כתב נושא: הפימניזם הוא חלק מהשטן-הפעם מתוך ספר זרובבל  (נקרא 1688 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ספר זרובבל", אחד המקורות העתיקים ביותר המתארים את מאורעות אחרית הימים

וידבק בי, ויראני אבן בדמות אישה, ויאמר אליי: אבן זאת ישכב שטן עימה, ויצאו ממנה ארמילוס, והוא ימלוך על כל העולם כולו, ואין מי יעמוד לפניו. וכל מי שלא יאמין בו - ימות בחרבו הקשה. ויבוא בארץ ישראל, עם עשרה המלכים לירושלים, ויהרוג שם משיח בן יוסף, ושישה-עשר צדיקים עימו, ויגלו ישראל במדבר. וחפצי-בה, אם מנחם, עומדת שם, לא יראה אותו רשע.

והאותות המגיעות האלה יהיו בשנה השישית, לחודש החמישי, הוא חודש אב, בשישה לחודש, ומלחמה זו תהיה בחודש אב. ואז תהיה צרה בישראל, שלא היתה כמותה בעולם, וינוסו בצריחים ומערות ומדברות.

וכל אומות העולם ייטעו אחר אותו רשע, שטן-ארמילוס, חוץ מישראל. וידקור שירון את נחמיה, ויספדו כל ישראל את נחמיה בן חושיאל שנהרג, ותהיה נבלתו מושלכת לפני שערי ירושלים וחיה ועוף לא יגעו בה. ולאחר אחד וארבעים יום, יקברהו הקב"ה בקבורת בית יהודה.

ואני, זרובבל, הוספתי לשאול למטט' שר הפנים על אותות נגיד ברית עם קדושים, ויאמר לי: העגל הזה הוא ירבץ, ויכרת סעיפה של הכרך הזה, היא נינוה עיר הדמים, והיא רומא רבתי.
ואמרתי לו: אדונִי, מתי קץ?

ויבוא, וידבק בי, ויאחז בידי, ויביאני בית הליצות, ויראני שם אבן שיש, ולה כפני בתולה אשר לא ידעה איש.

ויאמר אלי: מה אתה רואה?
ואומר: אני רואה אבן אחת, בדמות אישה, ודמות פניה כאישה יפהפיה.
ויען המדבר אליי, ויאמר: האבן הזאת היא אשת הבלייעל, ובשעה שידעה (את) אותו הבלייעל, ותהר, ותלד את ארמילוס, והיא תהיה ראש לכל עבודה זרה, והדבר הזה בנבואת ה' אל זרובבל.

הקישור המלא:2

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=24&topic_id=2422492&forum_id=19892
אני לא אלוהים אני חלק ממנו