HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: קיצוני ימני על ינואר 07, 2007, 17:37:58
-
ערבי נאצי דקר 2 שוטרים.מצבם אנוש.
למה השוטר השני לא ירה בערבי לפני שזה תקף אותו?!
מה קורה לנו,קיבינימט?!
-
אם השוטר השני היה יורה בערבי, הוא היה נשפט על "רצח" ונידון למאסר עולם. הרי מדינת ישראל היא דמוקרטיה, לא? חיי ערבים נאצים שווים יותר מחיי יהודים, כך המערכת המשפטית בארץ רואה זאת. זו לא הפעם הראשונה שדברים כאלו קורים, אני מכיר אישית אנשים שערבים איימו עליהם עם סכין. גם עלי איימו שלושה ערבים כשהייתי בן 15, רק שבמקרה שלי גם חטפתי מהם מכות.
-
זה שוב פעם מוכיח שיש כאן מכת גניבות רכב על רקע אידאולוגי מצד הערבים+הרג יהודים תוך כדי, שתי ציפורים במכה אחת מבחינתם.
-
שוב עולה הצורך בגזר דין מוות לערבים במערכת המשפט הישראלית,
אם איזה ג'וק ערבי יידע שהוא צריך לוותר על חיים של ניגוב לַבּנה ועישון נרגילה בשביל איזה סובארו, הוא יחשוב פעמיים
-
מתברר שזה בדואי... ;D
-
מתברר שזה בדואי... ;D
מה זה משנה אם הוא בדואי, "פלסטיני", מצרי, סורי,...? הוא ערבי. הוא חלק מאותו זבל בלתי אנושי שנקרא העם הערבי.
-
הערבים הם לא הבעיה. האחראים העיקריים הם שונאי ישראל שיושבים בשלטון. התמונה שצריכה לעלות בדמיונכם היא לא איזה ערבי מלוכלך דוקר את אחד השוטרים אלא אולמרט בכבודו ובעצמו מוציא סכין ודוקר את השוטר היהודי, וציפי לבני עוזרת לו לתחוב את הלהב עמוק יותר. הג'וקים הערביים בכלל לא רלוונטיים.
-
לא שלא חסרים ערבים דוקרים אבל לא כל הדקירות מקורם בערבים.
ורוב המשטרה שמתי לב הם ערבים במיוחד בערים שיש בהם אוכלוסייה ערבית (בעצם בעיקר) והם ממלאים את הדרג הבינוני במשטרה בדרך כלל והם תמיד השוטרים הרעים , פעם אחד שם לי רגל בלי שעשיתי לו כלום והתחיל להרביץ קללות ברוסית על ערבים , מה גם שלא יכלתי לעשות כלום במצב הזה אחרת עוד היה עוצר אותי.