נץ, אני מתנצל אם דבריי נשמעו כדרישה או ציווי, אך לא זאת הייתה כוונתי.
אני פשוט הצגתי את דעתי בסוגיה.
אגב, אני נגד כל מיני החלטות ומשאלים שקובעים כי מילה מסויימת לא מותרת לשימוש.
נץ, בעניין וולטיר והפילוסופים ההומניסטים, מה עמדך בקשר לזכותה הטבעית של כל קבוצה להתאגד ולצעוד בחופשיות, גם אם זהו מצעד גאווה בירושלים?
א.) התנצלותך התקבלה, סולח.
ב.) זכותך המלאה להציג דעתך בנדון (ולהבהיר שזו דעתך בלבד! כשם שאני עשיתי זאת הדבר הוא נחוץ בנושאים עליו ישנם מחלוקת עמוקה בין חברי הפורום).
ג.) גם אני החלטות ומשאלים נגד מילה כזו או אחרת, מדובר בבולשביזם צרוף שאנו בפורום יוצאים נגדו, יש דברים שיש נגדם הסכמה גורפת בפורום כגון: ניבולי פה, דיבור מיני/וולגרי, ומילות תואר כגון: נאצי (אלא אם כן מדובר באותו רוני, שאני אישית מעדיף לקרוא לו ניאו-נאצי, מסיבות לשוניות-פוליטיות והיסטוריות), קאפו, היטלר (כמו האסוציאציות שעושה פה השמאל חדשות לבקרים), גבלס, איש SS, שליחת אנשים (מטאפורית) לתאי גזים וקרמטוריום (דהיינו ייחולים ואיחולים למצב שכזה בעתיד), ציטוטים כמו: "חבל שהיטלר..." וכו' וכו'.
מה שאני כן אראה כשימוש ראוי אבל מעורר מחלוקת בפורום (וזו דעתי הבלעדית) הם מילים כמו: קאפו, יודנראט, גטו (לא המצאה נאצית), קלגס, גזען.
ד.) עמדתי לגבי חופש התאגדות וצעדה של קבוצות שונות וכן מצעד גאווה- אני רואה בחיוב חופש התאגדות של קבוצות פוליטיות בעלי דעה שונה משלי, אבל אינני רואה בחיוב מתן חופש כזה לכאלה שרוצים למנוע ממני את חופש ההתאגדות (ראה זו כשלילת נגד, אידאולוגית) דהיינו- מרץ, עבודה, קדימה, וכו'.
אין חופש כזה לאויב, דהיינו מוסלמים (עד לגירושם הכולל והסופי מהמרחב), אין חופש כזה לבוגדים דהיינו- קומוניסטים, אנרכיסטים, מרכסיסטים וכו'.
ואין חופש כזה לבעלי סטיות מיניות כי זה נוגד את עקרונות הדת שלי הדת היהודית באופן המוחלט ביותר.
כל מי שלא ברשימה הזו דהיינו: חרדים, מפד"ל-איחוד לאומי, ליכוד וכל תנועה ורעיון אחר שלא שולל ממני זכות להתאגד, אין לי נגד זכותו להתאגדות ולו דבר.
כל זה לא בה לומר שאני בוודאות רוצה דמוקרטיה מוחלטת כמו ארה"ב, לדוגמא, אלא אני דוגל במונרכיה דתית שם כבר המלך כבר יקבל החלטה למי מגיע זכות ההתאגדות, באם זה יהיה אני, מי שאמרתי לעיל, תהיה לו את הזכות להתאגד ולצעוד, ואלא שאמרתי שלא...אין צורך לומר מה תהיה התגובה.