0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
בס"דאת כולם.. אבל בעיקר את דווקא-כך,יוסי1,מתן,הגולה-בארץ,האלקשי,גור-אריה,דניס,נץ,אחים-באמת.
אני בוחר ב-Honlohoho הוא תורם המון לפורום.
אבל אני לא ימני
באיזה יד אתה כותב?חוץ מזה התרומה שלך לפורום כ"כ גדולה שההבדלים בין ימין לשמאל נמחקים.
לא הייתי אומר. ואני כותב ביד ימין, אבל עם יד ימין גם שלשלתי לתוך הקלפי פתק של "קדימה" בבחירות האחרונות.
מספיק ימיני בשבילי
אז למה כל כך שונאים אותי פה בפורום?
שונאים? לא דוקא.מתווכחים איתך בלי סוף? בהחלט.לא כול אחד כאן חולם להתיז את דמך ובאמת שאינינו רוצים לבנות מחזה ריכוז והשמדה (על שם רבין) בשביל שמאלנים ואנשי מרכז ואנשי ימין מזויף.בקשר לציטוט שלך-אל תתווכח עם ילדים קטנים כי אחרת אנשים לא יידעו להבדיל ביניכםיש אחד הרבה יותר מוצלח-לעולם אל תתווכח עם טיפשים - הם יורידו אותך לרמה שלהם, ואז ינצחו אותך עם הניסיון שלהם.
אמת.יש בפורום לא מעט אנשים צעירים בלשון המועטה של המילה.אבל ילדים קטנים כמו שאתה מגדיר אותם אינם עם מבוזבהז הם העתיד שיש לנו בסופו של דבר.מי שהיום רק לומד ללכת בעוד כמה שנים יוביל אותנו קדימה (או יהרוס את המדינה סופית)סליחה אני חייב להיות ציני קצת...אני מקווה שאתה מבין שאיומים אם בקבו'ק בירה שבור זה לא בדיוק הגישה המכובלת בפורום וגם לא הדרך הרשמית של הפורום.במקרה של איום מפורש עליך שלח הודעה למנהלים היה כאן כבר מקרה של בחור ימני שסולק מהפורום בגלל תגובות לא מתאימות.כדי שתבין שאיננו STORMFRONT או אתר ניאו נאצי אחר חס וחלילה יש לנו הרבה יותר חופש לצד המתנגד לנו ממה שמערכת התגובות של העיתון הארץ.
כשאני אומר "ילדים קטנים" אני מתכוון מבחינת האופי, לא מבחינת הגיל. יש כאן בני 17 שאפשר להתווכח איתם. ואם להגיד לך את האמת כל אלו שמאיימים עליי שיאיימו עליי עד מחר, בלאו הכי אני לא מתכוון להגיד להם איפה אני גר. ומה שאמרת על בקבוק בירה, גם אני כרגע תחת השפעת אלכוהול, שתיתי יותר מדי יין...
כן אז יש כאן ילדים בני 17 ומטה ,אבל הם יודעים לפחות איך לדבר לא כמוך ,המושומוקו