כתב נושא: כן כן תמונתו של הרב כהנא הי"ד במדי צהל!.הייתם מאמינים?!.כנסו..  (נקרא 12294 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ב"ה

תמונה אחת שווה אלף מילים.

מה יש לכם לומר על זה?!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא רק שאני תומך בגיוס לצה"ל, אני גם חושב שככה הרבה יותר טוב להשפיע - להשתלט על הצבא מבפנים.

תחבו שרק בתנועה פה יש עשרות בני נוער לפני גיוס כלוחמים. תתארו לכם שכל אחד מהם מסרב פקודה ברגע הנכון, אתם יודעים איך זה ישנה את צה"ל?

בסופו של דבר זה יהיה רק לטובת הציבור הימני בארץ, שכולם יבינו שצה"ל הוא לא קבלן הביצוע של השמאלנים שבשלטון.

מה נראה לכם, שכל הקצינים מגולני וצנחנים שגרים בשטחים יסכימו לשתף פעולה עם פקודת גירוש!? - אין מצב.

אז גם יש להם זכות על להגן על יהודים, וגם תהיה לכם זכות לסרב פקודה ולהצטרף להתנגדות לגרוש.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הכרתי את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד הרבה שנים לפני שמתן נולד. מו''ר שירת בצה''ל לפני גוש קטיף. גם אני הייתי בעד גיוס לפני גוש קטיף. אבל אחרי הגירוש הנפשע אני בטוח שמו''ר לא היה בעד גיוס.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא רק שאני תומך בגיוס לצה"ל, אני גם חושב שככה הרבה יותר טוב להשפיע - להשתלט על הצבא מבפנים.

תחבו שרק בתנועה פה יש עשרות בני נוער לפני גיוס כלוחמים. תתארו לכם שכל אחד מהם מסרב פקודה ברגע הנכון, אתם יודעים איך זה ישנה את צה"ל?

בסופו של דבר זה יהיה רק לטובת הציבור הימני בארץ, שכולם יבינו שצה"ל הוא לא קבלן הביצוע של השמאלנים שבשלטון.

מה נראה לכם, שכל הקצינים מגולני וצנחנים שגרים בשטחים יסכימו לשתף פעולה עם פקודת גירוש!? - אין מצב.

אז גם יש להם זכות על להגן על יהודים, וגם תהיה לכם זכות לסרב פקודה ולהצטרף להתנגדות לגרוש.

בס''ד

אתה גם בעד הצטרפות למשטרה אני מבין.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')

וצריך לציין פה שגם אם מסרבים פקודה, זה לא סוף העולם.
לכל היותר יישבו בכלא צבאי (מנסיון - זה לא כזה נורא).

למי ששכח - תראו איזה סיקור תקשורתי יש ליהודים שלא מוכנים לבצע גירוש נוסף (וזה רק בהצהרות):
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/042/115.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3807954,00.html

אסור בשום אופן להיות רובוטים ולבצע כל פקודה בלתי מוסרית (הסכמה לבצע פקודה לא מוסרית משמעותה היא שותפות בפשע).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אתה גם בעד הצטרפות למשטרה אני מבין.

כן, אם זה כדי למנוע גנבות רכב שמתבצעות ע"י ערבים, ואם זה כדי למנוע הפרות סדר של ערבים - בשמחה.
ואם זה כדי להגן על יהודים מפני פרוטקשן (גם של ערבים וגם של יהודים) אז גם כן.

אבל ברגע שמקבלים פקודת גרוש, מסירים את המדים והולכים לעזור ליהודים שבמצוקה.
אפשר גם ללכת לעזור עם המדים עצמם, כדי להפגין את זה שיש כאלו בתוך המשטרה שמשתפים פעולה עם הטובים.

רק ככה נוכל להשתלט על השלטון.

חיים, אתה צריך להבין, כל יהודי כמו מתן, רון בן מיכאל וכו' שנמצאים בצבא, עוזר להפוך את הצבא לצבא יהודי אמיתי.
ביום הגרוש כולנו נקטוף את הפרות.

מה נראה לך שכל תושבי יהודה ושומרון שמשרתים כעת ביחידות החוד של צה"ל יסכימו להשתתף בגרוש?
הדיוק להפך. הם יסרבו פקודה ויעשו את זה במופגן.
אבל עד שתגיע הפקודה הזו חלילה הם עוזרים לשמור על עם ישראל וארץ ישראל.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תפקידו של צה"ל הוא לא לפנות יהודים ,אלה לשמור על גבולות המדינה !

