HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: Rafoe על נובמבר 10, 2013, 20:35:20
-
בסוף השבוע האחרון היכה הקב"ה במדינת הפיליפינים.
סופת טייפון חזקה גבתה נכון לעכשיו כ-10 אלף קורבנות.
http://news.il.msn.com/%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%92%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%90%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%9C%D7%9C
שימו לב לכתבה שבקישור המביאה את סיפורה של אמה פרננדה - פולשת פיליפינית השוהה בישראל כבר 18 שנים ואוחזת בתעודה כחולה מאז 2007.
הכתבה מספרת לנו שהפולשת לא מצליחה ליצור קשר עם בעלה מאז סוף השבוע.
עוד מסופר לנו שלפולשת יש בארץ ילד הלומד בתיכון בתל אביב, אך לא מסופר לנו של מי הילד - של בעלה (החי מבנפרד ממנה כבר 18 שנה) או של יהודון ישראלי (שהרי פיליפיניות נשואות רבות לא מהססות להיכנס להיריון מישראלים כדי לקבל תעודה כחולה).
אני חושב שהצעד הכי חכם מצידן של הפולשות הפיליפיניות שבארץ יהיה לחזור הביתה כדי לעזור בשיקום משפחתן וארצן.
-
דווקא הצעד הכי חכם מצידן הוא לשכוח משם ולהשאר פה, כי פה יש להן חיים טובים יותר וסיוע מהבוגדים שמנסים לאזרח כמה שיותר מהן.
הצעד הכי טוב מבחינתנו הוא שכולן תתעופפנה בחזרה לשם.
-
דווקא הצעד הכי חכם מצידן הוא לשכוח משם ולהשאר פה, כי פה יש להן חיים טובים יותר וסיוע מהבוגדים שמנסים לאזרח כמה שיותר מהן.
הצעד הכי טוב מבחינתנו הוא שכולן תתעופפנה בחזרה לשם.
הבוגדים שהזכרת עוד עלולים לדרוש להביא לכאן כל משפחה שיש לה קרוב או קרובה בארץ כדי "לאחד משפחות".
-
בינתיים זה עדיין לא דרישה, אבל הם מלמדים את הפולשים לעשות את זה.
-
כמו שאמרתי בדיון אחר, זה בסדר גמור ואפילו רצוי להביא כאלה (אך ורק מאזור המזרח הרחוק - מדובר בגויים שאינם אורקים, לא רוצחים ואונסים את כל מה זז לידם, בקיצור יש בהם תרבות) לצרכי עבודה. טיפול בקשישים סיעודיים לדוגמא. אבל בשום פנים ואופן לא לתת תעודת זהות כחולה, אלא אם כן מתגיירים.
-
עדיף שהמדינה תסבסד סיעוד ויעסיקו בזה אחים ואחיות יהודים מוסמכים, מאשר להציף את המדינה בגויים.
-
עדיף שהמדינה תסבסד סיעוד ויעסיקו בזה אחים ואחיות יהודים מוסמכים, מאשר להציף את המדינה בגויים.
הפיליפינים והנפאלים דווקא שקטים לא? לא מהוים סכנה כמו הכושים והערבים.הם בקושי מדברים גם.
-
הכיבוש השקט - זו בעיה אחת.
העובדה שבעלי עסקים מעדיפים להעסיק אותם במקום לתת עבודה לצעירים ומובטלים יהודים - זו בעיה שניה.
סכנת ההתבוללות - זו בעיה שלישית.
אנחנו לא צריכים לעודד הגירה לארץ שלנו. העובדה שמהגרים כלשהם שקטים יחסית ולא עושי צרות מובהקים כמו הפולשים מאפריקה ומארצות ערב, לא אומרת שאנחנו צריכים לקבל אותם בזרועות פתוחות כמו השמאל.
כבר עכשיו הארץ שלנו די צפופה. המדינה צריכה להיערך ולהתמודד עם תנאי החיים האלה בשביל האזרחים שלה. לא בשביל כל אחד שחשקה נפשו להצטרף לחינגה על חשבון היאהוד הפראייר.