HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: כהנא צדק! על מרץ 25, 2007, 12:57:44

כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: כהנא צדק! על מרץ 25, 2007, 12:57:44
ח"כ עמי אילון קורא לחברי העבודה לתמוך בשמעון פרס לנשיאות המדינה. "עלינו לגלות מנהיגות ואחריות לאומית, ולתמוך בפרס לנשיאות".


ח"כ עמי אילון, המתמודד על ראשות העבודה, יקרא למרכז העבודה לתמוך במועמדותו של שמעון פרס לנשיאות המדינה. אילון מבסס את קריאתו על החובה לגלות מנהיגות ואחריות לאומית ולהעדיף שיקולים ממלכתיים על פני שיקולים צרים, וכן על החובה לגלות תבונה פוליטית ולתמוך במועמד, שיש לו סיכויים להיבחר.

לדברי אילון, "חברתנו קולט אביטל היא בעלת זכויות רבות ביותר בעבר ובהווה. היא מועמדת ראויה ביותר לנשיאות המדינה הן בזכות עצמה והן בשל הרצון להעדיף אישה לתפקיד זה. כמו כן, כולנו זוכרים את העובדה, כי שמעון פרס טעה טעות חמורה, כשהחליט לעזוב את מפלגת העבודה לטובת מפלגת קדימה.

יחד עם זאת, בעת הזו, נוכח תקופת השפל, שבה מצוי מוסד הנשיאות, ואובדן אמון הציבור במערכות השלטון, עלינו לעשות את הדבר הנכון - לגלות מנהיגות ואחריות לאומית ולהעדיף את השיקול הממלכתי והלאומי על פני שיקולים צרים. מוטלת עלינו החובה להיות קשובים לרצונו של הציבור ולתמוך בשמעון פרס – אישיות ממלכתית, בעלת רקורד מפואר, הזוכה לתמיכת רוב מכריע של הציבור ולהסכמה לאומית".

אילון מוסיף עוד, כי "כל מי שיש לו חושים פוליטיים מבין, כי למרבה הצער לקולט אביטל אין סיכוי ממש להיבחר בעת הזו, ומועמדותה רק עלולה לסכן את מועמדותו של שמעון פרס ולאפשר את בחירתו של ראובן (רובי) ריבלין – מועמד, שאינו זוכה לתמיכת הציבור הרחב ומזוהה פוליטית עם הימין האידיאולוגי".

בסביבתה של ח"כ קולט אביטל הגיבו הערב לקריאתו של עמי אילון, "עמי איילון מוכיח שהתנהלותו נובעת משיקולים אינטרסנטים אישיים ולא מטובת המפלגה. תמוה כיצד מועמד לראשות מפלגת העבודה בוחר לתמוך במי שנטש את המפלגה וגרם לה נזק פוליטי ותדמיתי", אמרו.
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: בייקר על מרץ 25, 2007, 13:17:12
פרס צריך להיות נשיא הליגה הערבית.
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: אלירן על מרץ 25, 2007, 13:18:55
פרס צריף ללכת לקיבינימט
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: אֹהד על מרץ 25, 2007, 13:20:28
פרס צריך להיות נשיא הליגה הערבית.
לא, הוא צריך להיות מנהיג המפלגה הניאו נאצית בגרמניה .
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: כהנא צדק! על מרץ 25, 2007, 13:58:39
בס"ד
שניכם טועים, הוא צריך לסיים את תפקידו כנאצי מסולמי על עץ גבוה.
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: אלירן על מרץ 25, 2007, 14:42:01
עכשיו שאני חושב על זה...ניראה לי שהביטוי ראש כרוב הומצא על פרס..מכול הבחינות!
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: Aaron על מרץ 25, 2007, 15:24:26
הגיע הזמן שהא ימות כבר כמה זמן אני יכול לחכות? תמות כבר יא זבל!
כותרת: 'לגלות אחריות ולתמוך בפרס לנשיאות'
תגובה על ידי: כהנא צדק! על מרץ 25, 2007, 15:52:32
בס"ד
ידוע שלרשעים יש חיים ארוכים, אבל אל דאגה יבוא יומו והוא קרב.