HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: Aaron על מאי 30, 2007, 13:38:42
-
אפילו השמאלני הקיצוני הזה אמר שצריך לנתק להם את החשמל.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/588/494.html
-
לממשלה שלנו חשובים כל כך תושבי עזה, אך כל הנפגעים בגוף ונפגעי הנפש (כל ההמונים שלוקים ב"הלם" או "נפגעי החרדה") כנראה שפחות מעניינים אותה.
מעניין מה ארה"ב הייתה עושה.
-
ארה"ב כמו כל מדינה נורמלית אחרת הייתה כבר ממזמן מוחקת את עזה וזה גם לא היה מעניין אף אחד בעולם.
-
ארה"ב וכל מדינות אירופה ומדינות האיסלאם ה"נאורות" שמתנגדות לכיבוש
כבר עשו את מה שהם מאשימים אותנו( בין היתר עלינו)
וטבחו קיבינימט בכל תושבי המקום דיר באללק יהיה איזה קבוצה פנאטית כמו פלסטינים.
רק בישראל זה ככה.
-
ולכתוש אותם מהאוויר.
-
ולכתוש אותם מהאוויר.
רק שהכתישות לא יהיו כמו הכתישות שהיו במלחמת לבנון האחרונה.
-
חשמל?
נו באמת אפשר לחיות בלי חשמל
צריך לנתק להם תחמצן!
-
חחחח לצערי את החמצן אנחנו לא מספקים לנו ואתה מבין שאי אפשר לחנוק את כל הערבים(למרות שזה היה יכול להיות מגניב)
נראה אותה מסתדרים בלי חשמל מים וכל מה שאחנו מביאים להם
-
אבל מים אנחנו כן מעבירים להם, כל מה שצריך הוא להמשיך להזרים להם את המים, רק הפעם בתוספת של ק"ג! (לא צריך יותר מזה) של נבגי אנתרקס מהונדסים גנטית, אני מבטיח לכם שאחרי שבועיים גג! אין עוד נפש חייה ברצועת עזה.
-
מה הטמטום הזה?
למה במלחמת לבנון האחרונה לפני שצה"ל תקף הוא פיזר כרוזים?
צריכים להפציץ ולכתוש אותם בלי התראה ומצדי שימותו אזרחים "חפים-מפשע" למה לא עושים זאת בעזה וגם בלבנון? למה מודיעים להם מה הטמטום הזה? זה ממש פאטתי.
למה החמאס והחיזבאללה מודיעים לנו לפני שהם משגרים עלינו טילים?
איך אפשר לשנות את החוקים המטומטמים הללו?
מה צריך לעשות כדי שצה"ל יוכל לתקוף בלי להודיע לאף-אחד?
-
אתה התבלבלת רן אם הצבא לא יודיע למחבלים אז המחבלים יהרגו ואם המחבלים יהרגו אנו ננצח ואם ננצח לא נפנה התנחלויות ואם לא נפנה התנחלויות ממה יתפרנסו השמאלנים?
גם רן מחבל פצוע אנו לוקחים לבית חולים שלנו ומטפלים בו חינם.
נניח רן שחס וחלילה אתה צריך להתאשפז בבית חולים לוקחים ממך 500 שקל התחייבות אבל מחבל מקבל טיפול בחינם.
לך אין חשמל חינם רן ואין לך מים חינם ואין לך טלפון חינם אבל אתה לא ערבי רן.
אם רן אתה תבנה מרפסת בדירה שלך יהרסו לך אותה ותשלם קנס אבל אם היית ערבי היית יכול לבנות עוד קומה שלמה.
גם אי אפשר לייצר קאסמים בלי חשמל ואם לא ניתן חשמל חינם לערבים איך ירו עלינו קאסמים,איך יהרגו מאבטחים של חברת החשמל בלי חשמל חינם?
תאר לך רן שיפציצו מחבלים בלי אזהרה מחבלים יהרגו ואז נצטרך להתנצל יאשימו אותנו בגזענות ותקום ועדת חקירה.
-
צריך לנתק את עזה מחשמל ולמלא אותה בגז.