HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: הבוס הגדול על אוקטובר 21, 2013, 02:18:17
-
יהודים תתעוררו...
בזמן שממשלת ישראל מוצצת לכם את הדם ואתם לוקחים משכנתא,כדי לחיות בדירה בגודל של צימוק,ממשלת ישראל מעבירה מאות מיליונים אם לא יותר לפיתוח עיר ישמעאלית חדשה.
שימו לב לגדול הדירות ולמחירים-בעוד שבמדינת ישראל קונים בית בגודל של בין-90 ל 120- מטר ריבועי במחיר אסטרונומי שמתחיל מ-1.4 מיליון ועד 3 מיליון,ממשלת ישראל בונה בתים לערבים בגודל של 180 מ"ר במחיר של חצי מיליון שקל,אתם קולטים ? ? ? !
ומי משלם על הפיתוח?! כמובן היהודי הפראייר...
http://www.youtube.com/watch?v=w1e0bqloMLk
-
כשהילדה השמאלנית הייתה פה לפני כמה שבועות וטענה שההתנחלויות לוקחות כסף מהמדינה, אמרנו לה שהעלויות שהממשלה משקיעה בפולשים הזרים הם העול הכבד והאמיתי על תקציב המדינה ועל הכלכלה הישראלית.
וממש מתקיימת בנו הקללה הכתובה בתורה. בנותינו היו לזרים. אנחנו חורשים וזורעים והם אוספים את היבול וכו'
-
יהי רצון שיבוא על העיר הזו, יום לאחר בנייתה, צונאמי ורעידת אדמה שיחריבו את כולה עד כלות.
-
חבל על הכסף שהשקיעו בבניה ועל הבתים. במקום זה יהי רצון שהאורקים יחזרו לסעודיה מכורתם ויהודים ישבו בבתים הללו בשקט ובשלווה.
-
יהי רצון שיבוא על העיר הזו, יום לאחר בנייתה, צונאמי ורעידת אדמה שיחריבו את כולה עד כלות.
לא יום אלה חודש,תתן למקום קצת להתאכלס באופן מלא באורקים,אם כבר הרס טוטאלי אז שיקח על הדרך כמה אורקים.
-
ממשלת ישראל באמת ממנת את הפרויקט הזה?
-
מה חשבת?
-
רוואבי (בערבית: روابي; מילולית: "גבעות") היזם שעומד מאחורי פרויקט הקמת העיר הוא איש העסקים בשאר אל-מסרי, בן למשפחה אמידה משכם, בסיוע מימון קטארי ופלסטיני. על פי עדותו של אל-מסרי, עלות הבניה של העיר תהיה למעלה ממיליארד דולר, מתוכם הוא גייס 700 מליון בביקור אחד בקטאר
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%90%D7%91%D7%99
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%90%D7%91%D7%99
מי שמסתמך על ויקיפדיה הוא עיוור.
היזם שמאחורי התכנית הוא באמת בשאר אל מסרי (והוא ניסה לבנות גם במזרח ירושלים בעבר), אבל מי לדעתך מעביר כספי מסים לערבים ביו"ש?
מי לדעתך אישר את העברת הקרקע לערבים? אילו חברות בנייה בונות שם אם לא חברות ישראליות?
ממשלת ישראל אולי לא שילמה לחברות הבנייה בעצמה אבל לולא ממשלת ישראל (והמימון שלה מבחינת כספי מסים) אף לא אבן אחת הייתה קמה שם.
-
ברור שללא תמיכה של ממשלת ישראל הפרויקט לא היה יוצא אל הפועל, אבל יש מקור לכך שממשלת ישראל ממנת אותו?
-
ברור שללא תמיכה של ממשלת ישראל הפרויקט לא היה יוצא אל הפועל, אבל יש מקור לכך שממשלת ישראל ממנת אותו?
מימון עקיף הוא מימון לכל דבר.
בשורה התחתונה - ללא ממשלת ישראל שום דבר מזה לא היה יוצא לדרך.
-
על כך שללא היתרים של ממשלת ישראל התכנית לא הייתה יוצאת על הפועל אין ויכוח, אבל איך אתה יודע שמתקיים מימון?