זה שהשלטון השתמש בצה"ל לפינוי ישובים וכמעט אף אחד לא התנגד (כולל מועצת יש"ע והרבנים . .) ,זה פשע ! אבל החלום של אויבנו הוא שצה"ל יהיה חלש ולא יוכל להגן על המדינה.

אני מתפלא ,הרי אתם יודעים מה רוצים הערבים לעשות לעמינו ,מה שמפריד בין הטבח הגדול בבני ישראל הוא צה"ל ,בלי צה"ל אין מדינה ואין ישראל !!!
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אשריך דרקון צהוב, אתה צודק לגמרי.
עדן איסקוביץ

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב כהנא גם היה חבר בכנסת, נו ו..?

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרב כהנא גם היה חבר בכנסת, נו ו..?
נקודה מצויינת.
על פי גישת "הימין האמיתי", דעה יש רק לקבוצה, ולא ייתכנו חריגים בעלי דעה שונה בתוך קבוצה מסויימת.
כמו שכל הערבים ללא יוצא מן הכלל רוצים להשמיד אותנו....ולא הגיוני שיש ערבי אחד חף מפשע.
אז אתם טוענים ש"השלטון הבולשביקי הבוגד" רוצה להשמיד אותנו....
כהנא היה חלק מהשלטון הזה....

הגיע הזמן לתקן את הטעות.
מהיום, ביום מותו של הבוגד הבולשביקי כהנא שהצטרף לשלטון הבוגד הבולשביקי הנאצי(ותשלימו לבד את כל הקללות שלכם), צריך לשמוח ולהלל את הגיבור שהרג אותו.

עכשיו אתם מבינים כמה זה מפגר להגיד שלא יכולים להיות בעלי דעה שונה בתוך קבוצה מסויימת?
ולפני שאתם מתחילים לקלל אותי - פשוט תחסכו את זה ממני, לא מעניין.
אם כן יש לכם תגובה עניינית למה שכתבתי - אשמח לשמוע.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נקודה מצויינת.
על פי גישת "הימין האמיתי", דעה יש רק לקבוצה, ולא ייתכנו חריגים בעלי דעה שונה בתוך קבוצה מסויימת.
כמו שכל הערבים ללא יוצא מן הכלל רוצים להשמיד אותנו....ולא הגיוני שיש ערבי אחד חף מפשע.
אז אתם טוענים ש"השלטון הבולשביקי הבוגד" רוצה להשמיד אותנו....
כהנא היה חלק מהשלטון הזה....

הגיע הזמן לתקן את הטעות.
מהיום, ביום מותו של הבוגד הבולשביקי כהנא שהצטרף לשלטון הבוגד הבולשביקי הנאצי(ותשלימו לבד את כל הקללות שלכם), צריך לשמוח ולהלל את הגיבור שהרג אותו.

עכשיו אתם מבינים כמה זה מפגר להגיד שלא יכולים להיות בעלי דעה שונה בתוך קבוצה מסויימת?
ולפני שאתם מתחילים לקלל אותי - פשוט תחסכו את זה ממני, לא מעניין.
אם כן יש לכם תגובה עניינית למה שכתבתי - אשמח לשמוע.

הרב כהנא היה חבר בכנסת כי רצה להגיע לשלטון אבל הבין שזה לא יילך, ואני חושבת שהוא התחרט על כך.
הוא גם היה בצה"ל, ונראה לי שגם על זה היה מתחרט אם היה חי היום ורואה איך הצבא הזה עוזר להשמיד יהודים.

"הגיבור" שלך, זה שהרג את הרב כהנא, הוא חלק מהאויבים של העם היהודי.
אם זה הגיבור שלך, זה מסביר הכל עליך.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרב כהנא היה חבר בכנסת כי רצה להגיע לשלטון אבל הבין שזה לא יילך, ואני חושבת שהוא התחרט על כך.
הוא גם היה בצה"ל, ונראה לי שגם על זה היה מתחרט אם היה חי היום ורואה איך הצבא הזה עוזר להשמיד יהודים.

"הגיבור" שלך, זה שהרג את הרב כהנא, הוא חלק מהאויבים של העם היהודי.
אם זה הגיבור שלך, זה מסביר הכל עליך.
אבל על פי גישת "הימין האמיתי", לא משנה מה אדם חושב עכשיו, העיקר מה הוא עשה בעבר...ורק לפי זה שופטים את כוונותיו.
ועובדה...הוא היה חלק מהשלטון הזה.

