0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
וצאי ברית המועצות לשעבר תמיד נתפסו בעיני כחיות פרא שרק מחפשים להשתכר וללכת מכות. הרוסים שהתחילו איתי מכות על שטויות בהחלט מייצגים בעיני את יוצאי חבר המדינות בישראל.
רון, תקן אותי אם אני טועה, אבל אתמול אתה אמרת על רוסיות שהן טיפשות וזנותיות וכו', נכון?
הונלולו הוא הדובר הראשי של כלל השמאל בארץ ולא ידעתי?
מה שבראש נועד לדברים לא רציניים מאידך, זאת לא הפעם הראשונה שאתה מבטא את שנאתך ליהודי ברית המועצות לשעבר.
כי האנשים האלה תמיד עשו לי רק צרות. גם אתה שאתה כל הזמן אומר כמה אתה מת להניח את הידיים שלך עליי.
פ... פר... פרו... פרוב... פרובו... פרובוק... פרובוקצ... פרובוקצי... פרובוקציה?
פ... פר... פרו... פרוב... פרובו... פרובוק... פרובוקצ... פרובוקצי... פרובוקציה?רון תפסיק לחפש פרובוקציה ותתעסק בעיקר... הונלוהוהו לא דובר של כל השמאל בישראל ואני בטוח שיכולת לחשוב על זה ואני גם בטוח שחשבת על זה לפני שכתבת את הפוסט.
איך שהתשקורת השמאלנית משמיצה את אחינו מברה''ב זה לא פרובוקציה?
בס''דמעניין שאותם בוגדים מהערב רב ששונאים את המזרחים גם שונאים את היהודים מברה''ב. כאן בתנועת הימין האמיתי, אני שואפים להקים שיתוף פעולה בין המזרחים, היהודים מרוסיה וכל עם ישראל להפנות את תשומת ליבנו נגד האוייב מספר אחד של כולנו - הערב רב שמשתלט על המדינה.
איך היא מציגה אותם?
בס''ד כמעט כל יום מייצגים את היהודים מרוסיה כאילו הם שיכורים או זונות או פושעים חס וחלילה.עובדה היא שהרוב המכריע של אחינו מברה''מ הם אזרחים טובים ונאמנים שתורמים המון לישראל. אבל יש יהודים שבאמת הורסים את המדינה. לא הרוסים ולא המזרחים ולא האשכנזים ולא האתיופים. אז מי הם היהודים שהורסים את המדינה באמת? בוגדי הערב רב בתשקורת, בג''ץ, צה''ל, החברות הגדולות, מערכת החינוך וכל מוסדות הממסד הבולשביקי.
בס''דכל כתבה על אזה שיכור שמרביץ לאישתו ונעצר או על רוצח או אנס - התשקורת אוהבת כשיש מקרה כזה מעולי ברה''מ. אבל בוגדי התשקורת לא אומרים לנו שבד''כ הם לא יהודים מרוסיה שעושים את זה אלא גויים. ומי הביא את הגויים האלה לא''י? אותו ערב רב שעכשיו מתלונן על הרוסים כל הזמן.
מה? ושזה לא רוסי והתקשורת מפרסמת זה כי הם שונאים אשכנזים? ושפשוט מפרסמים את השם בלי לציין שהוא עולי מחבר העמים?זה טענה מאוד מוזרה
בס''דלמה התשקורת לא מדווחת על איך עד 50% מהערבים מתחתנים עם האחיות שלהם? האיסלאם מעודד אותם נישואין בין אחים ואחיות.
מספר היהודים מרוסיה שעושים דברים כאלה קטן מאוד. מספר הערבים שעושים דברים כאלה עצום. אך התשקורת מדגישה את המיעוט הקטן של הרוסים שמתנהגים ככה כי התשקורת מסיתה נגד אחינו כמו שהם תמיד עשו גם נגד אחינו המזרחים.
חבר'ה מה הבעיה שלכם עם רוסים? הם אנשים מצויינים ואני מדבר מניסיון.
נסה לעבוד איתם. אם תעז לעשות איזה דבר קטן שלא ממלא את שביעות רצונם סביר להניח שהם ינסו לעשות לך פנס בעין.