HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: zelhar על אפריל 11, 2014, 12:29:36
-
רון פונדק היה אחד מ"נערי פרס" שתכננו הסכם אוסלו הראשון. בשנים שחלפו מאז הוא היה יזם פתרונות שלום מקצועי שקיבל שכר שמן ותנאים מפנקים מכל מיני ארגונים שתכליתם השמדת ישראל ובראשם מרכז פרס לפתרון הסופי.
http://news.walla.co.il/?w=/4487/2737275
שמעון פרסקי סופד לבן טיפוחיו: "לוחם שלום ששחה נגד הזרם"
http://news.walla.co.il/?w=/4487/2737292
פורסם בפייסבוק:
https://www.facebook.com/HayaminORG/photos/a.174468925938108.54041.164378053613862/710758762309119/?type=1
-
בס''ד
ברוך השם.
-
בדרך כלל אני לא "סוגר חשבון" אחרי שאדם מת, ואני חושב שמאוד לא ראוי כשאדם מת לדבר על הדברים הרעים שעשה.
זה לא המקרה.
אחרי שברגותי נכנס לכלא, הנבלה שלח לו מכתב והביע צער, ואמר שהמאסר שלו היא טעות מרה.
אי אפשר להגדיר אותו בתור השמאל של ישראל. אפילו לא שמאל קיצוני.
השמאל של ישראל אמנם טועה, אבל לרוב מתנגד לרצח יהודים(למרות שלא פועלים נגד).
הוא לא סתם לא התנגד, אלא תמך ברוצחים בערבים בשל פעולות הרצח שבצעו. הוא איבד את הזכות(המפוקפקת) אפילו להיקרא שמאל ישראלי. הוא פשוט ימין ערבי.
טוב שמת, חבל שלא מת לפני 25 שנים.
-
ישתבח שמו לעד :dance:
איזו מתנת חג לעם ישראל O0
-
אני חושב שצריך להוקיע את הבוגדים פושעי אוסלו פומבית. כאשר יקום כאן משטר ציוני כל אותם בוגדים יעלו למשפט על בגידה חמורה בעם ובמולדת. גם מי שכבר לא יהיה בחיים כמו רון פונדק צריך למצות את הדין ולהחרים את הרכוש וההון שהוא צבר בגלל מעשי הבגידה שלו. רובם ככולם של האנשים האלה מקבלים טובות הנאה גדולות מאוד בצורת משרות בכל מיני ארגוני השמדת ישראל, הרצאות, תיווך בין אנשי עסקים וממשלות ערביות לאנשי עסקים ישראלים ויהודים ועוד.
-
איזה יום שמח לי היום....איזה יום.
אל נקמות ה', אל נקמות הופיע