HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: Aaron על יוני 19, 2007, 21:35:33
-
דווקא בימים שהאנרכיה ברשות הפלשתינית משתוללת, אישרה המועצה לזכויות אדם של האו"ם את מנגנוני פעולתה שמעניקים דגש רב להפרות ישראליות ומתעלמים ממעשיהם של פלשתינים.
NRG http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/597/544.html
האו"ם הזה כבר עבר כל גבול. יש להחריז עליו כאל ארגון עויין.
-
הפתרון הכי פשוט: להעביר את משרדי האו"ם לשדרות. שיקיימו את כל הדיונים הדפוקים שלהם שם, שיקבלו החלטות בשדרות. או בקרית שמונה.
ואז אני רוצה לראות, כמה מהר ובמי הם יתמכו.
-
אני משתין על האום.
מתי ישראל תקבל שכל ותיתנטק מהאום האנטישמי המסריח הזה.
אנחנו יכולים לאיסתדר טוב מאוד בילעדי הנוולות האלה.
-
אני מסכים עם אנדרגראונד,לא צריכים לשים על האום בכלל
-
האו"ם הוא אנטישמי מובהק צריכים להתעלם מהם.
-
אני מסכים איתכם ב 100%, אבל בינתיים שהשמאל חלק מהאום, שיעבירו את המשרדים לשדרות או לקרית שמונה
-
האו"ם הוא אנטישמי מובהק צריכים להתעלם מהם.
אסור להתעלם מאנטישמים, צריך להלחם בהם.
-
הם גם די מתעלמים מאיתנו
-
במשך אלפיים שנה היהודים היו נרדפים והיו צריכים שהגויים יגנו עלינו , והם רק השפילו ,דיכאו ,אנסו ,רצחו ועינו אותנו ולא היה לנו מה לעשות והיום כשיש לנו ב"ה מדינה ואנחנויכולים להגן על עצמנו אז אנחנו מתרפסים אליהם , כלום לא השתנה אלפיים שנה הם שנאו אותנו והם עדיין שונאים אותנו אחנו צריכים לסמוך אך ורק על עצמנו די לתבוסתנות!!!!
אני גאה להיות יהודי ואני שונא גויים(כן,אפילו שזה נשמע גזעני)אמנם לא כולם רעים תמיד יש חסידי אומות העולם אבל אלה מעטים אני שונא אותם ומתנער מהם אני לא קשור אליהם ולא רוצה שום קשר איתם אני יהודי גאה שבמשך אלפים שנה רק עינו ורצחו את אבותיו וגם היום הם לא השתנו.
אני יהודי גאה ואני לא סולח!!!
האו"ם ל מעניינים אותי ואני לא מעניין אותם פשוט צריך להתנתק מהם אנחנו יהודים ויש לנו מוסר אמיתי לא כמו של הגוים!!!
"עם לבדד ישכון" מה לעשות?? זה העם שלנו