כמובן שזה שרצח את כהנא הוא לא הגיבור שלי, ההודעה הקודמת נכתבה מתוך גישה שלדעתי היא הזוייה לחלוטין...אבל בחנתי את המעשים של כהנא על פי הגישה של "הימין האמיתי" כדי להדגיש כמה שזה לא נכון לעשות כך.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל על פי גישת "הימין האמיתי", לא משנה מה אדם חושב עכשיו, העיקר מה הוא עשה בעבר...ורק לפי זה שופטים את כוונותיו.
ועובדה...הוא היה חלק מהשלטון הזה.

כמובן שזה שרצח את כהנא הוא לא הגיבור שלי, ההודעה הקודמת נכתבה מתוך גישה שלדעתי היא הזוייה לחלוטין...אבל בחנתי את המעשים של כהנא על פי הגישה של "הימין האמיתי" כדי להדגיש כמה שזה לא נכון לעשות כך.

יש הבדל בין מישהו שניסה לעשות משהו מכוונה טובה לבין מישהו שעשה משהו מכוונה רעה.
ואם תקרא כמה מהמאמרים או הספרים של הרב כהנא תבין שהוא עשה את מה שעשה מכוונה טובה לעם היהודי.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ברור לי שהוא לא עשה שום דבר מכוונה רעה.
אבל אם שופטים את כוונותיו לפי הגישה הנהוגה ב"ימין האמיתי", אז הוא חלק מהשלטון שהיה אז....וזה אומר על פי "הימין האמיתי" שהכוונות שלו היו מאוד רעות.

למה צריך לשפוט את כוונותיו לפי מה שאמר, כשאתם עצמכם שופטים אחרים רק על פי מעשיהם(והמשמעות של מעשיהם לדעתכם)?
כל כך הרבה פעמים אתם טוענים ש"השמאלנים רוצים להשמיד את המדינה", טוענים שהימין(שאתם מכנים "הימין המזוייף") מתכוונים רק להזיק לארץ ו"יותר גרועים מהשמאלנים" והמטרה שלנו היא להכניס לפה מהגרי עבודה כדי להרוס את הארץ....כאילו זאת קבוצה מגובשת של אנשים שהתארגנו כולם ביחד במזימה נגד המדינה...מזכיר כבר את הפרוטוקולים של זקני ציון.

למרות שגם השמאלנים ברובם הגדול(ואני לא מדבר עכשיו על הקיצוניים כמו בצלם) אוהבים את המדינה, ופשוט מאמינים בדרך אחרת.
על פי ההשקפה שלהם, ניתן להגיע לשלום אמיתי עם הערבים, בכל מקרה נצטרך לתת שטחים ולחזור לגבולות 67 כך שההתנחלויות זה מכשול לשלום, ורק גורמות להמשך הלחימה וליותר הרוגים.
הם גם חושבים שניתן לנצח את הטרור בלי להרוג חפים מפשע...ושצריך להתחשב יותר בזכויות האדם של הערבים(ושאין התנגשות עם זכויות אדם של יהודים).

אני ממש לא מסכים איתם...אבל אני לא מנסה לטעון שיש להם כוונה להזיק לישראל.
כמובן..פה אני מוציא את אירגוני השמאל הקיצוני, שגם מקבלים מימון מגורמים עויינים וכנראה באמת לא מעניין אותם ישראל והעיקר הכסף...ואצלם באמת ניתן לראות צביעות רבה.

אבל אתם, שופטים את כוונותיהם על פי מעשיהם והמשמעות של מעשיהם בעינכם.
אז ניתן עכשיו לראות מהדוגמא שהבאתי קודם...איך שגם על "הימין האמיתי" ניתן להסתכל ככה, ואיך שבעצם יוצא על פי הגישה שלכם שכהנא הוא בוגד ששנא את המדינה ורצה להשמידה...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אבל אם שופטים את כוונותיו לפי הגישה הנהוגה ב"ימין האמיתי", אז הוא חלק מהשלטון שהיה אז....וזה אומר על פי "הימין האמיתי" שהכוונות שלו היו מאוד רעות.

