HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: Aaron על ספטמבר 24, 2007, 19:37:02

כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: Aaron על ספטמבר 24, 2007, 19:37:02
תראו מה קורה כשההיטלר החדש- אחמדיניג'אד יש"ו מגיע לארה"ב - יש הרבה הפגנות נגדו ומאומה די גדולה, בצדק כמובן!. אחמדינג'אד הוא מכחיש שואה נאצי ותומך בהשמדת ישראל.
עכשיו תראו, אבו-מאזן יש"ו (עבאס) הוא בעצמו מכחיש שואה, וחוקת הפת"ח תומכת בהשמדת ישראל והעם היהודי, אבל אולמרט נפגש אית ואפילו נישק אותו, ולא הייתה אפילו הפגנה אחת נגד זה בישראל.

למה לישראלים לא אכפת שראש הממשלה שלנו נפגש עם מכחיש שואה? למה לא אכפת לישראל שחוקת הפת"ח תומכת בהשמדת ישראל ושוללת את קיומו של העם היהודי?

תחשבו שבוש היה נפגש עם בין-לאדן ומנשק אותו. זה בדיוק אותו דבר כמו שאולמרט נפגש עם אבו-מאזן. אבו מאזן אחראי לרציחתם של אלפי יהודים. אם בוש היה נפגש עם בין-לאדן והיה חוזר לארה"ב, העם האמריקאי היה המחסל אותו, במקרה הטוב הוא היה יושב בכלא עד סוף ימיו בתנאים הכי קשים.

מה זאת האדישות הזאת? מה קורה לעם ישראל?
כותרת: כי העם-מטומטם
תגובה על ידי: IRON_MAN על ספטמבר 24, 2007, 19:55:09
לכן הציבור משלם...
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: שלמה על ספטמבר 24, 2007, 20:00:46
בסוף ימותו עוד 6,000,000.
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: נץ וגאה בזה על ספטמבר 24, 2007, 21:45:26
60,000,000 מוסלמים זה מי שבסוף ימות.
וזה רק הסיפתח.
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: שלמה על ספטמבר 24, 2007, 21:51:33
60,000,000 מוסלמים זה מי שבסוף ימות.
וזה רק הסיפתח.

אני אישית לא חפץ במות 60,000,000 מוסלמים.
אני חפץ במדינה יהודית בגובולות ההבטחה.
זה המצב האידאלי שלי.
מצידי שבערב,במרכז אסיה,בצפון אפריקה ובטורקיה יחיו להם מוסלמים בהמוניהם.
אני חושש לכך שהאויבים שלנו שאינם רק ערבים או/או מוסלמים ישמידו את הקיבוץ היהודי אשר בציון ובכך יניחו על העם היהודי מכה קשה.
בזמן האחרון יש לנו אויבים חדשים הם אינם ערבים.
הם גם לא מוסלמים.
ונצאולה,צפון קוריאה,תנועות רבות באירופה המערבית,רוסיה הפרובוסלבית ועוד.
אנחנו ניצבים לא רק נגד 1,400,000,000 מוסלמים אלה עוד כנגד רבים אחרים ובסופו של דבר נגד כולם.
תנו להם זמן.
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: נץ וגאה בזה על ספטמבר 24, 2007, 21:56:29
הבעיה היא, שלמה, שהציויליזציה האיסלמית היא לא רק הבעיה שלנו אלא של המערב בפרט ושל כל שאר העולם בכלל.
גם אם הם מסרבים בתוקף להפניןם את זה.
להביס את הציויליזציה האיסלמית ולהשיג את גבולות ההבטחה, שאני בין הראשונים שרוצה בכך וזהו חלק חשוב מתפיסת עולמי, לא יהיה מנוס מהשמדה רחבה בעולם האיסלמי בכלל ואצל הערבים בפרט.
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: דוקא_כך על ספטמבר 24, 2007, 22:11:25
הבעיה היא, שלמה, שהציויליזציה האיסלמית היא לא רק הבעיה שלנו אלא של המערב בפרט ושל כל שאר העולם בכלל.
גם אם הם מסרבים בתוקף להפניןם את זה.
להביס את הציויליזציה האיסלמית ולהשיג את גבולות ההבטחה, שאני בין הראשונים שרוצה בכך וזהו חלק חשוב מתפיסת עולמי, לא יהיה מנוס מהשמדה רחבה בעולם האיסלמי בכלל ואצל הערבים בפרט.
נכון מאוד.  המוסלמים מושבעים ע"י הדת הנאצית שלהם להשמיד את כל הלא-מוסלמים, לכן אין לנו ברירה אלא להשמיד אותם.  לא יתכן דו-קיום עם מוסלמים, מכיוון שמה שאנו מחשיבים כתקופת "שלום", עבור הישמעאלים זו בסך הכל חודנה, הפסקה להתאוששות והתחזקות לקראת המאבק הבא עם ה"כופרים".  כל עוד קיים איסלם ומוסלמים בעולם, לעולם לא יהיה שלום.
כותרת: האדישות המוזרה
תגובה על ידי: שלמה על ספטמבר 24, 2007, 22:34:03
אני חושב שבקרוב מאוד המוסלמים עד כמה שהם אגריסיבים וברברים יפסיקו להיות האויב המרכזי שלנו.
כבר עכשיו אנחנו נילחמים לא בסוריה או בלבנון אנחנו נלחמים בבובות של רוסיה וסין.
ברית שנחאי הינה ציר הרשע האמיתי ואירן סוריה ומדינות אחרות אינם יותר מאשר בובות בידים של קרמלין.
סימו לב מדינות ערביות חילוניות למדי שזה בימינו רוב המדינות הערביות ממשיכות להיות אגרסביות.
הבעיה באה ממוסקבה ומבייג'ינג.
המוסלמים הינם רק החומר בידי אלה שרוצים לשלט בעולם.
ולכן סיבה שלא ישליכו עלינו אלה עמים נוספים.
או אפילו במיקרה קיצוני יפלשו לכאן ללא בובות.