כתב נושא: אנטישמי: מעריץ יהודים אמיצים, מזלזל ביהודים פחדנים  (נקרא 3117 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא הרבה אחרי נצחון ששת הימים:

ההקלטות תיעדו את ניקסון עצמו וזכורות בעיקר בשל פרשיית ווטרגייט שנקשרה בהם והביאה להפלתו. איבתו של ניקסון ליהודים הייתה ידועה כבר, אך ההקלטות מגלות כי הייתה אצלו הפרדה בין יהודים אמריקנים, אותם תיעב, לישראלים - אותם העריץ.

בהזדמנות אחרת, אמר ניקסון ליועציו היהודיים, בהם קיסינג'ר: "הבעיה שלכם זה חוסר ביטחון. רוב היהודים הם חסרי ביטחון עצמי, לכן הם צריכים להוכיח דברים כל הזמן".

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=22396&cat=1&scat=3

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא חושב שהוא היה אנטישמי, הוא בז לפחדנים (בצדק) וכל היהודים שהכיר היו פחדנים. את היהודים הכביכול אמיצים הוא כן העריץ, לכן לא נראה לי שנכון להגדירו אנטישמי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני לא חושב שהוא היה אנטישמי, הוא בז לפחדנים (בצדק) וכל היהודים שהכיר היו פחדנים. את היהודים הכביכול אמיצים הוא כן העריץ, לכן לא נראה לי שנכון להגדירו אנטישמי.
הוא גם קרא לקיסינג'ר "היהודון שלי", אבל עזוב, גם זה כנראה לא ישכנע אותך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

והמסקנה:

פחות שמאלנאצים-גלותיים שונאי-יהדות תבוסתניים-התאבדותיים יש"ו שר"י = פחות אנטישמיות.    

אם כי עליי לציין שאנטישמיות פאסיבית, וחיצונית (מהגויים, לא מיהודים עם שנאה-עצמית), מועילה לעמנו, כי היא מזכירה למתבוללים-המתיוונים-היהודונים מי הם. על כל פנים, כל הגויים שונאים את א'לוקינו ואת דתנו, תומכים בכיבוש אדמתנו, ומתאכזרים אלינו בנאציות, אז אין לנו סיבה לרחם ולו-טיפה על אף אחד מהם (אלא להיפך, עלינו להילחם עם כל הגויים-אויבינו), בין אם הם-כיחידים אנטישמיים או לא. אני מאחל שהנקמה על כל הגויים תבוא בע"ה בקרוב, אמן כן יהי רצון!                      
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא גם קרא לקיסינג'ר "היהודון שלי", אבל עזוב, גם זה כנראה לא ישכנע אותך.

קיסינג'ר היה יהודון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
קיסינג'ר היה יהודון.
נכון, אבל לא בגלל זה ניקסון כינה אותו כך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נכון, אבל לא בגלל זה ניקסון כינה אותו כך.

ניקסון בז ליהודים בגלל התנהגותם, לא בגלל דתם. עובדה שאת היהודים בישראל הוא כן העריץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ניקסון בז ליהודים בגלל התנהגותם, לא בגלל דתם. עובדה שאת היהודים בישראל הוא כן העריץ
גם הפולנים האנטישמים העריצו קציני צה"ל לאחר מלחמת ששת הימים, שמחת זקנתי...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם הפולנים האנטישמים העריצו קציני צה"ל לאחר מלחמת ששת הימים, שמחת זקנתי...

יש בזה משהו