למה צריך לשפוט את כוונותיו לפי מה שאמר, כשאתם עצמכם שופטים אחרים רק על פי מעשיהם(והמשמעות של מעשיהם לדעתכם)?
כל כך הרבה פעמים אתם טוענים ש"השמאלנים רוצים להשמיד את המדינה", טוענים שהימין(שאתם מכנים "הימין המזוייף") מתכוונים רק להזיק לארץ ו"יותר גרועים מהשמאלנים" והמטרה שלנו היא להכניס לפה מהגרי עבודה כדי להרוס את הארץ....כאילו זאת קבוצה מגובשת של אנשים שהתארגנו כולם ביחד במזימה נגד המדינה...מזכיר כבר את הפרוטוקולים של זקני ציון.

למרות שגם השמאלנים ברובם הגדול(ואני לא מדבר עכשיו על הקיצוניים כמו בצלם) אוהבים את המדינה, ופשוט מאמינים בדרך אחרת.
על פי ההשקפה שלהם, ניתן להגיע לשלום אמיתי עם הערבים, בכל מקרה נצטרך לתת שטחים ולחזור לגבולות 67 כך שההתנחלויות זה מכשול לשלום, ורק גורמות להמשך הלחימה וליותר הרוגים.
הם גם חושבים שניתן לנצח את הטרור בלי להרוג חפים מפשע...ושצריך להתחשב יותר בזכויות האדם של הערבים(ושאין התנגשות עם זכויות אדם של יהודים).

כמובן..פה אני מוציא את אירגוני השמאל הקיצוני, שגם מקבלים מימון מגורמים עויינים וכנראה באמת לא מעניין אותם ישראל והעיקר הכסף...ואצלם באמת ניתן לראות צביעות רבה.

אז ניתן עכשיו לראות מהדוגמא שהבאתי קודם...איך שגם על "הימין האמיתי" ניתן להסתכל ככה, ואיך שבעצם יוצא על פי הגישה שלכם שכהנא הוא בוגד ששנא את המדינה ורצה להשמידה...

בס''ד

איזה קישקושים.
אתה רוצה להשתיק כל ביקורת כלפי הממסד דרך לעג.
בינתיים אנו נותנים לך לכתוב ולתקוף אותנו מיליון פעמיים בפורום שלנו. האם יש פורום של הממסד שהיה נותן לנו לעשות אותו הדבר בלי לחסום אותנו? אין.
האם אתה ישר מספיק להודות שאנו יותר פתוחים וסובלנים מהממסד בישראל שהכליא ימנים כמו הרב מאיר כהנא זצוק''ל ונעם פדרמן הי''ו אך ורק בגלל דעותיהם?
אם לא תודה שאנו יותר פתוחים וסובלנים מהבולשביקים האלה, אתה באמת צבוע.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אתם באמת מאפשרים פה חופש ביטוי ולא חוסמים את מי שלא מסכים איתכם, ואת זה אני מאוד מעריך.
וראיתי באמת שגם כשמחקו ל"אדם שפוי" הודעות שהוא כתב אתה התערבת והחזרת את ההודעות...גם את זה שאתה יודע להודות בכך שבוצעה טעות ולתקן אני מאוד מעריך.

אבל סובלנות זה הרבה יותר מזה...
סובלנות זה לקבל דעה נגדית לשלך ולא לתקוף ולהתלהם, גם אם לא להסכים עם הדעה הזאת.
אני פה בפורומים מנסה להסביר לכם דברים שלדעתי אתם טועים.
גם למדתי מפה...וגיליתי דברים שלא ידעתי קודם, שיניתם לי את הדעה קצת לגבי נושאים ואנשים מסויימים...למרות שאני לא מסכים עם הרבה ממה שאתם אומרים פה.

אבל עדיין, אני מעולם לא אמרתי מילה רעה על הכוונות שלכם - פשוט כי אני מבין את זה שהכוונות שלכם טובות, ורק לא מסכים עם חלקים מסויימים בדרך.

