לע''ד, נפלת במלכודת של התשקורת.
חיים, אם הייתי נופל במלכודת של התקשורת, אז גם הייתי שמאלן יפה נפש שמרחם על תושבי עזה, ובטח שלא הייתי גר ביישוב שנמצא על "אדמה גזולה".
אני מכיר את המצב בישראל (כזכור, אני חי בה) ויש מסביבי הרבה אוהדי בית"ר.
כנראה שטעיתי בצורה שבה ניסחתי את דבריי, ואני מתנצל ואומר שזה לא רוב האוהדים, אלא מיעוט מורגש, שהרי רוב אוהדי בית"ר הם אנשים שלא שומעים עליהם יותר מדי. כמו כל קבוצה ממוצעת.
כדורגל לא מעניין אותי, ואני אפאתי לחלוטין בקשר לקבוצת הכדורגל בית"ר ירושלים, אבל אוהד של כל קבוצה שינהג באלימות, לא יתקבל אצלי בעין יפה.
כנראה שאני (אולי כמיעוט בפורום) מהדור הישן, שעוד מאמין בדמוקרטיה ובשלטון החוק, גם כשהדבר לאו דווקא לטובתי או ל"טובת המפלגה".
מילא אם זאת הייתה איזו מטרה גדולה, כמו שחרור יהודי ברה"מ לשעבר או השגת עצמאות יהודית בא"י, אבל מסיבות של תחרות ספורטיווית?
ואם תאמר שרק מדובר באוהדים שצועקים נגד ערבים ושמאלניים, האם אתה מאשים את רוב הצועקים האלה באלימות יתרה?
אני מאשים באלימות יתרה רק את זה שאלים בצורה יתרה. צעקות אצלי זה בסדר גמור (כשזה בזמן ובמקום המתאימים, וכשזה מכוון לאנשים המתאימים), אבל דברים אחרים (כדוגמת נפצים, שכזכור גרמו לקטיעת מספר אצבעות של מאבטח במשחק כדורסל) לא.
בסופו של דבר אני מדבר בעיקר לא על מקרים של ערבים או שמאלנים מובהקים, אלא על מקרים אחרים (אלימות כלפי שחקנים מקבוצות אחרות וכד').
האם זאת צביעות מבחינתי להגיד שאני בעד כשהם עושים את זה לערבים ונגד כשהם עושים את זה ליהודים? אולי כן בעיני אנשים מסויימים, אבל מבחינתי לא.
בכל מקרה, אני לא יודע אם הדברים שלי שכנעו אותך, וזאת גם לא המטרה שלי. אני פשוט בא במטרה לבקר מעשים מסויימים של אוהדי בית"ר, לצד השבחים שלהם הם זוכים בפורום (שאולי מוצדקים, ואולי לא). בכל מקרה, אני לא מצפה לקבל ציון לשבח בזמן הקרוב
, אבל ככה זה כשמשמיעים ביקורת.