוא.
אז זה הכל, אני מקווה שתבין שהתנועה בסכ"ה רוצה לשמור על אדמת ישראל ועל היהדות ולא מחפשת להפוך אותנו למדינה "פרימיטיבית" לטענתך או לחפות על מישהו דת.
דת זה עניין של אמונה, גם אם תקיים את כל המצוות בתורה ולא תעשה את זה מרצון זה לא יהיה שווה כלום.. אני אישית מאמין בקב"ה וברגע שאני ירגיש מוכן אני גם ישים כיפה על הראש.. אז כל אחד והדרך שלו.
שבת שלום.