ואיפה ניסיתי להשתיק ביקורת כנגד הממסד?
כל מה שאמרתי זה שאתם לא יכולים לשפוט כוונות לפי הדרך שבה אנשים חושבים שצריך לפעול...
דוגמא כדי שתבין את ההבדל:
גם אני וגם אתם לא מסכימים עם הרעיון של הקפאת בנייה.
אני-  מבקר את עצם הרעיון, את התוצאות שלו, ואת ראש הממשלה והשרים שתמכו בהקפאה, ורוצה להתחשבן איתם בקלפי...פשוט כי לדעתם הדרך היא שונה ממה שאני חושב.
אתם- שופטים את הכוונות של ראש הממשלה והשרים, וטוענים שהם רוצים להזיק למדינה.
אז אני מסביר פה כמה שזה לא נכון לשפוט את הכוונות פשוט כי אתה לא מסכים עם הדרך שלהם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

אתה טוען שיש לבוגדי הערב רב ששלוטים שבא''י כוונות טובות. בסדר שכנעת אותי.
כשדוד בן גוריון ויצחק רבין רצחו 16 ניצולי שואה של האצ''ל באלטלנה, היו לרוצחים כוונות טובות. אתה צודק.
כשבוגדי הערב רב חטפו 10,000 תינוקות יהודים ממוצא תימני מהוריהם, היו להם כוונות טובות. אתה צודק.
כשאנשי ההגנה שיתפו פעולה עם הבריטים למנוע מפליטים להמלט מאירופה הנאצים במשך השואה, היו להם כוונות טובות.
כשחיים ויצמן כתב ב1937 שאסור להציל את מיליוני היהודים באירופה פן "הם הפכו את התל אביב שלנו לגטו נמוך", היו לו כוונות טובות.
כשדוד בן גוריון לעג על זאב ג'בוטינסקי כשג'בוטינסקי הזהיר את יהדות אירופה שתהיה שואה ועליהם להמלט לא''י מיד, היו לבן גוריון כוונות טובות.
כשדוד בן גוריון קרא לג'בוטינסקי "היטלר" וקרא למנחם בגין "נאצי", היו לבן גוריון כוונות טובות.
כשהממסד איים על המזרחים כדי להכריח אותם לחנך את ילדיהם בבתי ספר אנטידתיים, היו לממסד כוונות טובות.
כשממשלת ישראל אמרה לפני 1967 שאסור לעזור לאחינו בברה''מ כי זה יזיק ליחסים הדיפלומטיים עם הסובייטים, היו להם כוונות טובות.
כשממשלת ישראל אמרה אחרי 1967 כשכבר לא היו יחסים דיפלומטיים עם ברה''מ שאסור לעזור לאחינו ברוסיה כי זה יזיק למאמצים לחדש את היחסים, היו להם כוונות טובות.
כשפסלו את מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כי הוא היה "גזען" שהציע עידוד הגירה ערבית, אך נתנו לערבים נאצים בכנסת לקורא להשמדת עם ישראל (זה לא גזעני), היו להם כוונות טובות.
כשהפרו את החוקים נגד כל קשר עם המרצחים המחבלים של אש''ף-פת''ח והתחילו את הסכמי אוסלו, היו להם כוונות טובות.
כשהזמינו את ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ועוד 80,000 מרצחים מחבלים חמושים נאצים לארץ ישראל בהסכמי אוסלו, היו להם כוונות טובות.
כשאותם שליטים שהזמינו את ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים לארץ ישראל גירשו את חיים בן פסח כי הרי הוא "מחבל", היו להם כוונות טובות.
עמית אתה צודק במאה אחוז.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אהמ...חיים...אוקיי. שיכנעת אותי. אתה לגמרי צודק.
המטרה של דוד בן גוריון הייתה למעשה להשמיד את המדינה...

בלי שום קשר, אני חושב שתרצה להציץ קצת כאן
http://www.betipulnet.co.il/lexicon/%D7%90%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%96_%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99/
אולי תוכל להיעזר בזה...זו לא בושה...ואתה תיהיה בן אדם הרבה יותר שמח אם תסכים לקבל עזרה.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

http://www.betipulnet.co.il/lexicon/%D7%90%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%96_%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99/
אולי תוכל להיעזר בזה...זו לא בושה...ואתה תיהיה בן אדם הרבה יותר שמח אם תסכים לקבל עזרה.

היי ,הגזמת ! ,קצת כבוד .
יש עובדות שאינך מכיר אודות מקימי האומה , תבדוק ותחקור על בן גוריון,הרצל וכו . .
ואז תביע את עמדתך ,אתה בור וחי בקונספציה שיקרית ,תחקור את הנושא ואז תגיב . .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org

בס"ד

הפעם עברת את כל הגבולות,הוא דווקא נתן לך הסברים מאוד משכנעים ומלאי נימוקים
ואתה רושם לו תגובה ריקנית ועלובה שכזאת ואתה עוד אומר שהוא החולה?

