HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: Aaron על ספטמבר 25, 2007, 23:09:42
-
האם מנסים מוסלמים להשתלט על ארה"ב?
במסמך שאותר בביתו של מוסלמי אמריקאי הנשפט בעוון מימון טרור נמצאה הוכחה להתארגנות כלל מוסלמית להשתלטות על ארה"ב.
שמעון כהן
בדאלס שבארצות הברית מתנהל בימים אלה משפטם של חבורת מוסלמים השייכים לארגון האחים המוסלמים. המשפט מתנהל בשל חשד של הקבוצה המכונה Holy-Land Foundation (מייסדי ארץ הקודש) למימון טרור.
על פי דיווח ב'דאלאס מורנינג ניוז' במהלך משפטם של חברי הקבוצה הוצגו מסמכים מפלילים שנחשפו בפשיטה של המשטרה בבתיהם.
מסמך אחד משך את תשומת הלב בהיותו רמז לכוונות שיהיו שיגדירו אותן מגלומאניות, אך מבחינת מערכת הביטחון האמריקאית מדובר בכוונות מטרידות למדי. על פי האמור במסמך פעילותה של הקבוצה אינה אלא חלק ממהלך מוסלמי כולל שנועד להביא להשתלטות איסלאמית על ארצות הברית תוך הרס מערכותיה השונות. כך מדווח המרכז הירושלמי לענייני ציבור ומדינה.
במסמך שאותר, כאמור, בביתו של אחד הטרוריסטים, נכתב כי חובה על הפועלים מתוך מגמותיה של ההתארגנות להפנים שמדובר במהלך שאינו אלא ג'יהאד כולל ומטרתו היא הרס תרבות המערב מתוכה.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/167022
לדעתי גם ערביי ישראל תכננו מרד למקרה שתהיה מלחמה רצינית על ישראל, וישראל תיהיה על סף קריסה.
-
רצוי לקרוא את ספרו של הרב כהנא הי"ד.
http://www.hameir.org/books/liskim/
-
ערביי ישראל כבר עשו מהומות על רקע האינתיפאדות .
באנגליה ובארה"ב יש המון מוסלמים שמסיתים לשואה לכל מי שלא מוסלמי .
המוסלמים המקומיים האלו לא יהססו להצטרף לכוח חיצוני שיגיע בשם האיסלאם.
ותודה על הקישור לספר של הרב כהנא זצוק"ל .
-
נראה אם הם למדו משהו, אני בספק...
בכל מקרה זה רעיון מצויין לחיים לתוכנית אנגלית
-
אין דו קיום איתם!
אך..כהנא כול כך צדק..
-
המוסלמים רוצים להשתלט על כל העולם, הם הולכים בעקבות גרמניה הנאצית שם אמרו: "היום גרמניה, מחר כל העולם".
יש אצלם רק שני אזורים בעולם דאר אל איסלם ודאר אל חארב! אין אופציה שלישית, יש או מלחמה או כניעה.