ומי זה אתם?
לכל אחד ואחד יש פה דעה אישית,רק כך אתה בדיוק כמו השמאל עכשיו שלא מוכן לקבל דעות אחרים של אנשים.
אחי אין טעם להתעצבן,תמיד אפשר לדבר על כל נושא בפורום אבל שתבין שלכל אחד יש דעה אישית על הציונות ובצדק.
אתה רוצה לדבר על הציונות החילונית אז אפשר לפתוח על זה אשכול אבל לא להתעצבן.
הו, גאון הדור אתה - בבי"ס לא לימדו אותך את הבנת הנקרא?
אני לא מוכן לקבל דעות של אחרים - איפה כתוב בתגובה שלי שאיני מוכן לקבל דעות של אחרים או שאני פוסל אותן?
אני לא פוסל את הדעות
שלכם, כן
שלכם, אותם דעות שבאות ומציגות אותי כשפל ובוגדני!
ואתה גם בא ואומר לי לא להתעצבן ובאותו זמן מוסיף שלכל אחד יש את דעתו האישית על הציונות ובצדק?
דעןת אישית כמו אלו:
"בס"דציוינים=שונאי ה' ולכן אני שונאת אותם!ואני לא צריכה לעשות להם קוצ'י מוצ'י כדי לקרב אותם.."
איפה ההיגיון פה? את מכלילה את כל קבוצות הציונים, כולל אותך שנכללת בציונות הדתית, לכאורה, את בטח עוד נערת גבעות מטומטמת שלא מבינה שבכך שנלך וניישב כל מקום(שזהו דבר מקודש) נמנע את ההתפשטות של הסרטן בתוכנו? יש לי שאלה החלקת על השכל? את חושבת שזה באמת ימנע בעתיד לבא לפנות יישובים, את חושבת שלצה"ל היה בעיה לפנות את ימית, כמה כלובים והנה לך גן חיות לתפארת מדינת ישראל.
"בס"ד
ציוינים החוצה!-ציוינים=בוגדים בא"י ובתורה הקדושה! גם 1 וגם "
עוד אימרה חכמה, גאונית פשוט מה אגיד - החכמה נובעת משם כמעיין!
"בס"ד
רק הציונות-הדתית תצליח.
בלי אמונה בבורא-עולם זה לא יילך לנו."
בורא עולם אוהב שמאמינים בו, אבל בא אני אגיד לך משהו חבוב, הוא גם כמונו אוהב לנוח, הוא רוצה שקודם אנחנו נפעל ואז הוא יצטרף אלינו, כמובן פועלים, פועלים אבל אם אין רוח אז איך זה עובד?
אז לפני שאתם פה פותחים את הפה, אני מבקש מכם בשם העם היהודי - לחשוב!