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
באמת הוא אמר כאן דברים על בן גוריון שאני לא יודע עליהם...ואם יש לך מקור שמפרט את הסיפורים האלה אשמח לראות...פשוט עבור למידה.
אבל בכל מקרה...."הזוי" זו מילה קטנה כדי לתאר את הרעיון שדוד בן גוריון, שהקים את המדינה הזאת....רצה להשמיד אותה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
באמת הוא אמר כאן דברים על בן גוריון שאני לא יודע עליהם...ואם יש לך מקור שמפרט את הסיפורים האלה אשמח לראות...פשוט עבור למידה.
אבל בכל מקרה...."הזוי" זו מילה קטנה כדי לתאר את הרעיון שדוד בן גוריון, שהקים את המדינה הזאת....רצה להשמיד אותה.
הזוי, הא?!
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FELKGD&c41t4nzVQ=KL
ועוד משהו קטן-
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FELKFJ&c41t4nzVQ=KL

האזנה נעימה...

ואם זה לא מספיק, נא לקרוא-
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
הזוי, הא?!
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FELKGD&c41t4nzVQ=KL
ועוד משהו קטן-
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FELKFJ&c41t4nzVQ=KL

האזנה נעימה...

ואם זה לא מספיק, נא לקרוא-

לפי מה ששפטל אומר (ואני מניח שהוא דובר אמת) אז לבן גוריון ולמפא"י יש לא מעט אחריות על הירצחם של יהודים רבים במהלך השואה (משום שבאמצע שנות ה-30 הייתה אפשרות להקים מדינה ובן גוריון התנגד לכך).

ועוד דבר חשוב - הדברים האלה צריכים להיות נושא ראשי בדיון חדש (ונעוץ) בפורום "איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית"
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לפי מה ששפטל אומר (ואני מניח שהוא דובר אמת) אז לבן גוריון ולמפא"י יש לא מעט אחריות על הירצחם של יהודים רבים במהלך השואה (משום שבאמצע שנות ה-30 הייתה אפשרות להקים מדינה ובן גוריון התנגד לכך).
ועוד דבר חשוב - הדברים האלה צריכים להיות נושא ראשי בדיון חדש (ונעוץ) בפורום "איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית"
א. אבות רבים לשואה, כולל כאלה שמשום מה אנו מעדיפים לראות בהם בעלי ברית נאמנים.

ב. אני מרים לך להנחתה, אתה מוזמן לפתוח את העניין באופן מסודר ומנוסח היטב בפורום שאני מנהלו הישיר ואני אנעץ אותו, בהצלחה...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ציטוט
"הזוי" זו מילה קטנה כדי לתאר את הרעיון שדוד בן גוריון, שהקים את המדינה הזאת....רצה להשמיד אותה.

בס''ד

דוד בן גוריון יש''ו כן רצה מדינה אבל מדינה בלי דתיים, ימניים, מזרחים, רוסים או עוד יהודים שהם יותר מדי יהודים. ז''א בן גוריון רצה מדינה רק בשביל מתייוונים מתבוללים סוציאליסטיים כמוהו עם מיעוט קטן של דתיים ומזרחים וניצולי שואה אבל לא יותר מדי.

אילו לא הייתה שואה, מיליוני יהודים דתיים ולאומיים היו בארץ ישראל, והם לא היו מצביעים בעד יהודון בולשביקי כמו בן גוריון. אז בן גוריון וחיים ויצמן העדיפו שהיהודים האלה יירצחו בשואה במקום לבוא לארץ ישראל. חיים ויצמן יש''ו כתב את זה מפורש ב1937. תוכל למצוא את כל זה בספר כחש שנץ הראה לך למעלה.

כשהרבה יהודים טובים ונאמנים מעדות המזרח כן עלו לארץ ישראל, בן גוריון והשליטים המתייוונים של הערב רב ביצעו שואה רוחנית נגדם כדי למנוע מצב שבו יהיו יותר מדי יהודים אמיתיים שידרשו מדינה יהודית אמיתית.

עד עצם היום הזה, בוגדי הערב רב רוצים להשמיד את ההתישבות היהודית ביהודה ושומרון לא למען "שלום" - הם יודעים היטב שזה לא יביא שום שלום אלא ההפך. בוגדי הערב רב רוצים לעשות את זה כדי למנוע מצב שבו ישראל תהפוך למדינה יהודית אמיתית כי היהודונים האלה שונאים את היהדות שנאת מוות.