HAYAMIN.ORG
חדשות ודיונים => דיון כללי => נושא נשלח על ידי: Rafoe על אוגוסט 14, 2012, 17:35:15
-
http://www.youtube.com/watch?v=8iwh-4iR9cA&feature
-
לדעתי יש היום בתל אביב כל כך הרבה גויים אפריקאים וממדינות שונות,שהם היו פשוט מתחילים להלחם בנו,אל תשכחו שחרב והדם שייכים לגויים.
אני לא אומר שלא צריך לעשות כלום,אבל במקום הפגנות צריך למנוע מצהל להכנס אותם,ממש ללכת בכמויות כאלה לגבול בדרום הארץ מהיכן שהם נכנסים,ולא לתת לאוטובוסים שלוקחים אותם (לחקירה לפני השיחרור לגן עדן) לעבור וממש להתפרע שם.
ההפגנות בתל אביב מזכירות לי את ההפגנות של החרדים במאה שערים,במידה ולא תהיה שם תקשורת אף אחד בכלל לא ידע שהם מפגינים ולא תהיה לזה שם השפעה.
חייבים לעצור את זה בכוח ממש לא לתת לאוטובוסים לעבור,ובמקביל להביא אנשי תקשורת מערוצים של יהודים ולצלם כיצד צהל ממש מכניס אותם בכוח לארץ.
-
אני חושב שזה אספסוף שמורכב בעיקר משמאלנים שאדישים למה שקורה בארץ פרט למתרחש במדינת ת"א. גראדים על אשקלון או באר-שבע ? לא מזיז להם תציפורן. גירוש מגוש קטיף ? מעניין להם ת'סבתא. עד שמשהו קורה בתוך ת"א מצידם כולם יכולים להתפוצץ.
-
הבעיה שהאנשים מפספסים את הדבר החשוב ביותר 70 אלף סודנים מפריאים להם הרבה יותר מ-1.6 מליון ערבים.
למה?
כי הסודנים ממש ליד הבית.
-
אם היו יותר הפגנות כאלה, זה היה עוזר. כי זה לא היה נגמר רק בהפגנות אלא גם בפעילות רצינית יותר.